ЯНУАРЧЕТО лудува, 1-ви юни то празнува!

• 11 595
  • 313
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте!
ani4kata86, споко, и на мойто така пише, това е защото така се казва това перо на осигуровките - за пенсия, майчинство и т.н. и там явно е изписало само първата дума!
За плевенската среща - остава 11.30 в Градската, предлагам да се чуем към 10.00 на същия ден, че май дъждове идват.
За захранването - аз се доверявам 100% на педи с маааалки отклонения, предимно аз сама решавам кога да почна да давам нещо, напр. с пюретата изчках 1 месец след като тя ми каза, но тя не се налага, само казва можете да почвате да давате, ако искате...За сега съм въвела - круша, ябълка, банан, сини сливи, дюля, тиква - само банана не одобри. Сега ще дам ябълка с морков да опитаме моркова и от понеделник почвам морков с картоф и ще измествам обедното - това е моята стратегия за сега, кашите после. Към 8-9 месец може да дам праскова и кайсия, червените и цитрусите до година.

# 271
Здравейте!

Честита половин годинка на Марти! Hug

Честит рожден ден на Рали!  bouquet

Ходих днес да търся тая каша на Хип, която ми препоръчахте, обаче се оказа че тя е елда с три плода, не става за старт Confused
А ме е страх само от оризовата, а пък реално друга чиста безмлечна не знам да има Rolling Eyes

# 272
Честит рожден ден на Рали!  Hug

още една проба за картинка  Simple Smile

Фил - аз нали съм куку и не помня - ти каква безмлечна каша точно търсиш?

# 273
  • Варна
Фил, в брошурата на Хип има и само елда, явно там където си търсила е нямало? Ако искаш да ти купя?  Laughing

# 274
анджи, безмлечна, само с една компонента, ама да не е ориз.
Сега още повече ме е страх да не се запече, че вчера Мия ми обеснява, че запека усложнява атопичния дерматит Confused

Алекс, благодаря за информацията и предложението HugЯвно тук в Русе трудно ще я намеря, ама ще опитам, имаме познат представител на Хипп.
Поне знам, че има само елда и ще търся.
То елда има и на Беби, ама тях май нещо ги отрекоха Rolling Eyes

# 275
Фил, ето това изнамерих по твоя въпрос:

Фризокрем царевица

Състав: Царевично нишесте 58%, захар, малтодекстрин, растителен пречистен протеин от зелен грах, растителни хидрогенирани мазнини, лецитин, ванилин, Витамини(С, Е, В1, В6, А, К1, Д3), ниацин, фолиева киселина, биотин. Не съдържа лактоза. Не съдържа глутен. След 4 месец.

Немлечна каша от ябълки без варене Хумана
след 4-ия месец
СЪДЪРЖАНИЕ (на 100г прахообразно вещество): Малтодекстрин, скорбяла, фруктоза, оризови стърготини, царевични стърготини,глюкоза, ябълка на прах /5,5г/, витаминна смес (витамин С, ниацин, витамин Е, пантотенат, витамин В6, витамин В1, витамин В2, фолиева киселина, витамин К, биотин),  железен дифосфат, калиев йодат.
   13 витамина.
   Калций, Желязо и Йод.
   Без добавка на кристална захар, оцветители и консерванти.
   Не съдържа глутен.
В тази обаче има някакви стърготини  Naughty

Стелт - мерси Simple Smile

# 276
Аз от днес започнах със жълтъка. след 10 дена ще включа и месните пюрета.Взех и на Хип безмлечната каша е елда и на Плазмохд бишкотите с глутен с 6 зърнени -абе незнам точно какви бяха.Взех и обикновенни бисквити-педито каза че от тях може-на няколко фирми по пакетче-да и разнообразявам менюто.
tara5  да ти е жива и здрава.

# 277
х

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 15:54 от BORQNA ERININA

# 278
BORQNA ERININA аз не съм захранила още, но до колкото знам всяка нова храна се добавя постепенно, за да се следи за алергии или някаква друга непоносимост към храната....  Peace
да знам го но ми казаха че не е задължително всеки месец да се вкарва нова храна-може през 14 дни.

# 279
   Може ли да споделите дали всички започнахте захранването с плодово пюре или има и мами започнали със зеленчуково.

# 280
Ваня, седнала ли слагаш Вики в количката?

# 281
  • Бургас
Здравейте.
Честито на всички месечинки.И на половин годинка на Марти на Анджи.

BORQNA ERININA защо бързаш да дадеш толкова много неща? newsm78 Така или иначе както беше казала веднъж една друга мама цял живот ще яде само твърда храда. А м/у другото при  положение ,че сте на АМ и сте захранени вече можеше да купиш млечна каша тя се харесва повече от бебетата.Безмлечните каши по принцип са предназначени за кърмените бебета. Peace Ти си знаеш де. Hug

Наде в твоя пост бях чела нещо ,че искаш да даваш овес.Внимавай с него той е от глутено съдържащите. Peace

# 282
Tincheto 78 аз ще започна със зеленчуково, но още се чудя между морков, морков и ябълка или картофи...  newsm78 Ще ми се морков, но той запича...  Rolling Eyes

# 283
Да се отчета и аз днес само 61см тежим добре за ниският си ръст 6420 Можете да ни сложете в статистиката бебе с най-нисък ръст Laughing Биха ни двете ваксини срещу детски инфекции и пневмокок!Отказах ваксината срещу хепатит Б тя не беше задължителна. Peace
За захранването питах и педито ми каза че от тук нататък аз си решавам ако искам мога да започна със захранването!

# 284
Tincheto 78 , аз захраних с каша и така ще карам до 6-тия месец, лека полека.
Фил, Гого не се запича от кашите, яде чисто оризова.
BORQNA ERININA , не е ли рано за жълтък???  Shocked Аз знам поне след 8-мия месец! Твоя работа де ...
Мари, голямо мислене ти предстои .... да захраня или да не дахраня, туй е въпросът...

Честит рожден ден на Рали и Честита месечинка на Марти!

Аз да попитам има ли желаещи за срещи в Западните райони???

Айде със здраве...

Общи условия

Активация на акаунт