Двете трети от пътя измина, нашата СЕПТЕМВРИйска дружина!

• 13 249
  • 298
  •   1
Отговори
# 180
 roxia_t Честит ти розов щъркел stork-girl Hug

# 181
Ставам досадна ама пак за количките да питам нещо.  някъде четох че двойните гуми не били удачни, а аз тази която съм харесала Peg Perego Pliko SWITCH Completo Moka-2008 е тозно с такива двойни и не големи. И сега много се притесних дали няма да сбъркам, дайте моля ви съвет.
Асе на теб разчитам, ти поне си бутала доста наистина ли са толкова зле мале  ooooh!и аз по нещо като селски път ще трабва да бутам.

# 182
roxia_t честито момиченце Hug
За килата-не се притеснявайте нали предстоят летните горещини.Организма сам не качва толкова през лятото!!Я с представете бременни през зимата ooooh! ooooh!Само лежане в къщи заради студовете и само хапване!!Е тогава много се качва наистина!!!Ние сега с тези плодове зеленчуци и салатки няма как да качим толкова много!!А и в тея жеги не си е до ядене-задух,горещина,става ти едно тежко каквото и да хапнеш,не ни се седи пред горещата печка да готвим манджи!! Laughing
Моята майка с мен е качила 20кг-родена съм януари,а с брат ми само 8-роден е септември!!А е бил и почти 2 пъти по -голямо бебе от мен!!Споко супер сме си!!!Аз живея за деня в който ще родя-да видя колко ще оставя в болницата!! Crazy
А на тея Жк е наистина ужасно!!!Винаги са едни забързани напрегнати и мен лично ме питат "знаеш ли килограми и кръвно" #Crazyда си запишат без да се бавят просто!!!Еми верно дето вика мъж ми там е само една статискика и да не се шашкам толкова!!Ако си нося листче със записани тези неща няма и да ме премерят най-вероятно!! #CrazyА нещо да ти обяснят...ееее къде ти такива екстри!!Чакам по един час за 5 минути/няма и толкова/работа #2gunfireИ все бързат и все "многооо работят днес"Абе ужас!!!Аз не мога и да се почуствам като болна те така ме претупват ooooh!

# 183
Беба, аз съм бутала Перего и нямах проблем с двойните гуми Peace Сега го кара кумата ми и не е мръднало Grinning
Обаче ако ще е за по-неравен терен... Тогава големи гуми ще са по-удобни. Така или иначе обаче всичко е въпрос на навик Peace Като погледнеш Перегото е лека количка (твоя вариант е по-тежък, тъй че замисли се за обикновено Плико или Прамете) и лесно се маневрира с нея. Дори двойните колела да запънат някъде с едно движение си извън ситуацията Wink Тези, които изглеждат по-удобни за такъв терен (с помпащи и по-големи гуми) са по-тежки, а също запират в камъни или неравности.
Тъй че всичко е въпрос на навик и избор Peace
Неудобното при двойните гули е това, че при силно разкалян терен могат лесно да се запълнят с кал и вървят по-трудно. Както и зимата - затъпкват се със сняг. Има ли такава вероятност е по-добре да се ползват застопорени, а не с опция за въртене на предните колела. Тези неща, обаче се усвояват с практиката Peace
Мирка, много си права, слънце, за жегите и яденето Peace Обаче то накрая като бебет качва по около 150-200 (че и повече понякога) грама на седмица... те си се трупат килцата и хич не е от ядене Grinning Факт е, обаче, че има и жени, които точно в деветия свалят кила. Просто всичко е до организъм Grinning

Последна редакция: ср, 04 юни 2008, 13:08 от Асенцето :)

# 184
  • София
Дидка, и аз да питам колко излиза доставката до БГ? И аз съм се ентусиазирала да поръчвам, пък и снощи обработих милото  smile3508
Да ти кажа, незная. Поръчвах заедно с моята приятелка. Знам че до 2кг пратката идва в пощата, а над 2 в митницата. И достваката е към 6Евро. Но то има кодове разни, които ти позволяват да намалиш доставката, да получиш подарък и т.н.

els Давай пускай дрешлетата, може някоя от нас да се настяга!!

Ей и да ви напомня: Бебе Експо и Всичко за детето (5 - 8 юни 2008 г., зала "Универсиада", София)
Събирам желаещи! И агетирам Асето за началник дужинка и главен консултант!

# 185
А, там ще има някакъв форум за кърмене, на който ще присъстваме с Хрис и докторката Grinning Или поне така разбра бременната ми кратуна Wink Или ние в четвъртък, пък другото ще е след това... newsm78
Ами дайте да спретнем едно посещение Hug Някакво съботно??? Как ви се струва? Пък Шейли не е писала за неделята Thinking
Според мен ако ще се срещаме в неделя на 8-ми трябва да е към 18 часа Grinning
Шейлиии, хвърли едно око насам и кажи тук ли ще си, че да ес организираме Hug

# 186
Ееееее вярно че от утре почва бебе Експо аз в петъка грабвам мъжа ми да ходим дано да има хубави неща Peace
Добре де момичета аз да ви питам тези които са раждали,като бяхме в майчин дом за отворените врати ни казаха в багажа да имаме един пакет превръзки и нощница,то хубаво ама никой не каза гащи трябва ли да си носим или после трябва на следващия ден? newsm78

# 187
Аз съм "ЗА" за експото и "ЗА" за срещата  newsm44 Последно от Експото може ли да се пазари или само ще точим лиги?  Mr. Green
За килограмите не знам каккво да кажа Sad Като я захванем тази тема и депресия ме хваща Sad Аз съм +8 и като се има предвид, че мъникът е 800 грама, значи останалото е на дупето ми. То и без това е огромно вече. Един колега ми каза днес, че трябва да си сменя категорията от "B" на "С"  #2gunfire А всъщност ям 2х по-малко отколкото преди, защото нямам място. Не знам от какво качвам  #2gunfire 

# 188
Здравейте момичета, как сте днес временцето е супер само за разходки аз се възползвах от обедната почивка.
Роси добре дошла във форума и дано да имаш повечко време за писане тук  bouquet

# 189
Соничка, колегата ти да си гледа работата Close Ей таквиз коментари са ми любими. Когато той понесе цял човек в себе си, тогава да дойде и да прави забележки Crossing Arms
Пееща, гащи си носиш, бе. Ама сутрин като минават визитация си без тях Wink Нощници трябват поне две-три, защото тази, с която ще раждате още същия ден ще я върнете вкъщи за пране Wink А като имам предвид при някой какъв кърмотеч се получава... лесничко се цапат Grinning
Аз не съм фен на превръзките. Бях си взела и нагънала лигнин. При това си намерих снежно бял и добре си се виждаха лохиите. Защото сутрин това правят - натескат коремчето, за да излязат лохии, за да се види цветът им какъв е. Това е важно. И колкото и да изглежда гнусно, всъщност човек си свиква Peace
За тези, които ще са секцио препоръчвам да си вземат дълбоки памучни бабешки гащи. Че иначе така жули на белега Confused
И като избирате нощници (по-лесно се вдигат от пижами, тъй че навсякъде предпочитат нощници) гледайте или да са от тези с цепките за кърмене, или с дълбок копчалък Peace Оставете естетиката на страна и заложете на памук с копчета до пъпа, ако е възможно Peace Аз имам две памучни и една крепонена - много ми бяха удобни. И пак тях ще си ползвам. Няма да ви разказвам как изглеждат Wink Но Иван не се е противил да ме гуши с тях, тъй че не са били адски отблъскващи Wink Laughing

# 190
  • София
Пееща, аз и при двете ми раждания не съм слагала гащи - само лигнин между краката. Така ми беше добре, защото иначе ме притиска и не ми е удобно.
Някои носеха - зависи явно как се чувстваш Hug

# 191
Аз съм +9 кг до тук. SadС първата бременност качих накрая най-много, та общо +20 кг. Сега ще видя какво ще стане. Но пък тогава ги свалих много бързо. Като излязох от болницата бях -9 кг. Останалите ги свалих за 2 месеца и бях отново финна Wink Сега се успокоявам дано да стане пак така.
Да ви се похваля, аз другата седмица заминавам на море. Ще отидем до Гърция, защото ни е по-близо. Нямам търпение да полежа малко на плажа. Не съм си купувала нов бански, защото не смятам да си пека корема. Купих си 3 рокли и с тях ще карам по плажа. Wink

# 192
Аз също мисля лигнин и гащи за еднократна употреба! PeaceЧетох и за дамските превръзки ама запарвали на шевовете та се отказах!!!Ако съм секция ще си помисля ама мисля лигнин!!!Всичко се вижда на него а превръзките нали абсорбират newsm78
Асееееееее ама как така ако си секцио ще те натискат по корема!!Да ти изскочат  Shocked ShockedНе боли ли ??????

# 193
Ооо, за гащи нищо няма да ви кажат, разбира се, защото докторите си ви искат без гащи hahaha, Асето е обяснила защо. Но не пречи да си носите и да ги сваляте, когато трябва. При нас специално, преди визитация минава една сестра и казва "сваляйте гащите, идват докторите". Аз си бях с гащи и превръзки. С лигнина направих само една проба и се отказах - не ми се понрави, много ми се ронеше. За превръзките да уточня за тези, които ще раждат нормално  - по-добре е да са с памучно покритие, а не т.нар. копринени (silk touch), за да не спарват евентуално на шевовете, които може да имате.

Ей това са дънковите бермуди, които са ми излишни. Не ми станаха, но пък си поръчах и си нося по-големия размер - ето как стоят и наистина - тук и тук. Всъщност сега ми направи впечатление, че и аз, и детето, сме като "манекени" на Ла Редут - и на двамата дрехите ни са от там... Laughing

# 194
Мирка а тези гащи за еднократна употреба продават ли ги навсякъде в магазините или трябва от специален магазин да се купят? newsm78
Аз лично ще си взема превръзки както ни казаха и в болницата някак с лигнина ми се струва че много ще протичам а и ако съм без никакви гащи няма ли като ставам да ми се стича по краката а аз като ги гледах в болницата доста се движеха момичетата Thinking
абе като му дойде времето ще му мисля

Общи условия

Активация на акаунт