Отговори
# 120
Честит рожден ден и от мен! Tada
Цитат
    Ели , на следващия си рожден ден да гушкаш най-хубавия подарък за една жена 

# 121
Добро утро,мили мои!

Два дни никой не е писал тук. С тези лоши новини тия дни на всички ни е много тъжно. Не е честно.. Cry

Днес моята принцеска става на цели 3 месеца! Понеже не се научих да слагам картинки, ви "черпя" с едно ококорено бебе:)
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=246428&photo=184
Честити месечинки и на Борето на Аничка /ехеее-половин година става юначето!!!/ и на Марти на Берни!

Ели, честит рожден ден /малко на патерица/. От сърце ти желая и се моля на следващия си рожден ден да бъдеш най-щастливата майка и да гушкаш най-прекрасния гукащ и смеещ се подарък!!! Hug Hug Hug

# 122
  • София
Ники, много е сладка Heart Eyes
Честити месечинки на всички бебочета!

# 123
  • Варна
Бре, каква мома-хубавица е Бела! Ама така е то, с името си идва хубостта й! Simple Smile Ники, с тая рокля, направо е реклама за това колко е прекрасно човек да има щерка. Момчетата с техните панталончета никога не са толкова атрактивни. Simple Smile

# 124
Ники ще и изям бузките на малката Heart Eyes Голяма е сладурка , пу пу  Laughing
А с тази рокля е направо страхотна, да я нацелуваш по бузаните от мен Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Честита ви месечинка  bouquet

НА Борето и Марти , също   bouquet

Последна редакция: чт, 12 юни 2008, 13:08 от Hriska-piska

# 125
  • Варна
Ники честити три месеца на Бела, голяма сладурана е с тази рокличка и какъв доволен поглед има само  Heart Eyes. Винаги снимките на Бела ме правят много щастлива.
Честита половин годинка на Борко, и той да е все така сладък, усмихнат и послушен  Heart Eyes
berni честита месечинка и на твоя Марти  Heart Eyes
И понеже аз обичам да слагам картинки това за Бела

а това за момченцата

# 126
  • София
Честит месечинки да Бела,Марти и Борката - да растът здрави,палави и щастливи дечица! Heart Eyes
 Ники Бела е страшен бонбон!  bouquet

# 127
Честити месечинки на мъничките ни сладурковци - Бела, Борето и Марти! Да ни растат весели и щастливи! Hug

Бела ни е хубавица голяма.  Heart Eyesама да добавя - тъй сме ние - родените на 12-ти март. Mr. Green

# 128
Честити месечинки на мъничките ни сладурковци - Бела, Борето и Марти! Да ни растат весели и щастливи! Hug

и с пожелание скоро да станат каки и батковци  Laughing

# 129
Честити месечинки на бебоците  Heart Eyes. Да растат здравички и все така сладки.

# 130
Да ви замолА, да ми покажете снимка, на която са снимани Бела и Божидар един до друг. Все повече ми се струва, че откривам прилика между тях.  Grinning
Честити месечинки на батковците и на дребната.  Heart Eyes
И за Емо се сетих от онези дни - как го чакахме да пише дъъълги постове. Да си кажа аз, пък дано Хера вземе подобаващи мерки и теглилки по въпроса.  Hug

Забравих да ви питам - тези, които сте правили изследването за ниво на пролактин и т.н. показатели. Знам, че вече сте обяснявали, но моля пак да ми дадете пояснения. По кое време от деня, лаборатория, други подробности, за които се сещате.  Hug

Последна редакция: чт, 12 юни 2008, 14:14 от рони

# 131

и с пожелание скоро да станат каки и батковци  Laughing

Peace

# 132
Честити месечинки на всички сладки моминченца и момченца!

Винаги снимките на Бела ме правят много щастлива.
И мен малката кукла ме е пленила още с първите си снимки.
 Hug

# 133
  • София
Да ви замолА, да ми покажете снимка, на която са снимани Бела и Божидар един до друг. Все повече ми се струва, че откривам прилика между тях.  Grinning

ооо значи не съм единствената,дето и е направило впечатление това. Laughing

За пролактина - няма значение на кой ден от цикъла,нито по кое време точно -но на места пише,че сутрин е по-добре.Важното е да си спокойна,да си починеш поне 15 мин. преди да те боцнат и да не са пипани гърдите(предната вечер без секс примерно  Mr. Green).Чела съм,че не е добре и да се консумира месо предната вечер (протеините по-специално са проблем) .Ми това се сещам за сега,позабравила съм ги нещата.

Последна редакция: чт, 12 юни 2008, 15:44 от angels_zg

# 134
Рони, за пролактина - трябва да си много спокойна , да не си и грам изморена/дори някоклоко стъпала да си изкачила примерно - трябва да седнеш пред вратата на лабораторията и да починеш няколко минути/, да не си правила секс скоро// ендокринологът ми каза 48 часа преди изследването/, да не си се натоварвала много физически последното денонощие/ #Crazy/. На мен само едно не ми е ясно - как може да се иска да е абсолютно спокоен човек в такъв момент - аз примерно не мога да го гарнтирам, еле пък като знам, че се изисква.

Общи условия

Активация на акаунт