Кореместа тема - хайде на големите шкембета

• 16 024
  • 328
  •   1
Отговори
# 75
  • София
... но незабравих да си взема течен сапун Палмолив с мед и мляко за клизмата ми...тъй де...може да съм с осран гъз ама с мед и мляко Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Аз не трябва нищо да си нося за клизмата и болницата като цяло, освен мойте си принадлежности.
Ама, ако ще ме Аресват повече, да си взема и аз мед и мляко за гъзето.  Laughing
Мацки, тази нощ щях да откача. Понеже са ми ограничени движенията в леглото, а и позите за спане
и те не са ми много разнообразни, като ме заболя кръста не мога да се мръдна, но само от лявата страна ме
боли. И нито на едната, нито на другата страна можех да се завъртя. Болката беше ужасна и режеща.
Сигурно ще трябва да си попитам лекарката, ама и тук да ви попитам ако на някоя мама и се е случвало
докато е била бременна. Имам чувството че докато родя ще ми се ... играта.

# 76
Добро утро!
РиткаHug дано да е нещо моментно, причинено от по-продължително притискане и бързо да се оправиш. Иначе ( newsm78 доколкото си спомням при сетра ми, когато бебчо се смъкна в 8-ми месец) сестра ми каза, че все едно й се секнал кръста.
Аз пък това със смъкване на корема (бебето) немога да си го представя, защото май моя корем си е доста ниско и незнам дали ще усетя.
Спомням си първата дреха на Слави, която изгладих....ми то ми се струваше невъзможно с тази огромна ютия да огладя това дребосъчесто нещо Mr. Green
-Имам чувството, че съм с 2 леви ръце.
 Hug Гуш и приятен ден!

# 77
Херка, осран, осран, ама с дъх на мед имляко,нали? Mr. Green Mr. Green

Ритка, слънчо, аз от Вики още си имам проблеми с кръста. А в интерес на истината най-страшно стана като родих де - имаше дни трябваше някой да ме вдига от леглото и куцах като ходех - така болеше. С всяка бременност с напредването на месеците пак почва. Спасявам се като се подпирам с възглавници - много възгавници - отвсякъде. Поне на мен ми носи облекчение голямо. Ето как спах тази нощ например - настрани, с една ниска възглавница точно под корема /не знам дали хубаво го обяснявам/ и се дна ниска между краката - това последното от книга съм го чела. А зад гърба навита плътно завивка. В общи линии се подпирам отвсякъде. Peace

Лилинце, аз пък не мисля за четна дата, мацо. Grinning Чакаме новини днес от теб. Hug

Шушу,
и аз съм като теб със зъбките. Peace По това ще си приличаме с бебетата - по беззъбата усмивка. Mr. Green

# 78
  • Стара Загора
И с маникюр....педикюр..както си му е реда и с коломаска Mr. Green Тъй се ражда...кво като се пъна там...важното е първото нещо което види детето да е красивата си майка...не РобинзонКрузо Mr. Green /отделен е въпроса колко виждат чаветата/
Ритке с възглавница пробва ли...между краката.

# 79
Здравейте майчета!
Лили ако бебо ще е раче значи ще е
най- готината зодия! Hug
Аз съм рачо и да ти кажа не съм лош човек-
само да не ме настъпват по мазола Joy Joy Joy!
Слънчев и успешен ден на всички Hug Hug Hug!

# 80
  • София
Херко, аз съм с възглавница между краката и когато не съм бременна.  Mr. Green
От едната ми е Иво а от другата възглавница, дори си имам и такава дето е за
бременни и кърмене. Не е от това. Ама за капак днес вдигнах и кръвното , няма да ви плаша
колко ми беше, но не се обадих на док, че щеше да ме прати на кардиолог, но явно емоциите
са ми дошли в повечко покрай баба ми.

# 81
  • Стара Загора
Ритке надявам се това с кръвното да е било моментно. Аз имах едни такъв ден.....явно беше от жегите но после пак падна и така си беше до края. Но това с кръвното не е шега работа /ти си знаеш ама аз да кажа пак  Heart Eyes/
Начи викаш възглавницата не помага newsm78 За секса няма да споменавам, че онуй разгоненото ей ся ще се появи Heart Eyes Mr. Green

# 82
  • София
Ритке надявам се това с кръвното да е било моментно. Аз имах едни такъв ден.....явно беше от жегите но после пак падна и така си беше до края. Но това с кръвното не е шега работа /ти си знаеш ама аз да кажа пак  Heart Eyes/
Начи викаш възглавницата не помага newsm78 За секса няма да споменавам, че онуй разгоненото ей ся ще се появи Heart Eyes Mr. Green

Аз се разстроих много заради баба ми, и мама като ревна само това ми трябваше и на мен. Милата е на предела на нервите си... .
Ама няма да ви товаря и вас, че на мен ми е достатъчно. И допълнително и жегата като сложим... , явно от това, иначе
да чукам на дърво проблеми с кръвното нямам.
А за секса ... аз съм се затишила, ама и мойто е разгонено ... , а аз се чувствам като гадната кучка, ама ще да уважа желанията.  Mr. Green

# 83
Сега се прибирам. newsm44
1. Беборанка се е наместила с главичката надолу.
2. Микробиологичните изследвания са ми чисти (отрицателна за патогенни микроорганизми)
3. Дадоха ми направление за всеки случай.
4. Купихме шезлонг за бебка, защото за племенника ми се оказа една от най-ценните покупки от първия ден и до сега (1,5 г.)
това е за сега, мисля да полегна малко  Hug

# 84
Браво, Лили. Радвам се, че бебка се е наместила. Айде сега си поеми дълбоко въздух и с малко повече смелост напът към хорото  Mr. Green.

# 85
  • София
Лили, новините ти са страхотни. Все така да сте добре с бебка, и като му дойде времето да се нагушкате силно.
Честита придобивка, и аз мисля че след един известен период става много удобен шезлонга.
Аз не съм си купила още, оставям го за подарък, че искат да ме бият наистина че всичко сме си накупили.

# 86
Лилинце, браво за добрите новини! Hug Hug Hug Сега по-спокойничка ли водиш хорото? Wink Хубаво е,че има и добри новини днес!
Рита, какво става с бабчето? Нали се прибраха в София? аз не знам защо останах с впечатление, че всичко е ок вече. И все пак колко вдигна кръвното?

За секса няма да споменавам, че онуй разгоненото ей ся ще се появи Heart Eyes Mr. Green
Ау, за кво си говорим? Ми тъй - то все едно на човек на диета да му показвате снимки на тортичики и еклери. Mr. Green Ма тя мойта диета  ще свърши едни ден... и тогава, ооооооооо...

# 87
 Браво,Лили! Казах ти аз, че се въртят като пумпалчета до един момент, после им става тясно и спират...и само те си знаят какво им е надолу с главичките, миличките...

Ритко, никакви нерви. Чипоноска има нужда от спокойна мама! Знам, че е много лесно в такива момент да се дават подобни съвети, а спокойствие е трудно да запази човек, ама гледай поне да балансираш и да не приемаш всичко толкова навътре.... изливай си на нас, не задържай в себе си и може да стане малко по-лесно...  Hug Hug Hug

# 88
  • София
Ритко, никакви нерви. Чипоноска има нужда от спокойна мама! Знам, че е много лесно в такива момент да се дават подобни съвети, а спокойствие е трудно да запази човек, ама гледай поне да балансираш и да не приемаш всичко толкова навътре.... изливай си на нас, не задържай в себе си и може да стане малко по-лесно...  Hug Hug Hug

Hug Опитвам се да гледам по-философски на нещата, но понякога си е трудно наистина. Гледам да не тормозя
чипоносата ми бебка, ама вчера като видях майка ми да плаче и не се сдържах, те сълзите сами си бликнаха.
И като я гледам баба ми такава безпомощна и още повече рев. Просто не е истина как живота ти може да се
обърне на 360 градуса, и от здрав и прав човек да се превърнеш в голямо "дете" , но с ината на възрастен.
Ох, на най-големите си врагове не пожелавам да минават през това.

Светле , те са тук вече, но нещата не са розови за жалост.

# 89
Ритка  Hug
Трудно е, когато в семейството има болен, но се опитай да се разсейваш от време на време с позитивни мисли. И пиши, без притесния, че ни товариш, така поне ще сваляш част от товара си.
Лек и приятен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт