Двете трети от пътя измина, нашата СЕПТЕМВРИйска дружина!

• 13 250
  • 298
  •   1
Отговори
# 165
Уанде, къде се губиш, душа  Hug  Hug
Мариам, Моарейн, Джанис радвам се, че настинките отминават  Hug  Дано вече няма болни мами   bouquet
Дидка, и аз да питам колко излиза доставката до БГ? И аз съм се ентусиазирала да поръчвам, пък и снощи обработих милото  smile3508
Аз се поуспокоих за вчерашните контракции и реших да видя днес как ще съм пък тогава да звъня на доки  Peace Дано не се повтаря вече и всичко да си отмине  Praynig
Никой не обяснява родовия механизъм, никой не те успооява, че бременността е нормално състояние, което естествено завършва с раждане
Асенце и аз точно това си мислих преди време. Докторите на тези ЖК нищичко не обясняват  #Cussing out Вместо да те подготвят за чудото на раждането, ги интересува само да си попълнят нещата в картона. А останалото ти си длъжен (едва ли не по рождение) да си го знаеш.
Айде лек и спорен ден на всички   bouquet

# 166
Добро утро момичета Flutter
Ох сънят ми вече е много шантав,лягаме си към 2:00 и в 9 часа вече съм скокнала луда работа ooooh!ама явно до края ще е така.А преди една година обичах да спя до 12 ама не мога вече.
Леле нямам търпение вече да се роди малкото човече всеки ден си мисля как ли ще мине всичко как ще изглежда какво ще е усещането да го гушнеш Heart Eyes
Айде стига съм писала лек ден на всички Hug Hug Hug

# 167
Ами, Асе, така е, защото, третирайки ни като болни, които се нуждаят от куп изследвания, имат възможност да точат парички било от нас, било от касата. Затова на мен ми е много любопитно винаги да сравнявам нашите преживелици на жк с разказите на чужбински мами. В повечето случаи няма нищо общо!

Ред Соня, виж тук за поръчването от Ла Редут и внимавай, че е много зарибяващо Wink, още повече, че предстоят големите разпродажби.

# 168
  • София
Сончето, радвам се, че се чувстваш добре днес  Hug
За Ла Редут и аз се точа, ама като се знам, че почна ли....нямам спирачки. Та засега се въздържам. Wink

# 169
Елс, мерси  Hug Знам го линка, но все нямам време да седна да чета (те са 64 теми Shocked). Май ще е чак като излезна в майчинство. За мен ме е страх да поръчвам, че не знам дали ще си уцеля размера, но за бебончи мисля добре да напазарувам.
Пък и аз с тоя немски и английски, от френски нищо не отбирам  Embarassed Онзи ден 100 часа се чудих къде са проклетите размери  Joy Та сега и преводач съм си намерила  Joy
Иринка и аз съм същата  Hug А като ги гледам какви са хубави бебешорските дрехи и ги искам всичките  Embarassed
За сега мислим една поръчка да направим. Та за това ми беше интересна цената на доставката  newsm78 В смисъл дали има полза повече неща да се поръчат, или няма голямо значение  newsm78

# 170
Сонче, цената на доставката варира. имаш 5-6 евро за опаковка и приготвяне и още мелко за доставката... Абе различно ни е всеки път. Но май повече от 10-15 евро доставка не сме имали Thinking
Аз сега понапълних една кошница Grinning То като ви чете човек и направо... ooooh! Ама и за дребната трябва да поръчам, че да не е валат детето Wink
Иначе аз съм с френска гимназия и мога да удрям рамо в таз насока Hug

# 171
Аз от петък бях вкъщи че кръвното ми падаше и днес ми е първи ден на работа. Ама пак ми е замаяно нещо. Дано се осиферя.

