Двете трети от пътя измина, нашата СЕПТЕМВРИйска дружина!

• 13 258
  • 298
  •   1
Отговори
# 90
Хей страхотни новини днес
Стела  newsm59  Gift newsm38
Асе, страхотна новина  stork-boy толкова хубаво - щом знаеш как се казва бебока, явно си си чакала Любчо
много хубавичко
 Hug
мили болнички другарки - да се оправяте хей, стига вече кашлици Wink
да кажа и аз Simple Smile
бяхме на докторка днес  Mr. Green милото не свари да дойде - но аз съм толкова щастлива - бебката е суперска, здравичка, всичко й се развива нормално и напълно си отговаря на седмиците и е толкова сладка и красивичка, тежи 939 гр - на мама гигантката /макар че докторката каза, че е нормално да тежи толкова/
пак и видяха дупата и пак беше розова
после бях с приятелката ми на кино - Сексът и града - така сме се смяли, много хубав е направен филма и забавен и любовен
мойта малката много културни мероприятия, много нещо, то оперети ли не бяха, театри....лудница  Mr. Green добре че вече навсякъде е климатизирано и така се натъпках със сладки пуканки
unique, честита возия  1stroller
аз установих, че на банския ми ще му се пръсне горницата и ще трябва и аз май да си купя нещичко

# 91
Асе честит ти син щъркел stork-boy сигурно си страшно развълнувана Heart Eyes
Ох добре че сега малко се рахлади вечерта че в тая жега направо не се диша.
Айде лека на всички Hug Hug Hug

# 92
Ееееее, Асе, добре дошла в отбора на бъдещите свекърви Wink! Ей сега ще ти сменя щъркелчето! Това Любчо от кое име идва?

Мариам, не вярвам да ти разрешат топъл минерален басейн, освен ако не искаш да раждаш вече, а мисля, че не искаш! Сериозно - това докарва или усилва вече започнали контракции, един от начините да ускориш раждането е да се топнеш в топла вана.

# 93
Добро утро! Simple Smile

Мариам, тя лекарката искаше антибиотик да пия, ама аз помолих първо да опитаме по-леки лекарства... Та днес вече нямам температура, кашлицата и хремата като че ли отиват на намаляване... Дано мине скоро! Praynig   Надявам се и твоята кашлица да минава вече!
Сега видях, че и Елс е писала - аз също знам, че топлата вода може да доведе до контракции, даже зълва ми ми разказва един случай с нейна позната... Така родила в 7мия месец, напарила си краката в гореща вода...  Sad  Така че по-добре недей!

Асеееее, добре дошла в отбора на мъжките мами!  Party  Наистина, от женската интуиция по-силно няма... Аз от първия месец си знаех, че бебо е момче... Просто го чувствах. Мерси и за рецептите за замразяване, ще се възползвам.

# 94
  • София
Асе, честит ти юнак и от мен  Hug

# 95
Асееее, изби рибата душа!
Добре дошла в мъжкия отбор!  Hug
Ей това са те мъжете - по терлици ни изненадват винаги с нещо Mr. Green
Мирка, браво на теб! Значи си напълняла на коремче най-вече. При мен не е така - аз съм съвсем друг човек вече. За горнището да не говорим - там работата е страшна. Аз се моля да не ми растат повече, че не харесвам голям бюст Sad
Соня, наистина ще е за едно лято банския, но все пак ми се ще да е приличен на десен и кройка. Може би ще търся от тези българските на Делфина или нещо такова.

# 96
Стела, честито на патерици Grinning Да си жива и здрава и гушнеш дългоочакванта ти рожба на есен Hug

Асе, браво за юнака. Наистина, ти през цялото време не смееше да твърдиш, че е момиче.

# 97
Елси, Любчо е от Любомир Grinning НА втория ми татко ще го кръстим. То си стои още от предния път, та изобщо не сме го мислили. Знаехме, че ще е Любчо и туй-то Grinning
Благодаря за милото посрещане в мъжкия отбор Hug Честно казано сега вече се успокоих. То бива толкова момчета да сънувам. Едно малко бонбонче ми напика цялата детска стая още в началото на бременността... Абе все мъжко, мъжко... и ми беше чудно да е момиче, но пък си се радвах - да е здраво Praynig Но сега наистина съм спокойна и уверена, че всичко ще мина наред. Още вчера като ни каза докторът и така се ухилих... Странно ми е още..., че има да свиквам с мисълта Crazy Според мен момчетата са по-деликатния пол и по-трудно се отглеждат. Най-смешното беше, че вчера в чакалнята Иван чете една статия "Как да отгледаш мъж". Точно за татковци и момченца и аз го майтапя, че и да чете, и да не чете - все трудно ще му се случи Laughing Пък то - 5 минути по-късно - Хоп!!! Пишонка Crazy
Айде, оставям ви с моите вълнения. После ще ви пусна за замразяването на зеленчуци Hug

# 98
petka80, предполагам, че те интересуват специално болниците в Германия: http://www.babyfreundlich.org/fileadmin/download/krankenhaussuch … H_PLZ_2008-05.pdf  Hug Надявам се да ти е от полза  Hug
Асенце, бях виждала в нета една таблица за захранването с плодове по месеци, но сега не мога да я намеря и ще се изям  smile3514 Та затова питам на готово  Embarassed Знам, че кайсиите, прасковите, крушите и ябълките са след 6-тия месец (т.е. за тях има файда да се замразят), но как стоят нещата с черешите и дюлите? Те от кога могат да се дават? Ягоди, малини и боровинки алергизират и май са след годинка (но може и да бъркам  Embarassed) Ябълки има целогодишно, а круши? Моля по-опитните мами да кажат  Praynig, пък аз ще я издирвам тая таблица. 

# 99
  • Пазарджик
Честит син щъркел на Асето  Peace !
Благодаря ти за съветите за замразяването  Hug .

Да подсетя els и за мен син щъркел  stork-boy да ми сложи  Mr. Green

red_sonya и на мен ще ми е интересна тази таблица - ако я откриеш - сФиркай  Whistling .

# 100
Добро  утро Hug
Аз сега се връщам от ЖК!!Абе то бива бива ама в тая Тина Киркова е некакъв кошмар бе #CrazyМалееее имам чувството че на никой не му се работи!!!!10 жени чакат от 7.30 пред кабинета за консултации и до 8.30 още не са влезли!какво е това чудо  не знам!!За 5 минути работа с всяка-кръвно,кила и да и се запише нов час за следващия месец!Това и аз мога да го върша и то при всички положения по-бързо от тея вътре #CrazyЕдва се доредих!!Едни чакат лекарките им да дойдат да ги видят!!Е няма ли си всеки лекар кабинет и там да си прави консултациите....в един кабинет и се изчакват за ехограф и въобще изобщо!!!Само моя доки си има в неговия кабинет и добре че е така не ми се мисли иначе!!
Та така ето и малко отчетче-бебка е с главичка 6см и бедро 4,35см имаме снимка и в профил на мамината тиквичка Heart EyesСърчицето бие ли бие!!Беше седалищна но доки каза че до 35седмица това да не ме притеснява а и тя всеки ден се върти миличката ми!!!Питах го колко тежи и каза приблизително за тези седмици 600-650гр ама не е мерил-явно не може да се измери на неговия ехо!!Бебка не изостава и не избързва в развитието!!По термин си върви !!Ходих давах кръв и тоя път от пръстчето ми взеха!! newsm78 newsm78Тая вика "Искаш ли тоя път от пръста"Аз се разочаровах малко вече свикнах от вената!! Whistlingма карай да върви!!И така кръвно нормално килца +3 за сега!!!Много съм доволна!!!!Помислих че съм станала поне 65 ама нееееее още 60така не е ударен!!И ми взеха снимката на бебка от Марков Cry Cry CryЩе кажа на доки да ми я открадне другия път не ги е срамота!!!!Еми това е за сега друго няма ново..освен че тая сутрин пак получих крампа или квото е там!!!Щях да пукна от болка  Sad

# 101
  • Варна
Асе, честит ти  и добре дошла в отбора на пишоците  Mr. Green
Мариам, те другите са ти го казали, но и аз доколкото знам топлата вода е противопоказна за нас в момента. Не само за контракции ами и смъква кръвното и може да припаднеш спокойно. По-скоро наблегни на витамини и разходки на свеж въздух за да си засилиш защитните сили на организма. Обади ми се на скайп когато си онлайн.

# 102
# 103
els не е тази, но е подобна  Hug Може вкъщи да съм я запаметила, че тук на работа не я откривам  newsm78 Като я изнамеря ще я постна  Hug
Мирка, и аз съм много зле с крампите Sad. Всяка вечер ми се схващат краката и сутрин не мога да стана от леглото  Sad Като казах на доки и той не го отрази въобще, но на следващата ЖК ще настоявам повече  Crossing Arms

# 104
Стелиииии, аз малко на патерица, ама от сърце да те поздравя!  Hug  bouquet
Асе, голяма изненада! Ама и на мен ми миришеше на Любчо, де! Wink Peace
Аз вчера не писах, че се бях тръшнала от един радикулит, а как ме болеше крака от това... Sick
Идеше ми да се гръмна,нали може само Парацетамол, та се дрогирах вчера с него, поне да мога да се движа.
Днес ми е по-добре, ама продължавам с хапчетата.
А снощи като капак на шантавия болков ден, точно преди лягане открих под мишницата на ръба на сутиена един кърлеж  #Crazy
Ще пукна просто! Извадих го целия, мястото ме сърби, леко розовее, сега остава да го наблюдавам. Дано не се подуе и зачерви, че тогава ще трябва да пия АБ ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт