Как се желира плодова торта ?

  • 19 366
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
  • Spain
  • Мнения: 3 750
кар4ита тук като правят тарта де мансана (ябълковата торта )слагат отгоре мармалад от праскови . и аз в на4алото се 4удех как желират отгоре - а то се оказа най обикновен мармалад
ето технологията
Цитат
Cogemos mermelada de melocotón y la calentamos al fuego para que se diluya. Sacamos la tarta del horno y sin desmoldar todavía, le vertemos por encima la mermelada caliente y la cubrimos bien. Esperamos que se enfríe un poco y la metemos en la nevera, dentro del mismo molde. La cubrimos con film transparente.
най общо -взема се мармалад от каисии или праскови - (тук тои е жълт и прозра4ен! ) и се затопля докато се поразреди и още докато е топъл се нанася върху плодовете .
не съм го пробвала но и на мен в на4алото ми беше интересно и за това се бях ровила преди време

# 16
  • Мнения: 411
кар4ита тук като правят тарта де мансана (ябълковата торта )слагат отгоре мармалад от праскови . и аз в на4алото се 4удех как желират отгоре - а то се оказа най обикновен мармалад
ето технологията
Цитат
Cogemos mermelada de melocotón y la calentamos al fuego para que se diluya. Sacamos la tarta del horno y sin desmoldar todavía, le vertemos por encima la mermelada caliente y la cubrimos bien. Esperamos que se enfríe un poco y la metemos en la nevera, dentro del mismo molde. La cubrimos con film transparente.
най общо -взема се мармалад от каисии или праскови - (тук тои е жълт и прозра4ен! ) и се затопля докато се поразреди и още докато е топъл се нанася върху плодовете .
не съм го пробвала но и на мен в на4алото ми беше интересно и за това се бях ровила преди време

става само с купеШко сладко,заЩото му добавят пектин с домаШно нестава освен ако не е желе от диули,като дете използвах него,заЩото си нямах идея как се приготвя желатин .аз правих един сладкиШ в който използвах малиново купеШко сладко,като го стопля прецеждам от семките.ммммммммммммммммммммммного вкусно

# 17
  • Мнения: 411
под меренгето на тази торта е малиново сладкоhttp://nrdd.multiply.com/photos/album/8/TORTI#24

# 18
  • Мнения: 1 461
Hada Despeinada, BIZCOCHO   благодаря ви , по тази  логика може би сладкарката е залива с разтопен конфитюр а не желатин както аз си мислих

Последна редакция: чт, 31 дек 2009, 09:25 от Кари_

# 19
  • Мнения: 1 030
Кога ли ще намеря,време да творя и аз тези тортени предизвикателства! Peace
Кари,адмирации,към това което правиш в сладкарството. bowuu
Подкрепям идеята на Майчето,с двете си ръце. Hug
Силве,нужно ли е да правиш всичко свързано около аватара си? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт