Мнение за 133 СОУ - София

• 148 089
  • 498
  •   2
Отговори
# 450
Здравейте, дъщеря ми е приета в 133 СОУ във втори клас випуск 2023 ще съм благодарен относно впечатления за училището и класните ръководители.

# 451
Аз преместих дъщеря ми от класа на госпожа Станчева, при нея ли сте? Прекрасна жена! Аз съм с отлични впечатления, дъщеря ми я обичаше. Ако имате нужда от повече информация можете да ми пишете на лично.

# 452
  • София
Имаме познати момичета в класа на Чивикова. Изключително доволни са и двете майки. Вие в кой клас сте приети?

# 453
  • Бургас
Синът ми е приет 8 клас ,паралелка АЕ с РЕ.Когато го записвах ми дадоха лист с дата за род.среща на 10.09 и документи,които трябва да носим тогава.Накрая на списъкът пише ... дигитална снимка🤔.Някой да е наясно какво точно представлява?Той си изкара снимки за документи скоро ..

# 454
  • София
Класната ще ви даде мейл, на който да изпратите снимката -в jpg..или там някакъв друг формат. От фотото дават дигитални копия. Тази снимка ще е профилна на детето в Школо

# 455
  • Бургас
Класната ще ви даде мейл, на който да изпратите снимката -в jpg..или там някакъв друг формат. От фотото дават дигитални копия. Тази снимка ще е профилна на детето в Школо
Благодаря Ви много🙂!

# 456
  • Бургас
Здравейте отново 🙂! Учениците имат ли задължителна униформа?

# 457
  • София
Нямат.

# 458
# 459
  • Бургас
Добър вечер!Синът ми ,както съм писала по-напред е приет след 8 ми клас АЕ/РЕ.Някой знае ли "програма" ,"методът на обучение"  с която започва обучението на чужд език?Синът ми не е учил А Е и казва ,че не са започнали от "А" и "Б", което за него естествено е проблем.При ,което съответно се чудя как да подходя... разговор с учителя по АЕ...,записване още от самото начало на уроци....нз...просто сме в безизходица.Как , при положение,че не знаеш азбуката...дето се казва ,ще четеш и правиш упражнения? Извинявам се за дългия пост.

# 460
  • гр.София
Staneely,
Дъщеря ми беше от малко училите АЕ.
Започнаха именно от АБ( при Георгиева и Попов ) С учебниците на Оксфорд.  Аз не бих избързвала с уроци. И няма лошо да говориш с учител.
Успех.

# 461
  • Бургас
Staneely,
Дъщеря ми беше от малко училите АЕ.
Започнаха именно от АБ( при Георгиева и Попов ) С учебниците на Оксфорд.  Аз не бих избързвала с уроци. И няма лошо да говориш с учител.
Успех.
Благодаря Ви!Той също е при Попов (даже му е класен) и при Радоева ..Дано се нормализират нещата,ще изчакам.

# 462
  • София
Попов е водещ преподавател на сегашния 8 клас. При нас беше втори, както с Георгиева. По-добре детето или Вие говорете с него. Той може да не е наясно и да е преценил да прескочи този материал.

# 463
  • София
Здравейте! Предстои ни кандидатстване след 7 клас. Мненията за училището са много добри. Моля кажете как се формира балът за кандидатстване? В сайта не става ясно.

# 464
  • София
В справочниците има информация за всички училища. Следете, тъй като може да има промени. Иначе беше удвоеният резултат от НВО + оценките по БЕЛ и по МАТ от 7-ми клас.

Общи условия

Активация на акаунт