Мнение за 133 СОУ - София

• 148 664
  • 504
  •   1
Отговори
# 180
А аз искам да попитам за Диляна Маркова. Дали някой има впечатления от нея?  Simple Smile

Самоцитирам се  Grinning  Има ли някой впечатления от тази учителката?

# 181
  • София
Здравейте, може ли някой да ми отговори (малко встрани от темата), при кандидатстване за първи клас, адресните регистрации на двамата родители ли трябва да са в района или може само на единия, понеже при нас случаят е такъв. Бих питала в училището, но в момента върви прием след 7-ми клас, после ваканция, 15-ти септември и т.н.- няма кой да ми обърне внимание. Благодаря.

# 182
  • София
 Здравейте, мога ли да помоля някоя услужлива мама на първокласник, която е присъствала на РС, да ми пише на лични?

# 183
А аз искам да попитам за Диляна Маркова. Дали някой има впечатления от нея?  Simple Smile

Самоцитирам се  Grinning  Има ли някой впечатления от тази учителката?
Здравей  Grinning
И мен ме интересуват мнения за г-жа Диляна Маркова.
Оказа се, че на есен дъщеря ми ще е 1ви клас в нейната паралелка.

Здравейте, мога ли да помоля някоя услужлива мама на първокласник, която е присъствала на РС, да ми пише на лични?
Писах ЛС  bouquet

Последна редакция: вт, 19 юли 2016, 15:25 от ˙·٠•●СРАМЕЖЛИВКА●•٠·˙

# 184
А дали Диляна Маркова и Диляна Мухтарова не са едно и също лице?  newsm78

Моето дете е в класа на Мухтарова.

# 185
# 186
  • София
 И моето е при Мухтарова  Hug Ще я видим скоро.. Peace

# 187
Не не са един и същ преподавател
Диляна Мухтарова  е класен ръководител на 1А
Диляна Маркова е класен ръководител на 1Б

# 188
  • софия
С 300 зора направиха нова страници и не я поддържат актуална.

Поправям се. След като бях пуснала линк са актуализирали учителите. Горе-долу. Има някакви многоточия.

# 189
  • гр.София
 Mноготочията-здраво пенсиониране на учители е паднало.  Явно още не знаят, кой ще е е класен за съответния клас.
 Поне сайтът е малко по - полезен. Преди беше едно нищо.

Последна редакция: сб, 10 сеп 2016, 22:34 от blanc

# 190
  • софия
Не съм сигурна. До миналата седмица информацията беше актуална към отпреди 3 години, за 2ри клас няма график на часовете за следобяд, няма дати за НВО за 4ти клас и още сума ти работи са неактуални. Актуална е само информацията за кандидатстване, но така беше и на старата. Peace

# 191
  • София
 Направена е ФБ група на 1б от една от майките. Ако някой иска да се присъедини, да ми пише Simple Smile

# 192
Направена е ФБ група на 1б от една от майките. Ако някой иска да се присъедини, да ми пише Simple Smile

Hug
Да има група Simple Smile
Ето линк
ГРУПА 1Б

ВАЖНО
Одобрението за членуване става само след потвърждение на ЛС, че сте родител, дете или преподавател на 1Б клас  bouquet

# 193
  • София
Здравейте, и за 1А на г-жа Мухтарова има направена ФБ група, ето линк:

А клас 133-то СОУ

# 194
  • София, Княжево
Здравейте мили майки на първолаци!
Организирам занималня за деца от 1-ви клас 133 СОУ в сграда на читалище в близост до СОУ.
Има места за 5-7 деца.
Казвам се Маргарита, на 50 години съм, българка от Украйна, имам висше педагогическо образование и  педагогически стаж 15 години, като учител по география  и руски език и 2 години стаж, като учител в занималня с деца, изучаващи руски език в София. Руски език ми е майчин
При интерес - пишете на ЛС.
Лека вечер ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт