Отговори
# 285
mishelkrasteva , бъди здрава и обичана, а за следващия ти рожден ден , ти пожелавам да гушкаш най-хубавия подарък за една жена

# 286
  • Варна
Честит рожден ден на Мони!

Честит рожден ден на mishel!

Бъдете щастливи и нека мечтите ви се сбъдват!

# 287
  • Виена
mishelkrasteva, честит рожден ден! Както обича да казва едно наше другарче от тук - само сълзи от радост в очите занапред!  baloni baloni baloni
Ники, как е Белка Хубавелка днес? Нали знаеш за вълшебната сила на кърмичката в нослето. На Филип му пръсках с помпичка от други капки.

# 288
Мишел, Честит Рожден Ден. Пожелавам ти през следваща година да намериш сили да постигнеш своето щастие. Бъди здрава и щастлива.  bouquet

Милички
, благодаря на всички ви за подкрепата и съветите. Консултирали сме се с общо 4 броя доктори - двама офталмолози и двама общопрактикуващи - всички са на едно мнение. Във вторник сме на консултация и пак ще се посъветвам с педито. Попрочетох това-онова из Здравния и "Нивеа бейби" и тотално се раздвоих - мненията са изключително двуполюсни. Аз решението вече съм го взела, защото сега детето още повече се мъчи, остава ми само да се надявам, че точно това е правилното решение.  Hug Hug Hug
Ники, мерси, че си се сетила за "порастването" на Бобчо  Heart Eyes. Надявам се, че Бела вече е по-добре и че ще се видим през следващите дни.
По темата за среща - аз във вторник не мога, през останалото време съм на линия.

Приятна вечер на всички.

# 289
                  Мишел ,Честит Рожден Ден!!!
 Поажелавам ти много здраве и сили за да отгледаш и възпиташ най -чаканото от теб .Желая ти скоро да се порадваш на жива и здрава рожба!

# 290
  • София
Честит празник на морскасирена!
 И мен ми се ще да отидем на лекар,но тук нещата са доста сложни.Не е като в БГ -завеждаш го когато и при който искаш.Малко се отнасят несериозно за някои неща.Те дори едвам ни изписаха капки и то след 2 месеца сълзене на очичките,караха ни само с физиологичен разтвор да чистим.А не мога да си купя нищо от аптеката без рецепта. CloseСега на 8.07 сме на преглед и пак ще говоря за това.

# 291
Среднощен привет!

Честит рожден ден на Мишелчето! Дано скоро си намери местенце, където има интернет, за да се включи и да ни се похвали с най-чаканите две чертички, а след 9 месеца и с нещо прекрасно!

Днес ходихме на село, най-накрая се намери уикендов ден с хубаво време. На чист въздух си е друго. Детенцето много сладко си спа почти през цялото време/тук през деня изобщо не спи/  и за 5те часа, дето бяхме там, яде 3 пъти:) Сополки все още има, но малко. Дано утре вече да си е съвсем добре. Днес говорих с педиатърката по телефона и ми каза да й давам Осцилококцинум и един хомеопатичен спрей за нослето. Доста по-спокойна съм днес, щом и предприехме пътуването. То селото ни е близо, ама на връщане се прибирахме час и половина, като само от Кокаляне до околовръстното ни отне почти час. Такъв ужас не е било. С всяка година става все по-зле...
Но пък от село идват екологично чисти продукти, които ще ни вършат чудна работа като почнем да се захранваме:)) До преди малко обработвах спанак:) Утре продължавам, че има още... Между другото,няма да ходя може би в Дрен утре, та ако измислите среща , аз съм на линия.

И понеже пак е "утре" да честитя рождения ден и на ladybebi!!!  Здраве и любов и сбъдване на най-съкровената мечта на майчинството! Наздраве!

# 292
  • Варна
Ехей, много рожденици през юни!

Честито на mishelkrasteva и ledybebi! Да сте здрави и обичани, да имате сили търпеливо и с много оптимизъм да дочакате щастието си!

# 293
ЛейдиБейби, през тази година от живота ти да те споходи щастието и късметът вече никога да не ти обръща гръб!   bouquet

# 294
ЛейдиБейби, честит рожден ден и от мене и много късмет

# 295
  • София, "Младост 3"

Честито на mishelkrasteva и ledybebi! Да сте здрави и обичани, да имате сили търпеливо и с много оптимизъм да дочакате щастието си!

красиво пожелание и аз се присъединявам

# 296
На всичките ни рожденнички ,желая да са  много щастливи и обичани.

И малко с закъснение ,Честит рожден ден на Мони ,желая и щастливо детство и Аги много да те радва.

Рита,ще се моля за твоето бабче всичко да е наред.

# 297

Prisaedinjavam se kam pojelanijata!  bouquet Sorry za latinicata, ama njamam kirilica!

# 298
  • София
Честит празник ЛейдиБейби.
Пожелавам ти достатъчно сила,
за да се пребориш!
Пожелавам ти достатъчно вяра,
за да не губиш надеждата!
Пожелавам ти слънце,
отразено в две детски очи!
Пожелавам ти дъга и лунна пътека,
за да осветят мрака в душата ти!
Пожелавам ти любов,
за да имаш рамо,
на което да се облегнеш и
ръка, която да те изправи!
Пожелавам ти  да си щастлива!

# 299
  • София
забравих да честитя и друго:
 Честита първа месечинка на сладката бебка на Meyz!Да расте здраво и щастливо детенце! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт