Отговори
# 135
Нефертити, пожеланието ти ще се сбъдне за Борката. През ноември ще стане батко.  Laughing
Благодаря за пожеланията. На Рони пожелавам изследванията да са на 6.

Реших да се бъзикна и за всички, които биха ме заподозрели, въпреки че кърмя - брат ми и снахата чакат бебче.

Последна редакция: чт, 12 юни 2008, 16:14 от Anichka

# 136
Аничка, нямаш си представа как се вързах.  И се нахилих една като  прочетох първото ти изречение. Laughing Ма кой знае -от бъзика кво ще излезе. Може би другия ноември! Mr. Green

# 137
  • София
Аничка,да им е живо и здраво.Ама то нищо се не знае,та бъзика може и истина да стане.В едно предаване една мама на тризнаци каза,че така се бъзикали-като се заженили и всички я питали дали не е бременна(тогава не е била) и те все отговаряли-да с тризнаци.А 1г. по-късно,наистина забременяла с тризнаци. Mr. Green

# 138
Аничка и аз се вързах. И без друго от известно време си мисля, че някой се спотайва с такава новина. Много късмет и щастие на брат ти и снаха ти!

# 139
Да ви замолА, да ми покажете снимка, на която са снимани Бела и Божидар един до друг. Все повече ми се струва, че откривам прилика между тях.  Grinning
В албумчето около тази снимка има още няколко, на които са заедно, ама все са в профил... Другия път ще ги снимам един до друг, стига да ги хванем будни и двамата.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=246428&photo=99

Рони, пролактина на гладно, най-добре около 11ч сутринта/така ме посъветва д-ра за второто изследване- аз нали го правих 2 пъти един след друг. Да поседиш малко пред кабинета/да не идеш с колело като мен Mr. Green/ Не помня дали има значение на кой ден от цикъла се прави...аз правих всичките хормони на 5я ден от цикъла /като се замисля-точно преди една година newsm78/ Стискам ти палци за хубави резултати. Ако излезе нещо, което не ти харесва, те съветвам да го повториш на другия ден в друга лаборатория и тогава да се правят изводи. Това от личен опит. 

Аничка, и аз доста се позамислих Mr. Green

# 140
Вчера не можах да се включа и за това днес да честитя месечинките на двамата ни порастнали бебока.  bouquetИ да почерпя за последната месечинка на Марти,от тук нататък ще черпим само за годинки.
Аничка и мен накара да се замисля,че даже се и зарадвах.То от много майтап да не вземе да стане истина  Mr. Green
Рони,за пролактина са ти казали,най-важното е да си спокойна и отпочинала.Аз също знам,че няма значение на кой ден ще се прави.Стискам палци за хубав резултат. Peace
Ники,разгледах ви и другите снимки в албумчето.Гери при Марков ли работи?Загледах се в снимката,че ми се стори позната и установих,че ми беше съученичка.
Ние в неделя се прибираме.За съжаление няма да изкараме до края на месеца,че на моя мъж му излезна работа и тряба да се връща в София.Предлагаше ми аз да остана с Марти,ама цяла седмица тук сама ще се побъркам и затова се прибираме дружно.Айде да направим някоя среща,че дребосъка ще стане на годинка и няма да е представен пред обществото,направо срамота.
Сега ще кача малко морски снимки в албумчето ни.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=119214&photo=194

Последна редакция: пт, 13 юни 2008, 14:09 от berni

# 141
  • София
Берни,много сте сладки! Heart Eyes

Сладурки,сега се сещам,че Жори няма  нито една снимка в албума ни,ама съм забравила паролата. EmbarassedЩе ви помоля да ми я кажете.

# 142
  • София
Берни,много сте сладки! Heart Eyes

Сладурки,сега се сещам,че Жори няма  нито една снимка в албума ни,ама съм забравила паролата. EmbarassedЩе ви помоля да ми я кажете.

# 143
  • София
качих няколко снимки. Mr. Green

# 144
Берни, Зори - големи са сладурковци порасналите мъже.
Приятен уикенд на всички.

# 145
Берни, Марти е страхотен  Heart Eyes.
На Жори снимките аз тайничко си ги гледам  Wink, та го познавам вече визуално и много му се кефя  Heart Eyes. А и благородно му завиждам сред каква природа расте  Simple Smile.

Ние днес бяхме на кардиолог, защото Бобчо се роди със шум на сърчицето и след всичко покрай Тео на последък се сещате какво ми беше. За щастие се оказа, че шума е безобиден и функционален - е камък ми падна от сърцето  Whistling.

Цункам ви, гункам ви и ви пожелавам приятен уикенд  Hug Hug Hug.

# 146
че шума е безобиден и функционален - е камък ми падна от сърцето  Whistling.
Браво за добрите новинки! Оттук нататък - никакви поводи за притеснения да нямате вече. Никога!
Нагушай мъничкия разбойник от мен силноооооооо!

# 147
Ники,разгледах ви и другите снимки в албумчето.Гери при Марков ли работи?Загледах се в снимката,че ми се стори позната и установих,че ми беше съученичка.
Гери и майка й си имат медицински и спа център в Симеоново. Там ходих и двата пъти на физиотерапия и двата пъти забременях веднага след това. Затова водих Бела оня ден там- да им я представя, да почерпя и да им дам снимки за таблото на "техните" бебета:)
 Марти много е пораснал, направо си е вече голям човек:) и какъв е сладур на плажа. А как ви завидях за безлюдния плаж:)

Весе, радвам се, че Бобчо е добре! да го нацелуваш и нагушкаш и от мен! Heart Eyes

Вчера, по случай третата месечинка, Бела беше отведена с нас на кръчма. Държа се много прилично, смя се, спа, гласчето не й се чу Heart Eyes От колежки на Ники получи много идеен подарък- купили са й всички възможни вестници с дата 12 март. Сега трябва да ги пакетирам и складирам някъде и да й ги дам след...петнайсетина години /живот и здраве/:))

# 148
Айде, аз ще направя сефтето днес, че то при вас тамън 7 вечерта станало...Нещо ме е хванало "сдуханото", ама ще се оправя, нямам избор  Mr. Green. Ако ви кажа как се развеселявам... Joy - повтарям си "Имам нужда Рита да ме срита". Ми тъй де.

Прегръщам ви, другарчета мои, и се надявам липсата ви днес да е по морски, разходчени и други купонджийски причини.

Heart Eyes

# 149
Браво на Бобчо   Heart Eyes. Дано всичко да е отшумяло окончателно.
"Имам нужда Рита да ме срита". Ми тъй де.
Grinning Дали да не си го тургна в подписа това?

Общи условия

Активация на акаунт