# 172
Аз дотук съм някъде с около 9-10кг отгоре. Ама и първият път беше така. Качвах най-много през първите месеци, а през последните почти нищо. При мен мисля, че си е нормално, защото като забременях спрях да тренирам и организмът ошашавен какво става почва да си трупа килограми. При първата бременност бях +16кг. Лошото е, че почти всичко отиде по дупето, гърдите - корем почти нямах. В 9-я месец не вярваха, че вече трябва да раждам. И сега пак така. Хубавото е, че веднага след като родих, коремът ми изчезна - ама буквално. Другите мами, с които бяхме заедно в родилно, изглеждаха все едно, че не са раждали. А аз си се фуках с липса на корем.  Mr. GreenДаже успях да се натикам в дънките си. Е малко ме подпираха, че все пак и костите на ханша се разширяват малко. Само че малкият като стана на около 8м, аз вече бях с -5кг от времето преди да забременея. Затова се успокоявам, че и сега нямам повод за притеснение. До пролетта двете диванета ще са ми стопили килограмите.
Моят съвет е да вземате малко по-голям размер дрешки. Особено бодитата и гащеризончетата, че те най-бързо умаляват и започват да подпират на памперса. А и бебетата много бързо растат в началото. Виктор се роди 50см. На първата консултация на 24 дена вече беше 53см, а след още две седмици 55см. Бяха му подарили страхотно цяло гащеризонче, което уж беше за 3 месечно бебе, но още на 2м ми беше трудно да го закопчавам. Първите бодита му умаляха за по-малко от месец. Абе направо първите 2 месеца наистина си растат много бързо и на ръст и на килограми. Аз затова и не станах фен на гащеризончетата - докато уж му е добре и изведнъж почне да подпира. Няколко останаха обличани само по 2-3 пъти.

# 173
Сонче, не е нужно да четеш 64-те теми, прегледай най-вече първия постинг в текущата темата - там е казано всичко важно (с изключение, че ЛаРедут е вреден за вашата банкова карта  Wink). Или пък питай вече похарчилите сума пари там, като мен например. За твое успокоение - и аз не знам френски, ама се оправям. А въпросът за доставката е много сладък, защото не е задължително да я плащаш - има маса кодове, които я махат. Аз лично си оставям доставката само когато ползвам оферта за някакъв подарък, който искам да вземам. За кодовете - тук.

В тоя ред на мисли дали да ви покажа едни бременни дънкови и ленени бермуди, които не уцелих като размер.....

# 174
За килограмите аз съм чувала че при самото раждане отиват някъде към 5 килограма,детето,околоплодните води,плацентата,така че още в болницата ще сме олекнали Wink

# 175
В деня след раждането бях 7 кг. долу. 3850 бебе и другото - боклучки около бебето Wink Три месеца по-късно влизах във всичките си дрехи. После се отпуснах и качих под предлог, че кърмя и ми се хапва Wink Та затова исках да ви кажа - не е виновно кърменето. То е добро оправдание Wink Laughing Е, разбира се има и жени, чиито метаболизъм се нарушава по време на бременност и кърмене. Някои имат хормонални проблеми, но това не е масов случай Peace
Така че - спокойно Hug ще се отслабне Grinning
Елси, мдаа, наистина не пише, че е вредно за банковата ви сметка Laughing Но това вече мъжът ми го знае, така че извинение нямам Laughing

# 176
Аз съм +7 откакто забременях. Най -драстично качих от средата на април до началото на май, и така се стреснах, че веднага си промених хранителния режим. Ама то моето преди това си беше живо преяждане пък и съвпадна с Великденските празници и някак подсъзнателно си виках ами бременна съм ядеми се  Naughty ама не бе е баш така спокойно можех да мина с 2 парчета козунак вместо цял и половина #Crazy дето сега се чудя къде аджеба го събрах как съм дишала изобщо.

# 177
И аз съм вече +7, въпреки че хапвам по-малко от преди да забременея. Просто ми става тежко. От къде се взеха тогава тези килограми Twisted Evil Също като Асето, няколко месеца след раждането се отпуснах, защото кърмя и работата стана еднааа... Embarassed След това доста трудно ги свалих. Струва ми се, че организмът по време на бремменост си знае, че са временни тези кила и затова после лесно си ги сваля. Но след това си е просто надебеляване от много ядене Wink

# 178
Аз с раждането свалих също 7кг. Останалите ги свалях после доста бавно и продължително, в сравнение с други мамчета от това време, но за сметка на това без никакви диети, спорт, хапчета или каквото и да е.
За тази ми бременност дотук съм само +4кг, което е нищо в сравнение с предишния път, но пък стартирах с качени от декемврийското празнуване и плюскане килограми, така че горе-долу се изравняват нещата.

# 179
ще си имам момиченце  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт