Отговори
# 105
Ели, честит рожден ден!  Heart Eyes  Бъди здрава и усмихната! Нека мечтите ти се сбъднат и нека си най обичаната жена и мама   bouquet

# 106
Честит Рожден ден и от мен!  bouquet Бъди жива, здрава и много обичана! А догодина по това време ще празнувате с един повече! Peace

# 107
Честит Рожден ден и от мен!  bouquet Бъди жива, здрава и много обичана! А догодина по това време ще празнувате с един повече! Peace
Peace

# 108
 bdbaloni bdbaloni bdbaloni Ели , на следващия си рожден ден да гушкаш най-хубавия подарък за една жена

# 109
  • София
Честит празник мила Ели,нека се сбъднат мечтите ти! Heart Eyes  bouquet

# 110
  bouquet Честит рожден ден, Ели!   bouquet

# 111

Да почерпа.

Благодаря ви мили момичета,трогнахте ме много това са най хубавите пожелания  Grinning И нали си знаете ,че ви обичам Heart Eyes

# 112
  • София
 hbday Честит рожден ден , Ели.
Много радост и щастливи мигове.
Другият рожден ден още по-щастлив да е.
Гушки и цунки.
... а тези бонбонки сега
как да си взема един поне???  Mr. Green

Последна редакция: вт, 10 юни 2008, 09:08 от rita_zita

# 113
Честит рожден ден Ели!   smile3510 Нека се сбъднат всичките ти желания!

# 114
hbday Честит рожден ден , Ели.
Много радост и щастливи мигове.
Другият рожден ден още по-щастлив да е.
Гушки и цунки.

И аз така ти пожелавам! И още толкова!  Hug  bouquet

# 115
Честит рожден ден Ели  Hug Нека щестието никога не те напуска , нека твоите желания бъдат мои пожелания  Hug

Мърморанка  честита ви годишнина  Hug Знам че ще ти е трудно , но се усмихни и поне за миг се постарай да бъдеш щастлива. Прегърни съпруга и си пожелайте на следващата ви годишнина между вас да се гуши един малък бебок Hug Hug Hug

П.П. първо бях честитила на Рени , а тяхната мина , ама малко ми е изветрял мозъка Embarassed

Последна редакция: вт, 10 юни 2008, 13:03 от Hriska-piska

# 116
Честито бебче на мама Джулиана!
Честит рожден ден Ели,пожелавам ти да си най -обичаната жена и мама!

Рени честита ви годишнина ,пожелавам ви  да се обичате много и нищо да не помръчава повече вашето щастие.

# 117
  • Варна
Честит рожден ден, Ели! Днес е прекрасен слънчев ден, само за мечти! И нека през започващата твоя година тези мечти се сбъднат!

# 118
  • София
Честит Рожден Ден, Ели! newsm51
И нека през започващата твоя година тези мечти се сбъднат!

# 119
Честит Рожден Ден, Ели! Нека през следващата година ти се случи всичко, което отново ще те направи цяла   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт