Благодаря на Ханна за колажа , просто е страхотен

И аз нещо започвам да се замотвам с това захранване .След като 3 дни давах оризова каша и детето се късаше от рев и отвращение , купих безмлечната ябълкова на Хумана . Ами яде си я с кеф. Аз от яд , че досега оризовата само я бърках и хвърлях , още първия път й дадох 50 мл . Ама като я гледах как яде и се смее и радва на лъжичката , й ги дадох всичките . Притесних се малко да няма реакция , но слава богу всичко беше наред .Ама тя наистина е вкусна , НО е много сладка на вкус. Та затова сега правя едни бъркочи, смесвам оризовата с ябълката , хем да има някакъв що-годе приличен вкус , хем да не е много сладка. Изяжда по около 80 мл. Днес се опитах да й дам 100-тина , но накрая се изнерви , ревна и само се присягаше към гърдите ми , та пак си останахме на 80.
За заместване на храненето и аз не съм наясно какво точно ще правя . По.нанатък може да й давам някаква млечна каша , но засега не ми се иска да я " захранвам " и с АМ. Сигурно ще й давам по около 100-тина грама от новата харна и ще я кърмя , поне засега това не ми пречи .

За лъжичките - аз на моята хубавица й купих лъжички за по 3 лв. , но тя не ги признава . Сега яде с най -обикновени на Нова , по 50 ст едната . просто е свикнала с тях от капките за колики .
За застилане гледах , че се продават постелки като пъзели , но незная дали са практични. Аз съм намислила да приспособявам нещо .
А за приспиването мога цял роман да напиша

Последно за очите да напиша , че нещо май прекалих с писането

И аз бънджи и проходилка не мисля да ползвам. Доколкото знам , не е хубаво за крачетата . единствено са улеснение за майките