опитай се да си спокойна, мен ми помагаха текущи планове какво да правя, какви изследвания и т.н.
ех как ме зарадва тази новина
Вики се оправя бързо, но много ни притесни вчера. Беше страшно наистина. Започна през нощта да повръща, а никога досега не е повръщала дори като бебе и се уплаших... Опитаха се да и сложат система за оводняване и то в продължение на половин час през, който аз я държах, а тя ревеше с все сила... Така и не успяха. Сега крачетата и ръката и са целите сини. Но важното е, че днес е добре. Тъй че ако въобще е възможно пазете дечицата, че тоя вирус е много гаден. Почва от гърлото и тук из квартала половината деца са болни. Не се наложи да пие АБ, което е хубавото.
Съжалявам за това, което преживяваш, но... всяко зло за добро! Важното е, че Тони е здрав и те радва.

. Много се радвам, че най-после се видяхме
. Ето няколко снимки и от мен
В интерес на истината аз имам същите спомени като Рони. Но явно нещата наистина поемата неочаквани посоки понякога. Нали знаеш какво казват - всяко зло за добро. Не знаеш къде те очаква твоето щастие. 
направо ужас .
Пък най големия ни проблем е киселото мляко, не може без него, та сега и го подквасих и смятам довечера вече да я зарадвам 

. Утре плануваме да излезем извън града може би до Балчик и Калиакра. 
С гостуването си преди седмица за пореден път ми доказа, че не ми трябва такъв мъж. Сътвори не една глупост. Това ми даде крайното решение. Не мога повече. Искам да е щастлив и ако това е неговото щастие (с тази жена), нека да е с нея, но без Тони...