Отговори
# 75
Честит син на мама Джулиана! Много здраве и късмет на малкия човек, много радост за мама, тате и кака!

Ей, Лили, знаеш ли какво хубаво нещо те очаква Heart Eyes

Берни, сега си спомням как миналата година пак ходихте на море с един много малък Марти:) Трябва да обменим опит, понеже аз твърдо съм решила през август да идем и ние тримката...

Рени никаква я няма напоследък newsm78 за Дари да не говорим, и Ася, Ясничка...къде сте, момичета???

# 76
Честито! bouquet
Да е жив и здрав малкия Марти, много радост и щастие да донесе на мама и тати!

а на Лили много късмет

# 77
Ники, ние бяхме с нашия дребосък миналия август. Бела ще е горе долу толкова голяма колкото беше Вики. На мен ми беше хубаво, може би защото просто имах ужасна нужда да сменя обстановката... Иначе с бебе си е трудно. Вики беше на 5 месеца и половина. Не сядаше стабилно да се заиграе, искаше само да я разнасяме. Предиобедния сън го правеше на плажа, после на обяд задължително се прибирахме да си спи в кошарката. Вечер се опитахме в началото да я приспиваме в количката, ама не стана, та се прибирахме рано рано. Ако Бела ти спи в количката - идеално ще се получи. Нашето диване след 3тия месец отказа да спи там. А за квартирата си намерихме един апартамент, който имаше всякакви удобства и не беше никак сложно въпреки че всички ни убеждаваха че е лудост да тръгваме с малко бебе. Единственото лошо беше че се разболях аз. Явно от кърменето ми беше паднал имунитета доста и ме лепна летния вирус. Стигнахме чак до там, че ми включваха системи за оводняване. После беше невероятен зор докато върна кърмата, щото почти спря... Ама всичко се оправи и пазя хубави спомени от това море  Heart Eyes
Тая година ще е по голямо предизвикателство, защото детето ние  е като торнадо и толкова бързо се придвижва  ooooh! Пък и от сега съм се замислила с какво ще я храня... Миналата година нямах тоя проблем като беше само на кърмица... Иначе и ние август. Току виж сме се засекли някъде  Laughing
Берни, я разкажи вие как си прекарвате? слуша ли те Марти?

# 78
Вчера сложих известен брой дати в списъка - за тези, които си мисля, че ги знам. Бихте ли ми направили една проверка и който не е записан, да ми пусне на ЛС датата. Другите грешки - пак на ЛС.  Mr. Green

Лили,  Hug
Рени сигурно ще се появи след края на европейското. Нали са домакини?!  Mr. Green Crazy

# 79
  • София
Честито малко съкровище на Джулиана!  bouquet

Лили,успех мила,предстоят ти само хубави неща! Hug

# 80
  • София
Честито малко съкровище на Джулиана!  bouquet

Лили,успех мила,предстоят ти само хубави неща! Hug

И от мен честито всичко най-хубаво и на двете    bouquet

# 81
  • София
Честит момък на Джулианка, да расте здрав и да прави всички много щастливи.

# 82
Рени никаква я няма напоследък newsm78 за Дари да не говорим, и Ася, Ясничка...къде сте, момичета???

Рени я хванах скоро, че четеше тук , ама не се разписа. Дано просто няма много време. А за Ася - обеща да се разпише в най-скоро време, тя по рпинцип е доста заета докрокот съм наясно, но пък ни чете и знае с всеки какво става. Peace Ама Ясничка! newsm78 Някой ако има инфо за нея да сподели!

Ох, като ви чета как правите планове за моренце и на мен така  ми се дощява... Ам нищо - догодина! Peace

# 83
Здравейте! Аз чак сега се посъвзех след снощното дежурство. Отне ми доста време, сигурно защото беше второ поредно, но важното е че вече сме добре.
И да ви се похваля, майка ми донесе част от покупките, които е правила и много се кефя на дребните дрешки. Сага трябва да ги изпера и изгладя, но това са толкова приятни занимания. Вече до голямата дата се отдавам само на такива.  Hug

# 84
Лилинце, Hug
снощи без да съм си мислела нещо специално за теб, през главата ми мина  мислъта за това точно на коя дата ще родиш. Ама няма да ти я издам де! Mr. Green Много ви се кефя на вса с Рита, че подготвяте дрешки и прочие за мъничките човечета. Hug Надявам се скоро и аз така! Praynig

# 85
Светле, започвай че ей къде е септември , докато се обърнеш и ще дойде  Hug

# 86
Честит ни най-нов бонбон за мачкане - Мартин!!! Джулиана, да ти расте здрав и послушен!

Лили, всичко ще е наред - почти му се вижда края на чакането и после-е-е - гушкане!...И аз искам да заложа на дата, ако разрешаваш, ще споделя на коя  Wink

# 87
  • София
Леле , какви сте гаднюхки. Аз щък ще ви замоля като дойде време да раждам аз да пропуснете залозите.  Mr. Green
Може само негласно, и после да си сравнявате отговорите.

# 88
Ники,миналата година Марти беше на малко повече от месец и единственото което правеше е да папка и да спи.Сега вече е по-интересно,защото иска да ходи,а не може.Разхождаме се по плажа,но в момента,в който го сложа да стъпи на пясъка се запътва към водата.Не е лесно с малко дете,но пък е голям кеф,а и за мен е все тая.Ние с него така или иначе и в  къщи се гледаме по цял ден двамата,така,че не бих казала,че тук ми е по-трудно.Стягай багажа и заминавайте смела,Белка ще е вече по-голяма и ще ви се отрази добре и на тримата.От както сме тук Марти ми се буди само веднъж на нощ,а в нас беше през час буден.така,че явно му действа добре,а и на мен,че нещо вече бях започнала да изтрещявам много качествено.
Шерче,Марти слуша който и когато си поиска,в повечето случаи си прави каквото иска,ама той си е такъв.Направо не ми се мисли какво ще е чудо като проходи.Мисля,че ще надмине твоята сладурана. Laughing  Похапва пясък,пръчки и всякакви боклуци по плажа и се хили доволно на хората,които минават покрай него. Grinning
Ритка,аз обещавам да не залагам.Беба ще се появи когато е готова,пък ние търпеливо ще я изчакаме  Hug

# 89
И аз съм си малко хазартна личност и бих заложила на дата, но ми се ще първо да разбера, че бебка се е обърнала. Във вторник съм на преглед и си мисля, че ако още е седалищно ще ни насрочат дата за секцио.

Общи условия

Активация на акаунт