Много усмивки и късмет през новата 06.06 - 12.06

• 10 522
  • 223
  •   1
Отговори
# 90
Дара,
радвам се че се оправяш!

А, ние баш софианките (дет` съм от Ямбола  Blush) не ни е наводнило чак толкоз....
То в Младост е високо и ЕО в Струд.град също е на високо, само другите мацки  дет` не ги знам де се подвизават, тях мисля.....

Ири, дано февруарската тема да се напълни в най-скоро време и да не си самичка. Па тогава къв купон ще настава, малеееееееее Joy

# 91
Ето ме и мен!За сряда тоест утре не съм сигурна много много ама ще видим, а иначе съм капнала ужас от 2 до 5 играхме тенис и съм мнооого изморена.
А Моренка страхотни дечица имаш!
За  февруарската тема ами хайде действайте и пълнете форумчето! Grinning

# 92
  • Стара Загора
Добра ви вечер девойки Grinning С малко закъснение ама ето снимките от миткането ми http://community.webshots.com/user/hera_76 Blush
Дея стискам палци...разбий ги утре Mr. Green

# 93
За  февруарската тема ами хайде действайте и пълнете форумчето! Grinning
Без тебе не тръгваме Crossing Arms

# 94
С малко закъснение ама ето снимките от миткането ми

бравус, Хера, да сте живи и здрави да обиколите още много места:)
/много готин мъжО ти, бре.../

# 95
  • Стара Загора
С малко закъснение ама ето снимките от миткането ми

бравус, Хера, да сте живи и здрави да обиколите още много места:)
/много готин мъжО ти, бре.../
Crossing ArmsЧе аз да не съм лоша Crossing Arms Ей туй залюбих в кръчмата Mr. GreenИ то миткало горкото Sunglasses

# 96
Crossing ArmsЧе аз да не съм лоша Crossing Arms Ей туй залюбих в кръчмата Mr. GreenИ то миткало горкото Sunglasses
тц, сакън, не щях това да кажа, ама сега виж как ме караш да пълня страниците с оправдания:)

девойки, да използвам да се похваля де - момченце ще си имаме Simple Smile

# 97
  • Стара Загора
Бравос Grinning Мъжка майка...свекърва за чудо и приказ ще да си после Mr. Green

# 98
Браво на ТИТИ Grinning
Аз пък незнайно защо подозирах че ще е момче Thinking Hug
Ти имаше ли предпочитания някакви?

# 99
благодаря Simple Smile
какви ти предпочитания аз знаех, че ще е момче Simple Smile
че и майка ми го заяви, преди да ми е видяла физиономията още.
хайде , чакам снахи Simple Smile

# 100
Тити, честита ти новина.  stork-boyСвекърва, значи  Mr. Green
Хера, страхотни снимки,  Simple Smile искам и ааааааз на планина. Зареждам се с толкова много енергия като ходя сред горите тилилейски Grinning.
Аз да ви се похваля, преди малко една от моите най-любими приятелки ми поднесе страхотни новини.
 newsm44 newsm44 newsm44 Ще става част от съседния форум,  preggoще се женят  marriedи ни поканиха за кумове dance . Толкова много се зарадвах, че не мога да не го споделя с вас. Много си я обичам и съм много щастлива за нея. Никога не сме били кумове, но ще си е голямо забавление, сигурна съм. moresmile

# 101
  • Sofia
Ей Тити , честито , страхотно !  Благодаря , че го сподели тук  , с нас !  Grinning
Помня аз , че имаше такива предпочитания !  Laughing

# 102
Тити, радвам се, че мъжката мечта се сбъдва. Grinning
Херичка, още повече взех да завиждам като видях снимките! Страшни са!
Колежке мила, а твойте деца само да дойда в София (кога ли ще е то?) да знаеш, че или ще ги изпапам или ще си ги взема насам Mr. Green Големи сладури, пу-пу-пу!
Какичка, честито на приятелката ти! А ти ще си страхотна кума, сигурна съм!

Аз да ви се оплача онзи ден как си изкарах акъла. Ако бях бременна сигурно на място щях да пометна Cry Отивам към градината (щото ми трябваше магданоз) и скачам по стъпалата на горе и нещо изшумоля до мене... като поглеждам - една змия поне метър  #Crazy #Crazy #Crazy Само дето не пикнах в гащите ooooh! Избяга тя, ама и аз избягах! Качвам се, търся Иво, той се показва от хола и аз като ревнах... Цялата се треса и чак не можех да говоря. И той тръгна да я трепе (нищо, че тва змиите са му най-голямата фобия), ама де ше я намери... И така... В градината през деня вече крака ми не стъпва Crossing Arms

# 103
... И така... ...В градината през деня вече крака ми не стъпва Crossing Arms
Леле Shocked ако знаеш и мен колко ммного ме е страх от такива влечуги ужас!като се връщаме от село вечно по пътя има змии гадини мръсни те сега е топло и взеха да наизлизат

Аз да ви се похваля Никога не сме били кумове, но ще си е голямо забавление, сигурна съм. moresmile

Аха и на мен винаги ми се е искало да ставам кума от де тоз мерак незнам Mr. GreenБъди сигурна ще е купон после да разказваш
Лоша,че кой казва че си лоша супер си!На мен ми харесваш!Пък мъжо ти го засенчваш с тази енергия и вечна усмивка smile3521 newsm51
А да бе притрябвала съм ви аз на вас!Аз искам да съм март пък и знам,че сега няма да е станало искам за рожденният си ден да си спретна един подарък!

ЛеаБлагодаря за пожеланията!Ама аз като гледам теб и лентичката ти на теб ти остават 13 дни,а на мен 14 май се движим заедно този път  bouquet

Последна редакция: ср, 08 юни 2005, 07:55 от Deq

# 104
  • Стара Загора
Ама и аз как мразя влечугиииии Twisted Evilпобърквам се само като си спомня за тях. Напълно те разбирам Слънчо...и аз да бях и аз щях  #Crazy #Crazy #Crazy А Иво милия какво да прави избор има ли като някаква гадина е изкарала акъла на неговото слънце  Mr. Green И не ми завиждай ами стягай багажа на теб и Иво, че септември ще се грабваме пак някъде за три дена....сега чертая пътя Grinning
Какичка напълно те разбирам и чувствата и еуфорията която те е обзела Grinning Аз така бях миналото лято моята приятелка от детските ми години като ни покани за кумове Flutter
Дея нали съм ти дружка и те любя ти пожелавам м. март да те тресе треската на двете чертички Mr. Green
Цитат
Пък мъжо ти го засенчваш с тази енергия и вечна усмивка 
Ами как няма да се зъбя...знайш ли колко пари съм изръсила по зъболекари Mr. GreenПък енергията то ми личи, че имам понече от него...гледай го какъв клющав в сравнение с мен Mr. Green Да знаеш, че стискаме палци двамата с Антон за изпита...разбий ги Peace
Айде че стана много дълго ама като се отприщя, че спиране нямам Blush

Общи условия

Активация на акаунт