Отговори
# 90
  • Виена
Eто ме, тук съм. Хич не знам какво е станало с един пост, който пуснах на Спасовден. Що не се е публикувал, нямам идея.  Thinking
Рончо,
домакини сме на Европейско, ама да ти призная, в София има повече монитори и екшън по мачовете. Даже и в момента е такава тишина, че не вярвам, че играе Австрия. То не че е имало поводи за беснеене с това 0:1 за Хърватска, ма наоколо е пълно и с хървати, те поне можеше да се изокат... Цък, нЕма страсти, нЕма чудо. Сякаш има европейско по шах, а не по футбол. До преди малко бъцках из градината разни аграрни задължения и само виковете на Филип огласяха пространството. Кви са тия хора, няма май да разбера скоро  Whistling
Хайде, гушкаци и целувки!  Hug Hug Отивам да ви чета, да видя новини!
Само мернах, че си имаме бебе Марти! Да ни е жив и здрав и голяааам да порасне за радост на мама, тати и сестриче!

# 91
  • Варна
Честито ново бебче във форума, да е живо и здраво и да радва цялото си семейство!
Моите гости във вторник си заминават, направих над 700 снимки досега, направо съм ужасен папарак  Grinning, ще им останат много спомени от България. На мъжа ми първата му братовчедка живее в Ню Йорк и не е идвала в България от 2002 г. и се радва на всичко българско точно като чужденците. Вчера ходихме до Несебър, а вечерта бяхме на едно битово заведение в Св. Константин и Елена, с много български танци и нестинари.
Времето още не става за плаж, така че който може да си отложи почивката на морето за по нататък.
Лили остана още малко, желая ти всичко най най хубаво  Heart Eyes
Прегръдки на всички  Hug Heart Eyes Hug

# 92
Честито бебче на Джулиана. Желая му много здраве, любов, късмет и дълъг живот. Да радва всички около себе си, а на мама бързо възстановяване.
Аз отивам да положа морно тяло, че вчера и днес бяхме на тръстиката и съм скапана. За капак Борката поизгоря, Петър си пусна една тухла на крака. Добре поне, че ние с Тошко се овардихме (или поне така си мислим, пред перспективата за мускулна треска утре сутрин).
Лека нощ на всички, а на работещите - успешна седмица от утре.

# 93
 Рони, помощ за списъка- Спиди роди на 16.11.2007, Анина- на 4.03.
 А аз лично съм малко разочарована от това европейско...то май и тук е тишина. Как може да го пуснат по Диема? Ами който няма кабенла телевизия какво да прави? И коментаторите са едни заспали... А по последните по-крупни футболни турнири бая се бях запалила, ама тоя път за сега хич ме няма.
 За морето- мисля да идем към края на август пак там, където бяхме миналата година- в един апартамент в РАвда. Не ми се иска да е много горещо, понеже ние сме големи поспаливци /Ники малко повече от мен/ и до обяд едва ли ще смогнем да стигнем до плажа. Миналата година бях тамън забременяла и се будех като по команда в 7 ч сутрин. Ама напоследък с Бела спим до 10,30 Embarassed Детето май се е метнало на баща си, и явно е заразно... А и в Равда няма хубав плаж... Шерче, Вики в какво спеше на плажа? Много мисли ми се въртят кое как би било... ама няма да ви занимавам сега:)
 Желая ви хубава нова седмица!

# 94
Цитат
Честито бебче на Джулиана. Желая му много здраве, любов, късмет и дълъг живот. Да радва всички около себе си, а на мама бързо възстановяване

Peace

# 95
Привет и от мен Hug!

След като  ми се накараха здраво Ники, Ритата,Светлето...., аз си взех поука и се разписвам Peace.
Да знаете, че ти ви чета редовно, ама няма с какво да се похваля и затова не пиша.А и честно казано имам много работа тия два месеца/ , не че е извинение.../.

Честито бебче на мама Джулиана, да са живи и здрави и много, много щастливи  bouquet!!!

Погал по коремчетата на всички бремелинки и много целувки на всички форумски бебчета Hug!

И да знаете, че много ви обичам!

# 96
  • София
Как може да го пуснат по Диема?
И аз съм разочарована.. Иначе щяхме да сме морски края на юни, ама мъжо като каза, че няма къде да гледа мачовете. Rolling Eyes

# 97
А, коментаторите на Диема са едни от най-добрите, виреещи по нашите телевизии. Хората имат добра школа от английското първенство. Но европейското наистина е бозаво, и аз не знам защо. Няма тръпка. Това за успокоение на Рени.  Grinning
Асе,  Hug

ДА УТОЧНИМ НЕЩАТА ПРЕДВАРИТЕЛНО
ОТКРИТО ПИСМО ДО ЖЕНА МИ
Скъпа,

1.От 9 юни до 9 юли чети спортната страница за световното, за има за какво да си говорим. В противен случай, не се учудвай, че не ти обръщам внимание.

2.По време на световното телевизорът е мой по всяко време, без изключение. Дистанционното … не си и помисляй дори да го погледнеш, камо ли д го пипнеш.

3.Няма проблеми да минаваш пред телевизора по време на мач, винаги когато го правиш пълзешком и без да ми отвличаш вниманието.

4.По време на мачовете съм глух и сляп. Не очаквай да те чуя, да отварям вратата, да вдигам телефона или детето, което е паднало от горния етаж. В никакъв случай.

5.Няма да е зле винаги да има бира в хладилника, сандвичи в изобилие и да се усмихваш на приятелите, които са дошли да гледат мач.  В знак на благодарност, ще ти позволя да гледаш телевизия от 6 до 6.30 сутринта винаги, когато по някой от каналите няма повторение на мач.

6.Много те моля, ако видиш, че съм ядосан, защото Аржентина губи, не казвай “какво толкова” или “е, ще спечелим следващия мач”, защото това ще ме ядоса още повече.

7.Можеш да гледаш един мач с мен и дори да говориш с мен между полувремената, но само и единствено по време на рекламата. И недей да прекаляваш, казах ЕДИН мач.

8.Повторенията на головете са изключително важни. Няма значение дали вече съм ги гледал, или не, искам да ги гледам отново и много пъти.

9.Да не и хрумне на някоя от твоите приятелки да кръщава дете, да празнува рожден ден, да прави първо причастие или да умре по време на световното, защото:

А) Няма да отида.

Б) Няма да отида.

В) Няма да отида.

Г) Няма да отида.

10.Ако някой приятел ни покани в неделя да гледаме мач (каква покана!), разбира се, че ще отидем.

11.Прегледът за деня от световното е толкова важен, колкото самите мачове; да не с посмяла да кажеш: “Ама това вече си го гледал, защо не пуснем нещо друго?”

12.Възможно е по време на световното да не се къпя и бръсна и край мен да мирише на диво животно. Ти също не винаги миришеш добре, но аз нищо не ти казвам.

13.Коста де Марфил, Тринидад и Тобаго, Сърбия и Черна Гора не са магазини за дрехи. Това са държави, чиито отбори участват в световното и техните мачове също ме интересуват, въпреки че ги чуваш за пръв път.

14.Още нещо, Дрогба НЕ е име на нов наркотик; Тиери Енри НЕ е име на парфюм; Уайн Руни НЕ е вино нито пък Хайнце е марка кетчуп.

15.И накрая, спести си изразите като “Колко хубаво, че световното е само веднъж на 4 години!”, защото след него идва Шампионската Лига, Купата на Америка, Откриването, Закриването, Испанското първенство, Английската лига и т.н.

16.Ако Аржентина спечели световното, ще изчезна за 2 дни, достатъчно време за да го отпразнувам с приятелите. Когато се върна ще имам право да разполагам с телевизора през следващите 30 дни, за да преживея отново всяка секунда от победата. Ако Аржентина бъде елиминирана, ще ти предоставя телевизора и дистанционното за 60 дни. Достатъчно време за траур. (Разбира се, след финала на световното, защото ако ни елиминират, ще подкрепям най-слабия отбор.)

Ясно ли е? ОК? Cappicci? Do you understand? Isquiri voche Naniastka?

С обич Мъжа ти

# 98
Рони, жестоко ееееееее! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
и аз да пиша едно такова до мъжо относно "Дъйрзост и красота",а? Mr. Green

Лека и успешна седмица на всички! Аз все си мисля, че скоро някой с нещо трябва да ни зарадва! Grinning

# 99
 Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Рони  Hug как ме развесели в началото на седмицата , благодаря ти
и аз да пожелая хубава седмица на всички ...

# 100
Ники, спеше на плажа в количката за половин час, повече там не може... Ама тя по принцип си беше с такъв режим. Сама си го създаде лятото като се наложи да излизаме рано и на обяд да се прибираме и тя си свикна да спи вкъщи и досега е така. Много е относително. Зависи от режима и предпочитанията на бебчето. Вики винаги е ставала рано и вечер ляга рано. На обяд спи стабилно в кошарата... И според нея се нагласяхме. Ако не си особено придирчива към хигиената, всичко е ок. Щото колкото и да го пазиш все пак не е като вкъщи...
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=168701&photo=94 на плажа бяхме постоянно така  Laughing

# 101
Честито бебче на мама Джулиана!  bouquet

Еееех, замириса на море! Ние официално ще ходим 4ак ав7уст месец на море, А неофициално ве4е се топнахме на 24 май в Бур7ас.

А за европейското - аз 7о следя за разлика от мъ%а ми. Добре, 4е сме с мно7о телевизори, та да не се дърпаме за дистанционното.  Joy  Пък коментаторите с тези анализи ме разбиват - стрелки, завъртулки  hahaha

Успешна седмица и от мен.
Лили, имаш време не бой се!  Hug

# 102
Познайте днес чие бременно коремче видях? На Шушу. Беше заедно с бъдещата кака. Тя толкова се впечатли, че Борката хареса букетчето, което носи, че му даде. А той милия взе да пасе детелинките. Simple Smile Посмяхме се.... После мен ме наваля дъжда и сега събирам смелост за още една разходка до детската градина.

# 103
Честито бебче на мама Джулиана   bouquet -  обичам такива новини Laughing Heart Eyes

Рони това  с откритото писмо беше много весело Laughing и аз трябва да напиша такова на мъжо за разлика от него аз обожавам футбола Wink Но втория мач много късно ми идва Sad в последно време  заспивам доста рано.

Гледам за моренце си приказвате , това е хубаво аз май ще пропусна тази година  Sad но нищо.

Весела и успешна седмица на всички, за мен ще е малко дълга защото прегледа  ми е чак на 17.юни ,но ще гледам да съм търпелива Peace

# 104
Рони, отвореното писмо е върхът. А представяте ли си колко съм зла (на моя съпруг от 9 юни до 9 юли (термина ми) му е забранена бирата, или в краен случай 1 бира за 2-та мача. Mr. Green За да не ми се наложи да карам до родилното

Общи условия

Активация на акаунт