Мнение за 133 СОУ - София

• 148 131
  • 498
  •   1
Отговори
# 435
Благодяря ви момичета за отговорите, аз съм с момче и се лутам в реденето на желанията, руския няма да му пасне, но се надявам да има дисциплина в училището.
Ако е 2-ри език, той не е толкова натоварващ.
Относно дисциплината, няма хлабаво...

# 436
Аз имам наблюдение върху по-големите като родител на дете в начален курс. Децата, които виждах там нямат нищо общо с децата, които виждам в други училища (дъщеря ми ходи на лятна занималня в едно квартално). В момента я местя по чисто логистични причини и ми е много тъжно, а я местя на хубаво място, на което се влиза с изпит в 1 клас. Всички по-големи изглеждаха възпитани, държаха се изключително адекватно и това, което видях в други училища направо ме шокира, не се шегувам. Така че и аз смятам, че няма хлабаво и средата е изключително добра. Също имам пряко наблюдение върху 12-класниците, тъй като в първи клас те ги поемат на 15 септември и след това малките ги изпращат. Много мили, будни, умни младежи. Браво! Моето момиченце все си пита за кака Никол, която я пое тази година, дори за матурите я беше мислила и искаше да я търсим, за да пожелаем късмет Grinning

# 437
  • София
Синът ми е 8 за 9 клас, паралелката с английски. Доволна съм от всичко с изключение на математиката. Подкрепям предишните постове за дисциплината. Нямат извънкласни занимания, но на фона на останалото, не е проблем.

# 438
Синът ми е 8 за 9 клас, паралелката с английски. Доволна съм от всичко с изключение на математиката. Подкрепям предишните постове за дисциплината. Нямат извънкласни занимания, но на фона на останалото, не е проблем.
Ако не е тайна, кой Ви е по математика? Предполагам Савова?
Моята дъщеря е при Тинка - Бонина и съм повече от доволна.
Имат извънкласни занимания. Моята дъщеря ходи поне 2 години при г-н Кенаров на латино танци.

# 439
  • гр.София
И дъщеря ми е при Веселинов профил История. Но двете руски паралелки са с друга учителка.
Скромни са откъм активности спрямо други гимназии.Но Койнов редовно ги води на походи на Витоша,макар,че не преподава на випуска, учи ги да се ориентират  по карти ( бивш известен състезател е) , по философия учителят също ги води на походи.Веднъж месечно ходят на театър -учителите по БЕЛ и език са активни там.
Ходят на церемонии по чаепиене в Руския Център. Всяка година поднасят цветя на Паметника Левски. .. Бяха на отворените кариерни дни във ВМА, също и в Народното събрание.
Френската паралелка бяха на екскурзия в Париж, нашите- в Лондон.
Много успешно участват в турнирите по футбол и волейбол между столичните гимназии
Та,не е съвсем да няма живот извън учебния.

# 440
  • Sofia
Здравейте мами, имам и аз едно питане. Знам че всяка година е различно, но как вървят нещата с бал класиране-още на 1во-2ро класиране ли се попълват паралеките или остават и по някое не запълнено място за другите класирания? Не искам да чакаме 3то ,но се опасявам дали балът би ни стигнал за 2ро класиране доближаваме миналогодишният, но все има въпросчета....
Благодаря Ви 🌸

# 441
  • Бургас
Здравейте!И моята дъщеря е приета в 133 училище с АЕ.

Бихте ли споделили впечатления?Тази година синът ми смята да го подреди в желанията си.

# 442
Някой дали може да сподели отзиви за паралелката с френски в гимназията? Френският учи ли се на стабилно ниво? Как е средата и учителите? И как бихте сравнили с френската паралелка в 18-то (сходни балове са)?

# 443
  • гр.София
katerinia,всяка година има места и за трето,и за четвърто. Докато се появяват места във ФЕГ и особено в двете английски,се превъртат и децата в 133, в опити да идат в първите. Рисковано, знаеш,предполагам. Но има шанс,особено ако няма какво са губите там където сте се класирали на 2-ро.

# 444
  • София
Ако не е тайна, кой Ви е по математика? Предполагам Савова?
Моята дъщеря е при Тинка - Бонина и съм повече от доволна.
Имат извънкласни занимания. Моята дъщеря ходи поне 2 години при г-н Кенаров на латино танци.
В този випуск не преподават Савова и Бонина. Учителите са други.
Извънкласни занимания в гимназията не е имал, иначе е при Койнов и Кенаров по музика и физическо възпитание.

Последна редакция: нд, 07 юли 2024, 15:34 от *Elle*

# 445
Някой дали може да сподели отзиви за паралелката с френски в гимназията? Френският учи ли се на стабилно ниво? Как е средата и учителите? И как бихте сравнили с френската паралелка в 18-то (сходни балове са)?
Френският език го учат здраво, от приятелки на дъщеря ми зная.
Четете назад в темата.
Има много коментари.
Няма да съжалявате, ако запишете там детето.
Успех!

# 446
  • София
Чак пък да го учат здраво - зависи при кой учител е детето. Дъщеря ми завърши преди 5г с френски - взе сертификат благодарение на уроци 2години във Френския институт.
И да,  г-жа Бонина е страхотна - но тя преподава до 7 клас.

# 447
Чак пък да го учат здраво - зависи при кой учител е детето. Дъщеря ми завърши преди 5г с френски - взе сертификат благодарение на уроци 2години във Френския институт.
Здравейте,
Г-жа Бонина преподава и на 10 клас, СТЕМ паралелката АЕ/РЕ, с профил математика.
Не е само в 7-ми клас.
Пое класа на дъщеря ми от 8-ми клас.

# 448
  • София
Здравейте, синът ми влезе тази година с ФЕ и РЕ, записахме го, много е доволен от това, което видя там.
Надявам се да сме взели правилното решение.

# 449
  • София
Здравейте,
Г-жа Бонина преподава и на 10 клас, СТЕМ паралелката АЕ/РЕ, с профил математика.
Не е само в 7-ми клас.
Пое класа на дъщеря ми от 8-ми клас.
Тя преподава единствено на тази паралелка от горен курс за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт