Кореместа тема - хайде на големите шкембета

• 16 037
  • 328
  •   1
Отговори
# 180
Лиленце ами как няма да си  Heart EyesХич и не се съмнявай  Hug
А за съня ти сама по нататък ще се убедиш , че още докато промърда беборина и ти ще си скочила  Laughing

Ритке , расте си бебка и не си играй , бравос ,  все така да е  Hug
Ели  Hug
Шушу  Hug

# 181
Помоли ме и да не се ядосвам за да няма изненадки.
Присъединяваме се към молбата на докторката  Hug Нека си порасне още малко чипоноска, а ако някой се опитва да те ядоса, идваш тук и  #2gunfire #2gunfire #2gunfire всички дружно.
 Hug
Луиза, Рони, Хриска, благодаря на всички за успокоението  Hug. Знаех си, че щом остана без работа ще започна да си мисля щуротии, но те не са болка за умиране. Просто си ми минават различни мисли и аз от време на време ги споделям. Предполагам, че е нормално и може би си има име "предродилна треска" newsm78.
 Hug Hug Hug

# 182
Ритка   Hug браво на чипоноска много голяма пораснала и все така  Peace Heart Eyes и спокойствие мир и любов.

Лиленце
тя треската те хваща още от положителния тест ,но предполагам че колкто повече наближава момента толкова по силно започва да те тресе  Laughing а в твоя случай си е направо повече от нормално Laughing

# 183
Ей такова настроение искам в тая тема и да ставате все повече и повечеееее  Hug Heart Eyes Hug.

# 184
Ей такова настроение искам в тая тема и да ставате все повече и повечеееее  Hug Heart Eyes Hug.
Peace Поне 2 да ни заместят с Рита този месец + нови попълнения, за да има положителен прираст.
 Hug Hug Hug

# 185
И от мен много Hug Hug Hugза всички коремчета!

# 186
  • Виена
Цун по дебелите коЛеми! Много сте сладки! Я си публикувайте по една бременна снимка в албума да ви се радвам!  Hug

# 187
  • Стара Загора
Абе аз що незнам за тоз албум бе Twisted Evil
Бърже да ми дадете линк, че да не ставам лоша Mr. Green
Цалиф Heart Eyes

# 188
  • София, "Младост 3"
и аз искам албум и паролес към него

# 189
  • Виена
Абе аз що незнам за тоз албум бе Twisted Evil
Бърже да ми дадете линк, че да не ставам лоша Mr. Green
Цалиф Heart Eyes
http://www.snimka.bg/profile.php
user: silnite
pass: 2007
Мазнюк-мазнюк на модката  Mr. Green

# 190
  • София
Качих две снимчици, снимани са с телефона ми, и са с много гадно качество, но поне има КОРЕЕЕМ.
Иначе чакам от приятели да ми пратят мои бременни снимки, че аз в последно време не съм фен на
фотоапарата, с това туловище.

# 191
Аз доволен. Моята любима Къдрокоска-Чипоноска живее в хубав къща.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 192
  • Виена
Ралунчо, ти само на корем и цица растеш, пиленце!  Hug Още малко остана и ще се любуваме на принцеса в съседното албумче!  Heart Eyes

# 193
Здравейте!
И аз качих 2 бременни снимки с кофти качество, но нямам други.
На живо сме по-хубави  Laughing
 Hug Hug Hug

# 194
  • Виена
Ей, Лили, ма то не останало при тебе! А и ти си само корем. Човек като ви гледа без да покажете шкембаци, ще каже, че не сте бременни. Браво! Фини мацки!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт