Кореместа тема - хайде на големите шкембета

• 16 060
  • 328
  •   1
Отговори
# 165
Шерче Hug  май новината не я знам ,но ако е това за което си мисля ,защото чак толкова общи познати нямаме  Wink наистина е страхотна новина ,насълзиха ми се очите.

Ритка знам мила ,ама главата не ме слуша мене луда работа сама се вкарвам в някакви филми ,ужас може би когато усетя и аз малкото човече ,ще ми е наитина полеко все пак ще ми напомня с ритници че всичко е наред  Praynig Laughing имам нужда от много ,много ритници Hug

# 166
Ели, много се радвам за добрите нови. Hug Сега отпусни душицата и вярвай, че всичко ще бъде наред. Времето, колкото по малко го мислиш, толкова по бързо минава. А като започне да те рита, наистина е по-спокойно.
Лек и успешен ден на всички!  Hug

# 167
Ели, браво за чудесните новини. Все така да те радва бебчо! Peace А че минава бавно времето - ох , как ми е познато. По едно време си мислех, че няма нищо по-далечно от  седмия месец - пък ей ме на - вече съм в него. И при теб ще мине. Въпросът е да използваме това време да се порадваме на бременността. Е,а за не успявам, но се надявам ти да се справиш. Peace Пиши по-често тук и времето някак ще минава.  Hug И ти пожелавам много, много, ама наистина много ритници. И да изпиташ удоволствието, което аз изпитвам всяка вечер - да не те оставят да спиш от нагласяне и акробатики в коремчето. Peace
Шер, искрено пожелавам лека и безпроблемна бременност на вашето другарче. Кураж на майчицита и сили да продължи да се справя с болничкото си детенце. Peace А дай Боже на него Изцеление. Praynig

Рита, ти не си ли тези дни на преглед. Пуста бременна тиква - не помни. Mr. Green

Лили,  Hug Представям си какви емоции те гонят... Grinning

# 168

По-скоро взе да ми доскучава на моменти. Незнам какво да правя с толкова свободно време и редувам различни занимания, но толкова бързо губя интерес, че... Сигурно ме разбирате.
И на всичко отгоре, освен че чакаме бебка, чакам и 2 положителни теста за бременност на приятелките ми и въобще ЖИВОТА ми в момента Е ЕДНО ГОЛЯМО ЧАКАНЕ.
 Hug

# 169

По-скоро взе да ми доскучава на моменти. Незнам какво да правя с толкова свободно време и редувам различни занимания, но толкова бързо губя интерес, че... Сигурно ме разбирате.
И на всичко отгоре, освен че чакаме бебка, чакам и 2 положителни теста за бременност на приятелките ми и въобще ЖИВОТА ми в момента Е ЕДНО ГОЛЯМО ЧАКАНЕ.
 Hug

Ох, това за скуката на мен го кажи. Аз нали лежа през по-голямата част от времето, та съклет/абе сега се замислям как се пише - сЪклет или сАклет/ ме хваща. Ама ще дойде време и ще плачем за мъничко почивка. Ники много често ми припомня моите собствени думи - Почивай сега, че после няма. Grinning
Стискам палци за двата положителни теста - и да ни докладваш, ей! Ех, как обичам да има такива новини.

# 170
Добра вечер, тумбалаци Simple Smile
Днес аз бях на среща с малкия бял г*з (това му е индианското име). Чухме сърчице, видяхме гръбче, главичка, крачета, ръчички, стомахче, бъбреци  и ... МЪЖКОТО му достойнство. Таткото излезе много нахилен от кабинета, аз пък се размечтах как ще имам двама мъже, които ще ме обичат  Heart Eyes
И явно ще трябва да сменя обявата Mr. Green Значи - търся си снаха, да е умна, красива, подредена и ... ако може, моля да не пише за мен в ДиС   Twisted Evil
Вече съм в болничен. После отпуска, после малко моренце и ... ще чакаме щастливия момент.
Готино ми е и много разлигавено тази вечер, пожелавам ви много, много хубави моменти с вашите тумбалаци и скоро чакани мишоци  Heart Eyes

# 171
Еееех, Шушкеее, тъкмо Бобчо взе да свиква да си хвърля чорапите в пералнята  Mr. Green. Ха честита ти синя новина  Grinning.
Ели, само такива новини да носиш и за напред  Hug.
Лили, когато бях в твоята позиция ме посъветваха да се наслаждавам на всеки миг с половинката си, защото после дълго време няма. Е аз не го направих и после 2 месеца така и не ни остана време да се видим като хората. Така че ето ти предложение  Peace.
Радвам се за бременната мацка и ще стискам палци да си роди живо и здраво детенце.

# 172
и ... ако може, моля да не пише за мен в ДиС   Twisted Evil

пак поставяш трудно условие...  Mr. Green
Браво за добрите новини!!! Hug

# 173
Добро утро на всички! -Да се запиша и с днешна дата рано, рано. Явно тренирам спане на пресекулки  Laughing, будна съм от 5 часа сутринта а адски ми се спи. Така е, като си мислех, че няма да съм добра майка, защото спях като пън, сега почнах да се будя по всяко време.
 Hug Приятен ден!

# 174
Хайде да се разпиша и аз в тази тема, че нещо взех много да ви пропускам новините. Ама така е като чета само "Нови отговори", тази темичка ми излиза от полезрението. А е пълна с чудесни новинки за всички бременни коремчета.

Hug Hug Hug за всички ви.

# 175
Добро утро на всички! -Да се запиша и с днешна дата рано, рано. Явно тренирам спане на пресекулки  Laughing, будна съм от 5 часа сутринта а адски ми се спи. Така е, като си мислех, че няма да съм добра майка, защото спях като пън, сега почнах да се будя по всяко време.
 Hug Приятен ден!
Разбира се че ще бъдеш добра  майка Лили Hug!
И аз преди да родя спях като пън и мислех че бебка като
се роди няма да я чувам !
Но после се будех като войник, скачах от сън веднага щом
чуех гласчето и!
Много  Hug Hug Hugза всички тумбачета!

# 176
Аничка, точно така,надничай от време на време, я за съвет, я за новинки, а и за да не губиш форма. Току виж батковците Петър и Борис си поръчали скоро сестриче  Mr. Green.

Шушко  Hug пропуснала съм да те поздравя сутрината (май не съм била много будна). Браво на малката шушулка с новото кодово индианско име! И все така да те размечтава и изпълва мечтите ти.

Ритка, разпиши се когато имаш възможност.  Hug Нали знаеш, че те мислим.

Веси, с най-голямо удоволствие бих се възползвала от съвета ти, ама като ми е толкова работен мъжо. А и определено няма да ме изтрае един цял ден, защото толкова много приказвам, като си намеря слушател, че...не се трая.
Луиза, благодаря, наистина се надявам нещата да се променят, защото сега гърми, трещи а аз не разбирам, че е валяло.
 Hug

# 177
  • София
Днес съм спокойна.
Чипоносата ми фея е станала 2783 гр. за 34 гс. Върви с една седмица напред +– 300гр. (никога не е точно, разбира се)
Кръвното си ми е ок, тонове записвахме и за това, че цял ден си откарах в болницата имах няколко контракции.
Илиева каза,че няма да ми изписва магнезий, ама аз и казах че си имам и си го пия. Искаше да ми види и шийката, каза че
е супер и е малко скъсена , което било нормално вече да се случва. Взе ми секрет и оставих урина, в понеделник ще са ми готови
резултатите и ще ходя да си взема болничния 45 дена преди раждане. Ама ме помоли незабавно да и се обадя ако ми зачестят
контракциите и станат болезнени.  Mr. Green Помоли ме и да не се ядосвам за да няма изненадки. Попитах я кога ще излиза отпуск, но ме успокои, че ще си ни изражда тя, което много ме зарадва.
Ако съм пропуснала нещо важно, ще допълвам по-късно.
Гуш на всички тумбаци и не тумбаци.  Hug

Последна редакция: пт, 20 юни 2008, 14:54 от rita_zita

# 178
Лили,ще си по-добра майка от колкото дори можеш да си представиш.Аз си го мислех същото.Защото като говорим за пънове,просто не си ме виждала мен.Спях до един на обяд,хапвах и по някое време пак се хоризонтирах,а сега се будя по хиляда пъти да видя дали не се е отвил.А щом дори промрънка аз съм будна,така че не си мисли сега такива работи,а се наслади на последните си дни,в които можеш да се наспиш като бял човек,защото после и да искаш,няма да можеш. Hug
Ритка,много се радвам,че с бебката сте добре и ти вече си спокойна. Hug

# 179
Шкембе-съдържателки Mr. Green, чудни сте. Hug Heart Eyes
Лили, ще си, ще си.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт