Отговори
# 240
  • София, "Младост 3"
Ронка, а защо не питаш доктореску? В понеделник се връща от конгрес и може да ти помогне с информация

бързах и ужасно съжалявам, че не можахме да си побъбрим...
ЛАМЧЕ твой докторески дали би прегледал и една завидно досадна съфорумкса?
ще ти пиша ан лс - за мене си иде реч де

# 241
  • София, "Младост 3"
Светлана, Светлана. МръсТница такава Heart Eyes  Mr. Green. Мислиш като мен.
 hahaha hahaha
Фивче, винаги готови.  Hug
Светглето си го знаем, направо ми пълни душата
туй Светле народа му вика - "гладная кокошка просо сънувала" цунки по муцунки  hahaha Joy

РОнче, дано всичко е ок
несведующа съм и не мога ад помогна освен с много любов и стискане на палци дето ги имаш непрекъснато

# 242
Светлана, Светлана. МръсТница такава Heart Eyes  Mr. Green. Мислиш като мен.
 hahaha hahaha
Фивче, винаги готови.  Hug
Светглето си го знаем, направо ми пълни душата
туй Светле народа му вика - "гладная кокошка просо сънувала" цунки по муцунки  hahaha Joy

Тъй, тъй - на чужд гръб и сто тояги били малко. Joy Joy Joy Вие ще видите като ми махнат ембаргото. Embarassed  Embarassed А пък Дмитър как ще види, оооооооо. Mr. Green

Рони, аз си предполагах, че така си решила и ти. Ми тъй де - няма само на мен да ми се носи славата на мръсТница. ВСичките само се спотайвате; единствена аз си признавам. Mr. Green Ма тихите води били най-дълбоки.

# 243
Ронка, а защо не питаш доктореску? В понеделник се връща от конгрес и може да ти помогне с информация

бързах и ужасно съжалявам, че не можахме да си побъбрим...
ЛАМЧЕ твой докторески дали би прегледал и една завидно досадна съфорумкса?
ще ти пиша ан лс - за мене си иде реч де
Разбира се, че би, нали това му е работата! пиши, когато ти потрябват координати - да ти ги пусна!  Hug

Светле, аз също помислих, че детето е решило да надуе жабата откъм дупето Joy

# 244
Не случайно казват,че Господ е събирач.И аз си го помислих това за дупето на жабата,ма ме беше срам да си кажа  Mr. Green
Ренка,нямам си помощ.Мама идва когато може,но тя работи на смени и работата и е много натоварена.Не мога да я тормозя.Пък и да дойде,то основното си е за мен,ама няма да се оплаквам.И няма да падаме,не ни е позволено. Laughing
Отивам да се опъна малко,да използвам че Марти заспа.Много целувки на всички. Heart Eyes

# 245
Абе ще си признаете всички! Joy Joy Joy

# 246
  • София
Ренчо, да идвам ли на помощ докато сме 2 в 1, а и нали е готино за раждане там.  Hug
Има ли някой който не си е помислил за задника на жабата да си каже, че тези се търсят, по-нормалничките???

# 247
Има ли някой който не си е помислил за задника на жабата да си каже, че тези се търсят, по-нормалничките???
И аз не съм от нормалните...явно нормални няма тук Mr. Green

Днес мама става на 70 години- да ви почерпя Misc Baby Bottle newsm64 beer2 Popcorn cook Аз исках да й направя лазаня по случая, пък на нея кюфтета й се яли...отиде ми трудовия ентусиазъм, и затова откарахме цял ден самички в градинката, нали съм болна още... сега носа ми не тече толкова, ама пък ме боли гърлото и ще почна да кашлям май... а на Николай всичко му мина за един ден. Детето още държи фронта, да чукна на дърво... Наоплаквах се набързо.

Да ви покажа любима моя снимка- по това Бела много прилича на баща си:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=256483&photo=35

# 248
  • София
Ники, да ти е живо и здраво майчето, и да те слуша повече.
А, това са ми любимите уФсИ, и ний сме се сдобили с таквиз. Hug
А ти гледай да се оправяш, че ще се виждаме другата седмица,
и трябва да си достатъчно стимулирана от това. Mr. Green
Весе , и ти сЪ готви.
А мойто мама и баба, ще ги вкарват в болница,
баба ми я вкарват а мама ще и е придружител, че ... бабчето
само хич не може да се справи. Sad Дано има някакво подобрение след това.
Вие да ми стискате палци. 

# 249
  • Варна
Няма  Grinning, и аз съм от ненормалничките  Mr. Green

Ники Честит Рожден Ден на твоята майка, да е жива и здрава да гледа внуци и правнуци  Hug

# 250
Ники, да ти е живо и здраво мамето! Да се слушат взаимно с татито ти.   bouquet
Айде, ще метна едни кюфтета вместо теб, щом такава торта и се яде на рожденичката  Mr. Green

Ум-белия-делфин-аз забрави да похвали Бела какви хубави бузки и други работи е оформила. Бройлерче ще й казват те на нея, амаха.  Crossing Arms
Между другото Олимпия (от снимките на Ники) е много готина мацка. Спомням си, че зимата гласувах за нея в един конкурс в клю-то.   bouquet

Ритка, дано да го стабилизират твоето бабче, че и майчето ти да може да се поосвести.  Hug

# 251
  • София
Рони, хайде сега да ми направиш едни кюфтета, ще те убия.  Joy
Сега ще диря по пътя сръбска скара, защото Ники почна, а Рони ме довърши.

# 252
  • Виена
Ритко, тръгвай, Пиле! Както съм казвала неведнъж, тук искам всеки ден да раждам. Няма такъв хотел като болницата, където се запознах очи в очи със съвършения мъж. И кИфтета ще ти пържа  Hug За баба -  Praynig Ще се оправи, ще видиш!
За жабата... Ама наистина ли не е пъхнал сламката в дупето?  Crossing Arms Моята идиотия дори стигна още по-надалече  Joy
Ники, някой казвал ли ти е, че Бела е невероятна мацка? Филип току-що каза да ти предам тая работа...
Рончо, Ники, дайте линк към снимките с Олимпия, че нещо съм ги изтървала. С нея имахме един термин през февруари 2006 и Коста ми е в топ-листата на любимците.
Рони, кво става с разшифроване на резултатите? Или ще те мислим до следващата седмица?
 Hug Цункам ви!

# 253
Никчо, да ти е жива и здрава мамата. На тая снимка Бела наистина е копие на Бобчо  Peace. Явно е от косата  Laughing - с еднакви прически са  Laughing.

Абе аз Ич не съм от нормалните, ама `щото не ми е останал капка мозък нищо не си помислих  за жабата Mr. Green - Ритко, това брои ли се?

Ренка, Берни, съжалявам, милички, че така се чувствате. Още малко силички и дребчовците ще станат големи човечета и програмата маааалко ще поолекне. И никакво падане - не давам  Naughty.

Рони, нищо не знам по твоя въпрос затова и нищо не ти писах. Стискам палци обаче да ни се похвалиш, че всичко е наред, а дай Боже и с нещо повече  Hug.

Светле, днес бракувах поредната камара дрешки и си мислех, че живот и здраве на твоя малък мъж спокойно можеш да му вземеш един комплект за изписване и друго не ти трябва. Ама `щото тЪ УбичЪм само ти ги пера. Ми така де, няма да се хабя и да ги гладя като знам, че после ти ще правиш всичко от начало. Милото ми детенце расте със скоростта на светлината и толкова дрешки само ги изпирам и гладя, а след това прехвърлям към карловската купчина, така и не ги обличаме.

И на финала да ви се оплача - днес бяхме на контролен преглед за запушеното слъзно каналче и на 11.07. ще го сондират с пълна упойка Cry. Тая упойка ме побърква. Дано поне да има ефект процедурата, защото го мъчих детето месеци наред с масажи, които хич не са му любимите, сега ще му изпият кръвчицата за изследвания преди 11.07. и накрая упойката и сондажа и ако няма ефект ще се гръмна. Като наближи ще ви напомня, та да стискате палци, защото процедурата е рутинна, но на мен всичко ми се е свило и ще имам нужда от вашата подкрепа.

Желая ви приятен уикенд  Hug Hug Hug

# 254
  • Виена
 smile3537 Ники, да ти е живо и здраво майчето!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт