Юлските хлапета вече не са бебета.

• 16 273
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
Ели, успех ти желая  Peace Дано те приемат  Praynig
Ние в новата квартира, имаме двор и е доста приятно понеже е сенчица, там където децата играят. Сега спи дребното, но го мъчат кътници и от няколко дена пие само АМ. Избили са наполовина и като хапне нещо пищи и казва, че я болят "зубките" Mr. Green
Дю, моята кукла, вчера след яслата и махнах пампата и свърши голяма работа в гащите  Mr. Green Днес два пъти сама се събува и пиша на гърнето, но имаме и пропуск. Сега като се събуди ще я видя, колко пъти ще се напиша  hahaha Мъка ми е, но лека полека ще ги махнем пампите  Praynig
Ронка, зоо - то верно е много яко  Peace С кг как си?

# 226
Rolling Eyes   4,30 имам на изпита!   Rolling Eyes Thinking   Май е малко ще видим другия път колко ще изкарам!
Пък сестра ми има 3,50 ooooh!
Какво правите в жегите как се спасявате!Ние до сега спахме!
Ели, за кандидат студентски изпит мисля, че е добро представянето ти. Те искат всичко да е наизустено за 6  Smile Дано те приемат и да почерпиш по случая.
В жегите сме се скрили в къщи. Включила съм двата климатика на 25 градуса и се ядва. Днес излизахме за малко и аз и Венци щяхме да се гътнем от жегите. То милото се хвана за главата и ми каза-Мамо паии гавата и цете-демек, че му пари на главата и ръцете. Та набързо се изнизахме пак в къщи. Жалко, че днес няма никой свободен, за да го поканя на гости да си поиграе детенцето ми- Утре ще ходим на село и ще му взема банските и ще направим първата слънчева баня но басейна.  grinning039

# 227
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте! успях да си открадна млако лично време...

Ох, и тук е страшна жега! Не се издържа! Още повече аз каквато съм с моето ниско кръвно, хич не я обичам тая черта /горещината/ на лятото!

Синеочка, стискам палци за изпита!
Arllina, страхотни снимки!
Tizija, какво стана на срещата с шефа на Банката?
Jorji, как е татито?
Nanny, много порастнало вашето момче! Голям сладурко!
Amerie, честита ви нова квартира!
Ронка, снимките от зоото са страхотни! Аз винаги съм се възхищавала на зоологическите градини, които съм виждала на запад, нищо общо с нашите!
Ели, успех! Дано те приемат!

Наде,   Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Hug Hug Hug

# 228
Преди малко Гергана заспа. Бяхме на пицария. Времето е страхотно, не ми се прибира...

# 229
Киара спа 3 ч след обеда, и от 18ч сменям гащи като луда  Mr. Green Уф, голям зор ще видя  Cry
като се напиша и почва да си търси гърнето  #Cussing out

# 230
  • През девет земи в десета
Здравейте и от мене,днес най-накрая намерих време да седна на спокойствие на компа,опитах се да изчета всичко и почти успях Rolling Eyes

Нанче за бабчето Flowers Rose,много ми е мъчно,но поне свършиха мъките на женицата!

Ронка много хубави снимки,Емката е станала голямо момиче,а ти ми се виждаш доста отслабнала,страхотно е градчето,чисто спретнато,очарована съм  Heart Eyes

Нанни,много "готин пич" е Данката Mr. Green Кога ще ни дойдете на гости Hug

Етко,честита ти кола,със здраве и безаварийно да си я карате,супер е,точно по такива си падам!

За памперса не мога да взема отношение защото на Цвети след осмия-деветия месец такова нещо не съм слагала,тя казва пишка ми се и ака ми се,а когато сме си вкъщи сама си сяда на гърнето ако имам работа и не мога да я сложа на тоалетната.През нощта ако случайно и се допишка си става и ме буди защото е сънена,изпускания нямаме изобщо,a пък откакто е топло не се буди нощно време.Научи се да заспива сама,вече е по-голяма и разбира,дори одеве ми казва,че Цеци иска да спи,понякога говори за себе си в трето лице Laughing,слгам я в леглото,казвам лека нощ и след 5 минути е заспала,на обяд е същото,стига да сме си у дома.
Мама е вече по-добре,дойдоха с татко да живеят при нас защото ми идваше доста нанагорно тичането,от 2-3 дни пак оставям Цветето да се гледат.Близо два месеца милото ми детенце живя в колата,в офиса и на три сделки я водих,нотариуската,каза,че такова дете не е виждала,сяда,мирува и мълчи,все едно,че я няма там.В общи линии вече може да се говори с нея като с голям човек,говори пита,вЕрно,че понякога само ние си я разбираме,но ще се оправи,няма страшно.С храненто проблеми няма,яде абсолютно всичко,сама,плодове,зеленчуци,като е гладна си казва,днеска ми разправяше да съм и сипела манджа и да и дам хляб,голяма скица Laughing
Водим я на пицария и ресторант с нас,държи се много прилично,не мърда от масата изобщо,обяснихме,че хората,отиват да се хранят на спокойствие и никой не става да се разхожда или да тича насам-натам,за кафенетата се отнася същото,изобщо оплаквания от детето нямам.
А и да не забравя,вече не "кокаме",така му казва Цвети,от близо десетина дни не съм и давала изобщо,сеща се отвреме-навреме,сърди ми се,че не давам,но стига толкова Wink

Дидито,а дали при вас не се е получило като пристрастяване това с памперса,ми той човека,знае,че там се вършат работите и си го иска,може би е най-добре изобщо да му скриеш всички памперси,като не намира из къщи как ще ти ги носи,а и два-три дни да се чувства некомфортно и да плаче,после ще свикне,дай го насам за една седмица съм го научила  Mr. Green

Амери,браво за квартирата,супер е,че сте имали такъв късмет Hug

Мама Дани,този рол-он на Гарние едва ли ще помогне за отпуснатата кожа,може би малко коремни преси,но е сложна работа

Махам се щото много дълго стана и няма кой да ме чете,дано да намирам време по-честичко за домашния компютър,от офиса вече е невъзможно,пък и толкова работа имам,не смогвам Shocked

Лека нощ smile3524

Последна редакция: нд, 22 юни 2008, 02:46 от Пиги®

# 231
  • София
Здравейте, не съм писала сигурно един месец, викам си, щом Пиги намери време да пише, трябва и аз  Wink.

Ние сме добре, но нещо все съм уморена, нали все към 12 си ляга Яна и докато подомакинствам, стане никое време. През деня диването най-често спи от 16 до 19 ч и обмислям идеята да не я слагам изобщо. Лошото е, че много се вкисва, като не се е наспала и сигурно няма да иска нито да яде, нито да се къпе вечер.

Гледам всяко детенце има напредък в различни посоки. Ние пък нещо назад вървим  Confused.
Яна я уча, не знам откога вече, на гърне, но още не желае да казва. Не че се изпуска, тази седмица е суха от 5-6 дни - и денем, и нощем. Но като я питам "Пишка ли ти се, кажи, да или не?", тя се прави на маймуна и ми вика "Да-не" или пък изобщо ме игнорира. Иначе пишка на 2-3 часа, аз я слагам и тя върши каквото трябва. Само когато е сънена, ми казва, явно тогава инатът й е позаспал, опакото ми раче  Laughing.

Уж ходим без количка, ама много не ходим, а все търчим във всички посоки, но не и в правилната, носим се и се караме по улиците, та си мисля, че май избързах с тая количка.

Обаче сега не ми се смейте, вие ги отбивате ваште, а аз май ще релактирам. Растат й кучешките от доста време и е една киселааа  Rolling Eyes. Преди няколко седмици нещо си говорим с майка колко е обичала да цока и тя като се присети  ooooh!. Започна при заспиване да ми рови под блузата и да си иска. Аз не знам защо склоних веднъж да й дам, най-вече вярвайки на писанията, че забравяли след време как се суче. Нищо подобно  Naughty - след 5 месеца пауза изобщо не е забравила. Та от известно време пак така се приспиваме, защото се започва "Яна цока там, на мама гадатааа"  Rolling Eyes. Процеждат се някакви капки явно и тя си ги иска. Сега се самозаблуждавам, че май не се обрива толкова оттогава, ама дали е така  newsm78. Иначе тя се обрива от почти всичко, що съдържа Е-та - готови сокове, кроасани, шоколад, бисквити (дори от Плазмон, дето са уж бебешки). Само солети и бял шоколад Милка май й понасят. Та така с нашто цокане  Embarassed.

Иначе с приказките е добре, прави доста дълги изречения от сорта "Мама каа колите, щото не сушат и правят беи" (Мама се кара на колите, защото не слушат и правят бели - като се возим и се развикам на някой шофьор-идиот Simple Smile ). На нас пък "яко" и "гадно" са ни в речника. Знае най-различни животни как се казват, като октопод, гъсеница, паун, мечка-панда и т.н. Вече знае цветовете и ми носи верните моливи. Разпознава си името, когато го види написано, както и някои букви - М като мама и Е като името на мама.

Ходихме на цирк и много й хареса, още разправя как "коните павят мешки" (клоуните правят смешки), макар че два часа й дойдоха доста, накрая се поумори, но си го догледахме докрай.
Друго, за което разправя постоянно, са филмчетата за Том и Джери, знае ги наизуст и ги разпознава от първия кадър повечето. Веднага започва да вика "това фимчето, дето ибката вика помооощ" и разни други такива  Laughing.

Такива неща покрай нас.

На всички празнували тия дни желая да са живи, здрави и много щастливи!

НАН,  Hug Hug Hug.

Последна редакция: нд, 22 юни 2008, 02:25 от Betta

# 232
  • През девет земи в десета
Бетта,уби ме с това цокане,аз пък не давам повече,стига толкова,уморих се вече.Ти защо не я метнеш Яна пак в количката,може би ще и хареса да се вози,Цвети много се кефи,иначе вече върви за ръка,не е толкова неориентирана и хаотична като преди.Буквите ги познаваме,но само тези от Данонино,залепени са на хладилника,показва ги и казва буквата,но написани с молив нещо не ги разпознава. Филмчета вече не давам да гледа,че се беше пристрастила към тоя бейби Айнщайн,то като я мъкна с мене какво да прави детето,седи си и гледа,ама много взе да се налага и резнах на бърза ръка квитанциите.'Айде като имаш възможност свиркай да се видим,сега понамалих оборотите и май остава повече време и до нас елате ако ти се разхожда насам,ти поне си моторизирана Wink

Последна редакция: нд, 22 юни 2008, 02:48 от Пиги®

# 233
Ронка,много пораснала и хубава станала тая наша снаха бе Heart EyesДа внимават французките мъжаги,чееееееее #2gunfire
Я,сега ти по женски сподели как ти се виждат французите,защото честно казано аз като съм ходила не съм виждала кой знае какви пичове. Confused
Наде,съболезнования за баба ти Praynig
Амери,желая ви скоро да си имате и ваша собствена къщурка PeaceНа мен в града ми е добре,защото сме в тиха и спокойна част на Варна и всички институ и са ми под ръка на 10 минути разстояние.Така не ми се налага да търся като луда място за паркиране в тоя кошмар. #CrazyМъжо обаче се е запънал като магаре на плет да си прави ранчо в едно селце на 10 км и не знам как да го разубедя,защото за Алекс няма да е добре да се забие сред селянчетата отсега Thinking Като реша да се оттегля от работа след 20-25 години...,може би newsm78
Пепи,накрая на интервюто шефът на банката от софия ми каза,че ме е одобрил,защото наистина доста опит в тази област и ме заби с гадния въпрос какво възнаграждение очаквам..Аз отговорих,че адекватно за натоварването и отговорностите поне 1000лв.,а онзи деликатно ми каза,че не могат да ми осигурят такава заплата и ако падна до 700 започвам.Да,ама не #Cussing outТе направо се бъзикат тия хора и още съм бясна. София една обикновена секретарка не се хваща под 600-700 лв.,а тука се подиграват с нас  #2gunfire
Бета,и Алекс отговаря с да-не на въпроса ми дали имаш "пиш" и еди го разбери.в къщи няма проблем с памперсите,но в яслата му го слагат #Cussing outи всичките ми усиля отиват на кино.От утре обачееееее съм се заканила да ги заредя с куп гащури и никакви памперси.
Ох,мразя жега и се чудя как стоят по плажовете тия хора по обед дори ooooh!

# 234
Ронка,много пораснала и хубава станала тая наша снаха бе Heart EyesДа внимават французките мъжаги,чееееееее #2gunfire
Я,сега ти по женски сподели как ти се виждат французите,защото честно казано аз като съм ходила не съм виждала кой знае какви пичове. Confused
Аааа, да си имаме уважението! Откакто сме заминали Алекс смени няколко гаджета, а Ема да си стои сама ли?! Wink Та по този въпрос...Ема вече си има ухажор, който много харесва, вчера го прегръща, дава му любимата си играчка, която не я дава на никого освен на мен и баща си. Много са сладки, малкия е от смесен брак, баща му е българин, а майката французойка. Та така, вече и Ема е с гадже. Wink
На мен лично българите ми харесват много повече от французите, но както всяко нещо и тук си има изключения...срещат се и симпатяги.
Не се ядосвай за банката, наистина трябва да си знаеш цената и а не да работиш за слава.  Peace

Амери, с кг. зациклих на 73 и няма мърдане...ама аз от известно време не съм абсолютно стриктна. Embarassed Гони ме зверски апетит, а от месо ми се повдига на моменти, та сега съм на някаква измислена 3-та фаза...важното е, ч не качвам...скоро ще вляза в релси, но кога ли?! Tired Чак ме е яд на себе си. Close

Сега да ви се оплача малко...Имам проблеми с МЦ, този месец ми дойде за 2-ри път, а 5 дни преди това ми свърши. И ми тече някакво кафеникаво, а не както подобава-кръв. Дали пак не се повредих нещо? newsm78 Confused Говорих с моят гинеколог в София, и той ми обясни, че може да е от промяната на климата, и ако и следващият месец е така да потърся лекарска помощ. Та сега ми е малко притеснено, дано е от това, а не нещо по-сериозно! Praynig
Тук също е голяма жега, не се живее. Вчера в 20:00ч. вечерта беше 35 градуса. Whistling Ние сутринта ходихме до Андора, и колата с която хдихме не й беше зареден климатика, и съответно на връщане щях да се трупясам. А там е толкова хубаво и прохладно...мммм, чудо, чак не ми се тръгваше. Вечерта пък бяхме на РД на едното момче с което живеехме в къщата. Изкарахме много добре, наснимах Емата с гаджето, ще чакам да ми ги пуснат и ще ги показвам младежите.

Пиги, радвам се, че майчето е добре. Цветето си е голямо дете вече. Аз не мога да се похваля с Ема, че е чак толкова послушна. Все пак е дете и не може да стои на едно място като нас. Но не се и оплаквам, добричко ми е чавето. Heart Eyes

Бета, Яна много знае бре, браво на нея.

Исках още да пиша, но Ема ме дърпа да пишем на дъската за рисуване. Simple Smile
Прохладен ден и много усмивки. Hug

# 235
 Hug Hug Hug

Нан, съжалявам за баба ти! Hug Преди време и аз загубих моята внезапно и знам как се чувстваш. Cry
Пиги, ще се радвам да се видиме в най-скоро време. Hug
Данката снощи вдигна Т., постепенно я качваше, през нощта я свали, но от сутринта си поддържа 37,9 -38,2. С нищо не мога да я сваля, не помагат нито Нурофен, нито Панадол и Ефералган свещички. Всъщност сигурно помагат да не се качва много, знам ли... newsm78  И все пак май не му се размина шарката/розеолата/ , няма никакви симптоми на настинка, дори е весел, щурее и се храни. Дано само не ми вдига висока Т., че изпитвам ужас. Praynig Сега сме го разсъблекли и щрапа бос по плочките, че не ще никакви мокри кърпи, Rolling Eyes поне крачетата да му се охлаждат.

# 236
  • somewhere over the rainbow
Благодаря ви, момичета, за подкрепата!  bouquet Поне вече знаем, че баба е в сигурни ръце, и се свърши малкия ужас Confused
Дая е малко сополива, та се чудя утре за яслата. Така е, като забравихме да изпратим пчелния прашец на Карлово и веднага е лепнала нещо. Сега й дадох ударна доза, дано я пресече. Че таман започна да свиква на яслата и не ми се ще да я спираме Confused

Ели, това е доста добър резултат на изпита, да знаеш. Браво! Ще те приемат все нещо, не се притеснявай, щом нямаш претенции...

Пиги, златно момиче си имаш ти Heart Eyes

# 237
  • София
Голяма жега днес - ние открихме плувния сезон, ето малко снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=257172.

Пиги, ще се обадя в най-скоро време, много искам да се видим, даже веднъж ви сънувах с Цветето Simple Smile.

Рони, нормално е при смяна на климата и при разни притеснения да се пообърка цикъла, вярвам, че всичко ще се нормализира. Все пак големи промени преживявате и това се отразява.

дидито, аз мисля, че може да пробвате таткото да покаже как се пишка в тоалетната, да му обясните, че така се прави и рязко да махнеш памперса, нищо, че ще ти мокри няколко дена.

ети, за височината е доста определящ генът. Нашият татко не е много висок, та затова не се притеснявам, че Яна е около 82 см. Ще бъде миньонче явно Simple Smile.

Не ви разказах Яна каква е смешка напоследък. Тя все пее и рецитира разни неща, докато си играе. Знае "Бабо Мравке, где така?", "Балонче хвърковато", "Чело коте", "Тихо се сипе първия сняг" и разни други, макар че някои само аз й ги разбирам Wink. Обаче явно понякога й доскучават и си прави вариации на текста - вместо "Имаме си кончета от върбови клончета" пее "Имаме си Яна от въбови Яни" или пък "Чела Яна как се хващат малки сиви Яни" Joy.

Приятна седмица от мен и болничките бързо да оздравяват Hug.

# 238
  • София
Nan  Cry Flowers Rose

# 239
Здравейте и от мен. Следя ви редовно, но не остава време за писане. Сега имам нямам много работа и да драсна някой ред, да не ни забравите.  Wink
Ние с Калоян сме ок, свикнахме вече аз да ходя на работа, а той при баба Ума (Руми). И Калоян е почнал много да говори, вече знае имената на всички в семейството и близките около нас. Естествено, понякога само аз го разбирам, но забелязвам, че ако не го разбират, сменя думата и става ясно.
Вашите малчовци ядат ли?  ThinkingКалоян си остана злояд и това е. Малко след нова година отказа да яде манжди, супи и т.н. Бях се притеснила и му направих кръвна картина, за видя как му е хомоглобина, да не е анемичен. Но всичко си е ок – 125, направо е супер и така вече не му се притеснявам толкова, да яде колкото иска и каквото иска.
Иначе още си цока. При майка на обяд заспива без проблем, сам си ляга, но при мен без цока не става. Не съм мислила за отбиване, когато реши – тогава.
За гърнето казва само когато има аки.
Ще ходим на море, средата на юли и много се радвам.   grinning039От сега съм почнала със списък какво да взема, за да не забравя нещо. Знаете ли нещо против повръщане, че аз си нямам идея какво да взема? Сиропче ли да е? Дайте идея.  Thinking
Ели – това си е добра оценка, дано те приемат. fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Рони – честита квартира. Зоо-то вярно е много яко и Емата е кукличка.  Heart Eyes
Амери – честита нова квартирка и на теб  Hug
Пиги – супер, че майчето ти е добре, а Цветето е голяма сладурана. Heart Eyes Дворчето ви е приказно  1swing
Бета – ми като иска да си цока, лошо няма, стига на теб да не ти тежи. А Янчето е голяма хубавелка.  Heart Eyes
Въобще всичките момиченца са ни много красиви, че не мога всички да ги изброя. Heart Eyes
Тиция – точно така, трябва да си знаеш цената.  Flutter
Дю – нещо за мехлема писала ли си, може и да съм пропуснала. Embarassed
Дидито – не се притеснявай за памперса, когато сам реши, тогава.  Peace
Нани – дано Данката да не вдига Т и бързо да се оправя.  Praynig
НАН –  Flowers Rose Flowers Roseза баба ти.  HugТук не мога да намеря пчелно млечице. Ако някой може да свирка.  Whistling
Честито на всички, които са имали повод за празнуване. От всичко хубаво по-много.  bouquet
Софийски мами, искате ли да се видим? Събота или неделя в парза Заимов, как ви звучи? Ние с Калоян ходихме няколко пъти и много ни хареса. Калоян се впечатли от фонтаните, дето кака се къпе гола с вода! Wink

Общи условия

Активация на акаунт