Кореместа тема - хайде на големите шкембета

• 16 024
  • 328
  •   1
Отговори
# 210
Sega v 17,30 sam na pregled. Njamam kirilrica o6te i ne smeja da pi6a. Nadjavam se da mi ja opravjat tazi ve4er.

# 211
Светленце,стискам палци всичко да е наред и чакаме доклад  Peace

# 212
  • София
Светле с теб сме миличко. После с кирилица или без да кажеш как е минал прегледа и какво е казал доктора.
Имаме си най-готините мод-ки, и ще ти простят.

# 213
 Hug Hug Hug

Vsi4ko e ok. Beb4o si e porasnal. S glavi4kata nadolu e. njamam razkritie, placenta i vodi sa ok. Viki idva i toj i se kefi mnogo. Grinning

# 214
Светле, браво на малкия мъж:) Радвам се, че всичко е наред и се надявам да имаш сега поне 1 ден спокойствие Mr. Green Погали коремчето от мен!

# 215
  • София
браво Светле,само така !
 Искам и аз да отслабвааам - само да не е глад,глад и пак глад,щот това го немога. Blush

# 216
Светле ,супер  smile3501  newsm10

# 217
Светле, хайде сега дишай спокойно до следващия преглед и гледай да не параноясваш много много. Браво за хубавите резултати.

# 218
Be vie za6to ne spite?  newsm78

# 219
Аз още не мога да преживея, че все аз съм с широки пръсти вкъщи. (пък според мен не е така)...... И не мога да заспя......
И ми е криво нещо...... Некои хора не знаят, че вече едно влизане в магазина е 30 кинта за нищо..... Ама то е така - пазаруването за ядене е като домакинската работа - гълта пари (домакинската работа време) и накрая пак нема нищо на лице......  #Cussing out #Cussing out #Cussing out  #2gunfire

Е оползотворих половин час да си пооправя краката, че у дружбенско село педикюр не правят - трябвало да е евтино, пък отнемало време и било по-добре да дърпат кола маски...... Та повиках неволята. Само дето първия крак е по-добре е втория (накрая вече немах нерви). Ама утре вечер ще обърна поредността и ще дооправя кусурите, че и лак ще си сложа.

# 220
Браво, Светълче! Само ако може едни седмици да споменеш, че ти загубих пак дирята на растежа.  Grinning
Само дето първия крак е по-добре е втория (накрая вече немах нерви). Ама утре вечер ще обърна поредността и ще дооправя кусурите, че и лак ще си сложа.
hahaha
Аничка, е това ни е хубавото на нази - хората. Че не сме се родили с повече краци.  Mr. Green

# 221
Добро утро на всички бременни  мами. А и на небременните. Много ми е хубаво да ви чета, и се радвам че всички сте добре, но не се включвам много много, защото нямам  още с какво да се похваля  Cry
Нямам търпение вече да минават гадните месеци, и да почваме....

# 222
Светле, радвам се за хубавите новини около вас. Сега се успокой до другия преглед и си мисли, че след няколко прегледа ще имаж среща с един малък мъж.  Hug
Мърморанке, чакаме те.  Peace
Аничка,
Аз още не мога да преживея, че все аз съм с широки пръсти вкъщи. (пък според мен не е така)...... И не мога да заспя......
И ми е криво нещо...... Некои хора не знаят, че вече едно влизане в магазина е 30 кинта за нищо..... 
рецептата ми е: списък с необходимите неща и този, който не е в час отива до магазина. И така, (без да се ядосвам и да противореча, и без да ми се налага да се оправдавам) докато види как се оставят 20-30 лева ,а торбичката празна. Най-много ме кефи в списъка да има прах за пране (2-3 кг) Mr. Green
хубав ден на всички!

# 223
Светле бравос на мъжагата , все така да расте , а ти сега ще имаш поне седмица спокойствие  Heart Eyes

За пазаренето и аз правя като Лили , много мразя реплики от сорта " Добре де днес сутринта ти дадох 20 лева , къде са  Thinking " , а иначе от вратата има " Милооо сготви ли ми " Mr. Green и така , който има възражения ходи на магазина Sunglasses

Аз вече съм почти на 100% сигурна че бебчо мърда в корема ми , няма какво друго да е , все си мислех че са газове до сега , но не би  Mr. Green

# 224
  • София
браво Хриси-чувството е страхотно нали. Mr. Green

Аз нямам такива проблеми с мъжо.Парите седят на едно мястно и всеки си взима когато и колото иска.Нито ме е питал,колко съм похарчила и за кво,нито аз него.

Аничка,педикюр правят в Дружба и то много добре.Има една жена,която наистина е много добра.Салона е до училището -  68-мо.Обаче трудно се записват часове,защото наплива е голям.

Общи условия

Активация на акаунт