Отговори
# 300
Честит празник на всички празнуващи - и днес и вчера и завчера   bouquet Желая им от здраве и любов да не се отървават, а другото ще си дойде от самосебе си......

След селскостопанския уикенд съм каталясала. Ей сега даже отивам да бутна коня до Борката, че вчера май за беля и слънчасах и снощи треска ме тресеше. Но вече съм по-добре (само да има кой да бута количката, да дундурка дребния и т.н.)

Успешна седмица на всички.

За срещата. Щом Весето не може утре, нека да е в сряда в Борисовата градина. Аз ще съм с автобуса.....

# 301
Честит празник на всички празнуващи - и днес и вчера и завчера   bouquet Желая им от здраве и любов да не се отървават, а другото ще си дойде от самосебе си......
и от мен
 Hug Hug Hug

# 302
Я Колко рожденнички Hug Heart Eyes 

За вас милички mishelkrasteva и ledybebi да сте живи и здрави и много ,много ,много щастливи

# 303
Лейди, честит празник   bouquet  . Присъединявам се към пожеланиеята на другите момичета.

# 304
Я Колко рожденнички Hug Heart Eyes 

За вас милички mishelkrasteva и ledybebi да сте живи и здрави и много ,много ,много щастливи

И аз се присъединявам   bouquet

# 305
  • Варна
За ladybebi! Много усмивки и сбъднати мечти!

# 306
 Аничка, аз съм съгласна за сряда в Борисовата. Нямам претенции за час. Кой друг иска да дойде:))

# 307
Докладвам, че да не ме ръчкат на скайп-Ъ.  Mr. Green
Докторчето рече, че резултатите ми са прекрасни и това, дето е лееекинко над нормата не е проблем в моя случай. То аз така си и знаех - Берни ми го каза.  Mr. Green

И сега като ще си организирате среща, ако вземете към 17.30-18.00 да я натъкмите някак, че и кака да ви види ...
 Whistling

# 308
рони радвам се за добрите резултати  Hug Heart Eyes

# 309
  • София
Лейди Бейби, честит празник на патерици, но доброто да те следва навсякъде.   bouquet

Рони, чудесна си. :-*

# 310
Рони    Hug много се радвам че резултатите ти са отлични

аз днес нали съм именничка , да ви почерпя , че много ви обичам

# 311
Да ти е живо и здраво прекрасното име, Нефертити!   bouquet

# 312
  • София
Нефертити, честит празник миличка.  Hug

Светле, беше ме питала какво става с баба ми. Вчера ги приеха в болницата.
Скенера показва, че е изкарала 2 микро инсулта, главата няма да и се оправи никога,
и трети инсулт би бил фатален. Все "оптимистични" прогнози за баба ми, за голямо съжаление.
Ама "умните" доктори в шумен нищо не бяха и казали освен че ако се възстановяла
на 90 % щяло да бъде чудо, е как могат да го говорят това при положение че и те
са правили скенер и са били наясно с тези неща. Ама не се и учудвам де, "няма по-добри" от Бг лекарите.
Мама поне казва, че сега като знае какви са прогнозите и е по-спокойно. Така поне няма да има
големи очаквания. Не е розово положението в семейството, но ще се нагаждаме някак.
Как ще ми помага мамето с това бабче, не ми е ясно, ама да са ми живи и здрави, пък всичко друго
ще се нагласи.

# 313
Изпуснала съм много рождени дни и празници! на патерици - честито на всички!!!

Нефертити, честит имен ден!

Рони, няма по-страхотна новина!!! много се радвам за теб!!!

bouquet

# 314
Отново се извинявам за латиницата - още имам проблем с кирилицата.

Рони, голямо гуш от мен за прекрасните резултати. Hug
Nefertiti, жива и здравичка да си, а следващия имен ден да празнувате с ново попълнение към семейството.  bouquet
Rita, съжалявам за бабчето и лошите новини. Познато ми е от моята баба. Предай моята силна прегръдка на майчето ти. Герой е тя. Hug

Последна редакция: вт, 24 юни 2008, 15:36 от iskrica_nadejda

Общи условия

Активация на акаунт