ЗДРАВОСЛОВНИ ХРАНИ

• 42 741
  • 269
  •   1
Отговори
# 45

От къде? Никъде не намерих. Дори и в магазини за здравословни храни.

Търси по био щандовете, намирала съм нейодирана, само че каменна (хималайска). А какъв е, всъщност, проблема с йода? Нали уж за детоксикация го дават или това е поредният мит?

А за мелнички - почти навсякъде съм виждала такива прибори в комплект и за черен пипер.

# 46
Цитат
А какъв е, всъщност, проблема с йода?

Може да ти докара проблеми със щитовидната жлеза,не е добре да е добавен.
По колко върви хималайската в Био-магазините?

# 47
Здравейте!
Записвам се да следя темата!
Много ми е интересно!
 Hug

# 48
  • София
Цитат
А какъв е, всъщност, проблема с йода?

Може да ти докара проблеми със щитовидната жлеза,не е добре да е добавен.
По колко върви хималайската в Био-магазините?
Май 200гр бвше 5лв.

# 49
Доста по-прилична цена,отколкото тази,която предлага Аква сорс.

# 50
  • София
Здравейте!Искам да попитам някой виждал ли е по биомагазините обелено просо,и ако да,моля да ме насочи в кой магазин го има.Четох,че каша от такова просо много добре прочиства организма след приема на антибиотици.

# 51
Просо от диетичния щанд на Пикадили, примерно. Само с този магазин мога да помогна, защото съм го купувала в Бургас.

# 52
  • Варна
Във всеки диетичен магазин ще да има просо. Сещам се за един такъв в уличка до гаражите на Колхозния. Има един оказион за детски стоки, та малко по.надолу в дясно е диетичен магазин, в който ми се струва ,че съм виждала и просо.

За солта да ви кажа. Йодът се разпада от слънчевия лъч. Затова йодосържими се съхраняват в тъмни опаковки, а всеки ще потвърди, че продаваната сол в магазина е в прозрачен найлон. Споко, няма йод там. Peace
Има една украинска сол, пакетирана в БГ.  Sick Единствено това следя в надписите по пакета.

# 53
  • София
Благодаря Ви Hug

# 54
За солта да ви кажа. Йодът се разпада от слънчевия лъч. Затова йодосържими се съхраняват в тъмни опаковки, а всеки ще потвърди, че продаваната сол в магазина е в прозрачен найлон. Споко, няма йод там. Peace
Има една украинска сол, пакетирана в БГ.  Sick Единствено това следя в надписите по пакета.

Е да де, ама не зависи ли какво е йодното съединение? Все пак не е в чист вид.
Може би точно с калий да не се разпада.. newsm78

# 55
Истински натурално кисело мляко (от магазин) съществува ли  #Crazy

# 56
Може би в био-магазините. Simple Smile

# 57
Не че са много здравословни, но попаднах на едни страхотни соленки - с масло и сирене. На вкус са абсолютно истински, като домашни. Фирмата е Ашком-Нешев.

# 58
  • София
Грейс, в някой квартален магазин или в някой от по-големите вериги?

# 59
Взех ги от Елемаг, но сигурно ги има и другаде.

Общи условия

Активация на акаунт