Кореместа тема - хайде на големите шкембета

• 16 034
  • 328
  •   1
Отговори
# 195
Мале момичета колко сте готини  Heart Eyes Hug наистина само  сладки коремчета.
Аз ще стана сигурно като хипопотам Embarassed сега съм едва трети месец а ми личи ,ама то не е от бебето просто доста съм напълняла и най вече  bombs ама то с цялото това пазене и лежане няма как да стане друго  Crazy,но то да сме живи и здрави другото няма значение.

# 196
Охо момичета и аз ще ви настигна и ще ви се покажа сигурно ще бъда като баба Цоцолана а ма то и бебока поне засега е едричко аз му викам дебелаче а таткото още от сега ни вика голямо и малко дебелачета Laughing

# 197
  • София
Мацки аз че съм с голям корем с такъв съм, 
 но 16-тината ми килца са добре разпределени навсякъде. Mr. Green
Ели, да ти кажа че и на мен си ми личеше отначалото още.
Повечето килца тогава ги натрупах, а сега с хубавите плодове
и големите жеги, нямам никакво желание да папкам.
Още снимки могат да качат Веселушка дружка и Ники, пресни -пресни
от вчера.
Тази Бела голяма Убавица бе.   Heart Eyes

# 198
Da se ot4eta i az sled kato prejivjah malak shok onazi ve4er. Ot njakolko kapki krav. Predpolagam otnovo sam opanala konec ot serklaja. No mnogo se pritesnih i mi be6e mnogo strahsno. Ne se povtori pove4e. Tazi sedmica sam na pregled.

# 199
  • София
Светленце,стискам палци да не се повтори,а на прегледа да те зарадват само с добри новинки! Hug Praynig

# 200
  • София
Светле, не се притеснявай, сигурно пак е от конеца.
Ама док. ще ти каже най-добре, стига да не изперкваш до тогава.
А и да ти напомня, че вече мина гадните седмици и си обещала
тържествено да си сложиш лентичка.

Аз все забравям да напиша, че микробиологията ми е чиста
но урината не е хубава и утре ще давам стерилна.

# 201
Светле, да не си се киснала пак с по-топла вода?  Naughty
Като не от конеца и от серклажа и въобще да няма нищо общо с бременността ти, а примерно с кофти-епилирано място. Ще чакам отчет.
Ритка, ще те чакам да се похвалиш с хубав резултат от стерилната проба. Какъв е смисълът да се пускат не стерилни изследвания, когато почни нямат пропуска да са дефектни?  Rolling Eyes

# 202
Светле, Ритка   fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover . Всичко ще бъде наред  Hug

# 203
Светле аз също се присъединявам към палцестискащите ,но сигурна съм че всичко е наред ,м/у другото и аз когато бях в 8-9 г.с. две капки кръв ме накараха да полудея Crazy #Crazy  а и аз като тебе това добре го владея  Rolling Eyes после събрах сили за да помисля трезво и кокто рони казва "кофти-епилирано място" това беше причината.

Ритка надявам се утре резултатите да са наред Peace А колкото до напълняването аз сега съм +5кг. Blush та незнам доколко ще стигна Laughing ,но нищо както казах това са бели кахъри ,то всичко да е наред пък после ще му мисля с отслабването.Ще кача и аз някоя снимка засега нямам.

Гледам и Лили още е тук  Heart Eyes Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed на теб ей така за всеки случай си стискам палци. Wink

# 204
Светле , fingerscrossed .Дано не се повтаря .

# 205
Хей, дИвойки, имате стиснати палци и от мен.fingerscrossed

А относно килограмите, като се обебите всички, ми напомнете да споделя рецепта за отслабване  Wink. Не е това... Mr. Green

# 206
Добро утро! Тук сме...никъде не ни се ходи.. Simple Smile

Хей, дИвойки, имате стиснати палци и от мен.fingerscrossed

А относно килограмите, като се обебите всички, ми напомнете да споделя рецепта за отслабване  Wink. Не е това... Mr. Green

Мече, как ще си помислим за това Mr. Green, та ние сме дИвици-почти светици и изобщо нямаме такива помисли luvbed

# 207
# 208
Светле, тъкмо влизам да питам за теб и гледам - разписала си се. Кажи какво става с твоята буйна младост? Беше ли на преглед?

# 209

Може ли за мен да споделиш още сега?Моля тееееее!

Светле, стискам палци за твое спокойствие. Всичко е наред, сигурна съм!

Общи условия

Активация на акаунт