Отговори
# 45
Рита   Hug благодаря за стиснатите палци. (съвсем омотах темите). Ще докладвам разбира се за резултатите на моите дружки. И аз днес надничах в юлските мами и разбрах за двете сестрички. Да си призная изпитах много противоречиви чувства - отначало много се зарадвах за тях и щастливото мамче и после се шашнах, че е малко рано. Хем си знам, че бебчо идва на бял свят когато си реши, хем се моля (моето) да си избере най-близка до термина дата /както ще е най-добре за него/.
 newsm78  Незнам кога точно една мама се чувства готова за раждане и има ли такова положение?
 Hug Извинявайте ако ви звуча объркано, но това е защото и така се чувствам.

# 46
  • София
Лилка, аз не мисля, че можеш да си готов за раждането. Особено със
страховете относно самото изживяване.
Надявам се да раждаме лесно и бързо поне, правя магии от сега.  Mr. Green
Чакам да се прибере мамчето и да показва снимки на бебките.

# 47
  • София
ооо аз пък броях дните до раждането,във всеки един момент се чувствах готова.Даже като ми изтекоха водите в 6 сутринта-1 месец преди термина,така се зарадвах и станах с усмивка да се къпя и оправям.Бях щастлива,че най-сетне ще се гушна моето слънчице.А татито така се уплаши като го събудих и му казах.Тръгна да става от леглото и като му стана лошо,като пребледня. Mr. Green
Единствено се тревожех дали бебо ще диша самостоятелно и дали ще е достатъчно килограми.Бяха ми казали малко преди това,че е 2600гр,а той се роди 4кг. ShockedИначе за самото раждане никога не ме е било страх.

# 48
Целувки от нас със Марти от морето. Heart Eyes
Сега го изпратих на разходка с баща му и се отдавам на четене,и после пак ще се включа.
Много ми липсвахте,да знаете. Hug Hug Hug

# 49
  • София, "Младост 3"
мили мои приятлеки, позволявам си да пусна тук този линк
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=301159.0

# 50
мили мои приятлеки, позволявам си да пусна тук този линк
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=301159.0

добре си направила,  Hug

# 51
Днес е Спасовден. Ако имате спешна работа точно днес, тя /работата/ няма да избяга. Оставете я за утре.  Hug
Наде, прочетох молбата за помощ. Добре е че си я пуснала. Но на тези хора не им ли се полага тази количка да я получат по линия на социални грижи? Вече имам чувството, че социалните работят за нуждите на целокупния мангасариан.  Tired

# 52
 А пък аз днес имам имен ден и ви черпя най-щедро с каквото си пожелаете!!!

обичам ви и стискам палци всичко с вас да е ОК!!!

# 53
Честит имен ден на Ламята Спаска!!! Да ти е живо и здраво името !Много успех в жвота !

# 54
 Хехеее, Спаске, да си ни жива и здрава и с гордост да си носиш името Ламско!

останал ми е малко мозък все пак, ама ми отне известно време, докато зацепя що Екатерина празнува днес newsm78

Утре дали ще е хубаво времето да спретнем разходчицата, за която споменаваше Ритата? Трябва да се организираме,иначе няма да видим Рита с корем...срамота....

# 55
  • София
Честит имен ден на прекрасната на ламичка!Да си жива и здрава,много щастлива,а малката ламя много да те слуша и радва!  bouquet

# 56
Ламьо, по случай имения ти ден - Те ти булка Спасов ден.
Моля, Хера и Искричка да не ме бамват. Grinning

# 57
Честит имен ден на Спаска и от мен!С пожелания за много щастие и слънчеви дни!
Да си жива и здрава!

# 58
Честит Ламкин Ден! Grinning Да си ни живичка и здравичка, ламичке Спаска! И аз като Ники докато зацепя! ooooh!

Joy Joy Joy

Лилинце, и аз се присъединявам към ситскащите палци за твоите другарчета. После непременно да ни съобщиш добрите новини! Peace

Рита, Лили
- относно раждането - съвсем откровено си признавам, че самото раждане не е така страшно, както контракциите преди това. Но и това не е нещо така ужасяващо, както ни внушават по филмите. Наистина не е. Още повече, че съвременната медицина  познава обезболяващите. Вярвам, че всичко ще мине наред и после вие ще успкоявате други бъдещи майчета. Hug А пък относно страха дали всичко ще мине наред, затова май лек няма. Всички го носим. Бог да е с нас само! Praynig

# 59
Честит празник, Ламче. Много здраве и любов.

Да се видим, ама вали. Иначе ако понеделник вторник Ритенцето няма нещо спешъл като планове и времето продължава да е смотано - може да я навестим. Ще преговарям с любимото за голяма кола. Тя със сигурност ще побере поне още една мама с бебе и шезлонг. За две колички не гарантирам.

Общи условия

Активация на акаунт