Отговори
# 165
Лилибон, Честит Рожден Ден и от мен! Бъди здрава и все така позитивна, нека поводите, които те правят такава, да са все повече занапред   bouquet.

# 166
  • София
Честит празник Лилибон,да си здрава,щастлива,много обичана и всичко най-хубаво!  bouquet

# 167
Lilibon, Честит Рожден Ден и от мен! С пожелание за здраве, слънчеви дни и много сила да се бориш докрай за щастието и мечтите си! Запази голямото си добро сърце завинаги!

# 168
Lilibon, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! и от мен

Пожелавам ти здраве, обичта на хората, които обичаш и никога да не губиш оптимизма и вярата си, които ще ти помогнат да осъществиш мечтите си! Весел празник!

# 169
Лилибон ,Честит Рожден Ден!!! Пожелавам ти здраве и късмет  в живота ! Бъди много щастлива!

# 170
  • София, "Младост 3"
ЛИЛИБОНы желая ти винаги да ни огряваш с твоята доброта, обич и разбиране, нека в душата ти има покой и мир и нека сърцето ти въпреки всичок и винаги е пълоно ....нека живота те дари с нужното ти и нека съдбата сбъдне мечтите ти
желая щасите на теб и близките ти

# 171
  • Варна
Момичета, хем ми е много хубаво от поздравленията, хем бавно и неотклонно вървя към разплакване от всичко, което ми пишете!
(пак ми липсва емотикон - този път смях през сълзи!)  Hug

# 172
Лилибон, честит рожден ден! Здраве и щастие на теб и цялото ви семейство   bouquet

# 173
  • Пловдив
Лилибон, честит рожден ден!  bouquet Hug

# 174
Лилибон, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН...   bouquet

# 175
ЛилиБОНбонке, честит рожден ден! Да бъдеш много здрава и ти и любимите хора около теб, да си много обичана и носена на ръце, късмет, щастие и какво ли не още, все хубави неща от мен! И да носиш винаги онези дух и сила, пред които се прекланям и  с които винаги успяваш да ни заредиш положително!    bouquet  bouquet  bouquet
П.с. Много интересна тоЛтичка!

# 176
Лилибон, честит рожден ден. Желая ти много здраве, щастие, и само хубави неща да ти се случват оттук нататък   bouquet

# 177
Весенцеееее, ти нямаше ли рожден ден, пиле шарено?  Mr. Green То остава и да си нямаш, но аз що си мисля, че ти беше днес?  Hug
Ако не греша, пожелавам ти здраве и цялото щастие на земята и още толкова!   bouquet

# 178
  • София
Весенцеееее, ти нямаше ли рожден ден, пиле шарено?  Mr. Green То остава и да си нямаш, но аз що си мисля, че ти беше днес?  Hug
Ако не греша, пожелавам ти здраве и цялото щастие на земята и още толкова!   bouquet
Ако има Весето - Честито и от мен и се присъединявам към Рониното пожелание!  bouquet
Ноооооооо, има едно петле шарено с РД днес. Mr. Green
Рончо, да ти е честит рожденика! Мир, топлина, любов и спокойствие да изпълват дните ви! Heart Eyes Hug

# 179
Рони,да ти е жив и здрав рожденика.  bouquet

А Весето ще чакаме да се появи и да си каже. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт