Отговори
# 60
  • София, "Младост 3"
мили мои, да знаете защо липсва Елктра...

РОНКА, днес не знам защо се разрових назад в миналото...сеищаш се, че доста мътилак се вдигна
но исках да ти кажа, че те мисля и си те обичам и ми липсваш
надявам се тази година да видиш малка принцеса Мария на рожденния й ден .....
и аз да видя теб
май това бе нещо като "как си стара моя приятелко...как добре ли я караш...." и още нещо Flowers Rose

# 61
  • София
Аничка, в понеделник ще съм при мамка ми , че най-накрая ще си дойде и искам
да ги видя как са с баба ми. Повечето не знаят, но си имаме проблеми с бабчето, и сега
брат ми ще си ги докара. Та повече от месец не съм я виждала и вече много ми идва.
Иначе имах идея вчера да се разходим с Весела и Ники, ама и на тях не дръннах, и
времето се развали.
Заредила съм подаръка за Бела в багажника на колата, и се надявам и този да не и
омалее.
Електра много учи, надявам се всичко останало да е наред с нея. Като се появи в скайп
ще я преслушам и нея.

# 62
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН (на патерица) на Ламята Спаска! - Жива и здрава да си (най-важното), и много късмет и любов!

Вчера 2 пъти пусках честитки, но заради гръмотевиците май, компютъра ми рестарира няколко пъти и видях че липсват.
Ритко Hug, дано бабчето ти е добре и в добро здраве да се радва на правнучето си.

Последна редакция: пт, 06 юни 2008, 09:51 от Lili_X

# 63
  • София
Лилибон, видях те че си тук. От известно време никаква те няма. Липсваш. Hug

# 64
  • Варна
 Laughing Triste,  Hug

Тук съм, но една годишнина временно ме остави без думи. Като се върнат, ще пиша пак.  Hug

# 65
juliana е родила малкия си и чакан син Мартин! Щастливото събитие се е състояло на 4-ти юни!
Много щастлив да расте Марти! Мама, тати и кака много да се гордеят и с него!   bouquet

# 66
Честито на мъжката мама Джулиана!
Живи, здрави и щастливи да са, и бързо да се приберат у дома!

Поведох хорото на едно друго място newsm12

# 67
Честито на мама Джулиана! нека расте здрав и умен малкия Мартин!

Лили, ще се справиш с  хорото  Wink

# 68
  • Варна
Честито на Джулиана! Да  е жив и здрав малкия Мартин! Щом е юнско близначе, със сигурност  ще е умно, палаво и общително дете!

Лили, кураж! Ще изтропаш и твоето хоро, ще викаш "И-ху!", а всички ние ще ти се радваме много отстрани!

# 69
Честито! bouquet
Да е жив и здрав малкия Марти, много радост и щастие да донесе на мама и тати!

# 70
Да е жив и здрав мъничкият Марти! Бързо възстановяване на мама, че ще тича след двама разбойника!   bouquet

Лилинце, аз пък ти се радвам, милинка - скоро ще гушкаш малко сладко вързопче! Hug

# 71
Честито момченце на Джулиана  bouquet. Нека Марти бъде жив, здрав и късметлия.
Лили, няма измъкване от това хоро - и да не го знаеш, играеш го  Mr. Green, така че се усмихни и всичко ще е наред  Hug.

# 72
Честит син на мама Джулиана !Да бъде жив и здрав малкия Мартин!Много радост да Ви донесе!

# 73
Еха,имаме си още един Марти.Да е жив и здрав.Да носи само радост на мама,тате и кака.А на мама бързо възстановяванеbouquet  bouquet  bouquet
Ели,радвам се,че се появи,липсваше ни.Ти си силно момиче и ще се пребориш с всички трудности,а ние сме тук,за да те подкрепяме,за това пиши винаги когато имаш нужда.Не вярвам,че натоварваш някоя от нас.Силна прегръдка за теб и прекрасния ти син  Hug
Ние сме добре.Най-накрая изби едното зъбче,сега чакаме и другото и малко да се успокои дребосъка.
Времето ни е хубаво,чак тази вечер заваля за малко,но колкото да намокри.Марти много се кефи на пясъка,а види ли водата се запътва право на там и започва да крещи от кеф. Laughing
Лили,сега стискаме палци за теб.Малко остана.Искаш или не,ще трябва да го изиграеш хорото до край,а като дойде края така ти олеква. Hug
Целувки на всичките ни прекрасни бебоци  Heart Eyes и за всички вас,естествено

# 74
Момичета много сте мили  Hug Hug Hug
 newsm45 трогнахте ме.
Много ви обичам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт