Отговори
# 150
Copyright не искам, ползвайте го както намерите за добре. А пък ако бях на мястото на Ритка, щях да отговоря с цитат от Камен Донев:"Той боят изгражда, той не да разгражда. Аз за шамари ли е, не се стискам." Сори за офф-а  Embarassed

# 151
вчера само зърнах
Ники!  bouquet

тъкмо приспах ламята и отидох пред народния, а вие си бяхте отишли...

# 152
Здравейте дружина.
Весе, радвам се, че новините са добри.
Ники, идеята с вестниците е страхотна. Едно време много ме хвана яд, че за Петър не се сетих на направя така. За Борката се сетих, но реших да купя вестник от 13-ти, че в него да пише какво се е случило на 12-ти Simple Smile Но взех само 24-ти часа. И в интерес на истината не знам дали ще запазя. Нещо само ми се мота  в шкафа с книгите. И там ще трябва да чистя след като приключа с кухнята и остъклената тераса.
Понеже казват, че като свършиш с ремонтите по къщата, значи си остарял си спретнахме ремонт на кухнята и двете тераси. Днес майстора приключи с едната част и след РД на половинката във вторник ще почне и другата тераса. Аз сега съм в голяма чуденка какъв подарък да му спретна на моя мъж. Брат ми каза, че му е взел ръчна косачка (тример - тя е за около плочки, дървете и разни препятствия). Та може аз да му подаря голяма косачка - да бръмчи из двора.
Ако ви хрумне нещо оригинално - моля подскажете. Все пак ще чукне 35 лазарника тази година....
Успешна седмица на всички ви.

# 153
Здравейте и от мен.
Веси, радвам се че всичко е наред  Hug
Берни, страхотен е Марти  Wink И ти си супер  Heart Eyes Жалко, че трябва да се прибирате.
Аничка, подаръка е много хубав. Друго аз не се сещам  Rolling Eyes Ама това сигурно, щото на моя мъж рядко му правя подаръци  Blush Да речем, че аз съм му най големия. Макар че ако питаш казва, че аз съм ударила джакпота с мъж като него  Laughing
Мече, ти какво се сдуха? Гледай си бонбона и да не ти пука Hug
Днес бях в близкия балкан с една голяма весела компания. Релаксирах подобаващо, без дете, без мъж  Laughing Обаче не спря да вали през цялото време и отидохме в един манастир. Много ми хареса - чисто, подредено и спокойно. Ще кача снимки да ви го покажа. Там разпънахме масите и наблегнахме на яденето и пиенето  Grinning
В църквата запалих и нарекох свещичка за всички наши ангелчета.

# 154
Лилибон, Честит Рожден Ден!  bouquet С цялата си душа ти желая щастие и много обич в живота ти! Hug

# 155
Лилибон, Честит Рожден Ден и от мен. Присъединявам се към пожеланията на Светлето и ти желая, въпреки несгодите на живот да си все така позитивна.  newsm51

Последна редакция: пн, 16 юни 2008, 01:32 от baioly

# 156
Лилибон, ЧЕСТИТ РОЖДИН ДЕН ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА, САМО ХУБАВИ НЕЩА ДА ТИ СЕ СЛУЧВАТ  bouquet

# 157
Lilibon - Честит рожден ден! Много здраве, любов и късмет.

# 158
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ЛИЛИБОН!
ВЪЗХИЩАВАМ СЕ НА СИЛАТА НА ДУХА ТИ,ДОБРОТАТА И МЪДРОСТТА ТИ!ЗАПАЗИ ГИ И БЪДИ ЗДРАВА!ПОЖЕЛАВАМ ТИ ОТ СЪРЦЕ ТОВА,КОЕТО НАЙ-СИЛНО ИСКАШ!

# 159
Честит празник, Лилибон!   bouquet
Само хубави неща да се случват занапред в живота си!   bouquet

# 160
  • Варна
Милички мои, много ви благодаря! Особено съм трогната, че някои личности сън не са спали, за да ми честитят!  Mr. Green Hug

След всички комплименти и пожелания ще получа раздвоение на личността - едната, дето аз я познавам и другата, дето вие я познавате. Искам всичко най-хубаво да ви се връща и животът да бъде прекрасен начин за прекарване на времето на всяка от вас!  Laughing

# 161
Лилибон ,Честит рожден ден !
Пожелавам ти да си много щастлива и само положителни емоции да съпътстват живота ти.

# 162
  • София
Лилибон, Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава, щастлива, спокойна, удовлетворена и обичана. Пожелавам също скоро да бъдеш изпълнена и цяла!  newsm51

# 163
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЛИЛИБОН!!!И ОТ МЕН МНОГО ЗДРАВЕ И СБЪДВАНЕ НА СЪКРОВЕНИТЕ ТИ МЕЧТИ!БЛАГОДАРИМ ТИ ЗА ПОДКРЕПАТА И СИЛАТА С КОЯТО ВИНАГИ НИ ДАРЯВАШ bdbaloni
Веси и аз се радвам че Бобчо е добре!
Приятен и успешен ден на всички Hug Hug
П .С. Лилибон тортата е много вкусна Hug

# 164
Лилибон,честит празник,мила!Желая ти много здраве и успех.  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт