Кореместа тема - хайде на големите шкембета

• 16 037
  • 328
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Шуш, приятна ти работа, и да Фнимаваш, че ... да не се строяваме.
Ама петък 13 си е хубав ден, стига да не вали като из ведро.  Mr. Green
Ние ще сме морски, така че хубав уикенд на всички, и повече слънчеви лъчи.

# 106
Здравейте!
Май всички бремелинки си разхождат тумбачетата някъде. И аз моето го разходих сред природата за 1-2 часа, но за повече не смея.
 Hug

# 107
Коремлийки мили, искам да Ви кажа не, а да Ви Предупредя!
НЕ СИ ПОЗВОЛЯАЙТЕ ДА СЕ ТРЕВОЖИТЕ ИЛИ ДА СЕ ИЗНЕРВЯТЕЗА КАКВОТО И ДА Е БИЛО!
 Казвам ви го от опит! Аз колкото и проблеми имах се опитах и послушах мама да не се ядосвам, да не плача и да не мисля за проблемите! Не мислех и за миналото колкото можех да се съдържам! И сега Наталия си го върша за търпението и спокойствието ми!
Детето е спокойно и всеки се чуди как така само си лежи и яде и не плаче! Свекърва ми даже ме ядосва когато каже- Ама колко е кротко това бебе, даже не мога да повярвам. Той таткото не ме оставяше на мира и една минута!
МОЛЯ ВИ
Не се  тревожете и ядосвайте! Всичко отива в бебетата в коремите и после децата са нервни неспокойни!
Целувам Ви   newsm51

# 108
Мейз, мила:) Радвам се, че Наталия е кротанка:) Да ти е жива и здрава миличката и все така да ви радва! Покажи ни снимки на малката принцеса ако имаш:)) Или пък качи при нашите силни бебковци в снима.бг- Име: silnite
                                   Parola: 2007

# 109
Кики ники, тя мейз е качила снимка на малката Наталия .Голяма сладурана .
Мейз, да ти е жива и здрава и все така спокойна !

# 110
мейз да ти е жива и здрава и все така кротанка и сладуранка.
Моята маймунка беше същата ...до 3тия месец всички се чудиха, че само спи и яде. Майка ми идваше да ми помага уж първите 20 дена и се отегчи ,че няма какво да му се гледа на това бебе  Laughing Ама после... после... и до сега ми разказва играта от всякъде  Mr. Green Просто си е по палава и емоционална.
Момичета,  карайте я както можете, знам че без притеснения няма да мине, само не изпадайте в крайности  и мислете как ще гушнете сладките бебоци Heart Eyes
Малее, Лили, ти съвсем си на финала мила  Hug Кураж, не остана!

# 111
Мейз, и аз ви пожелавам да сте все така послушни и кротки. Моят племенник е на година и половина и сестра ми не е имала нито една безсънна нощ, обаче откакто проходи е останала кожа и кости от тичане след него. Голям и енергичен палавник. Така че, да ти е жива и здрава и събирай сили.  Hug
Малее, Лили, ти съвсем си на финала мила  Hug Кураж, не остана!
За сега държа фронта (благодарение на ромската философия - да мисля само за днес Mr. Green) и се надявам така да изкарам още поне 10-тина дни да мина и 38-ма седмица, но...вече ми е по-спокойно.

# 112
Лиленце нали знаеш че целия форум  е с таб  Heart Eyes Няма да се притеснявап , всичко ще нъде наред и скоро ще си гушнеш вързопчето Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз да споделя че днес съм на преглед , параноята е ясно че ме е обзела. Снощи хич не можах да спа , въртях се цяла вечер и сутринта от 6:30 съм на крак  Sunglasses . Не знам как ще изкарам до 17 часа ooooh!

# 113
Лили  Hug!
Хриска ако имате голям търговски комплекс влез в него, помоткай се
и ще видиш как бързо ще стане17 часа!Аз така разпускам нерви и убивам време!
Успех за прегледа Hug!

# 114
Хриска, напълно те разбирам, другарче! Много бавно тече времето точно преди преглед... Всичко ще е наред и после те очакват няколко дни спокойствие /поне при мен е така/. Непременно пиши как е минало - ще чакаме подробен отчет.

Лилинце, стана ми много хубаво като прочетох, че ти е малко по-спокойно. Още мъничко остана, маменце. Grinning Гуш! Hug

Погал на всички бременни шкембета! Grinning

И чакаме едно от тях да се завърне от морско и да разказва как си е отпочинало . Peace

# 115
Хриска,успех на прегледа.

Лили ,стискам палци,съвсем малко до финала.После започва веселата част.

На всички коремчести Hug Hug Hug

# 116
Здравейте,и аз се присъединявам в темата.Вече съм 17 г.с. и определено започна да ми личи.На феталната морфология гледахме бебчо в реално време пръстчетата броихме толкова е немирно малкото дебелаче-върви малко по-едричко,ама то и първото беше така-за съжаление е ангелче.И понеже се върти като топчица неуспяхме да видим пола някой друг път.Качила съм 2.5кг точно колкото трябва за първия триместър дано този път ненапълнея много,че от предната бременност ми останаха 6кг. и нямаше смъкване. Sick

# 117
Талето  Hug радвам се че се записваш при нас  Hug
Ние с теб май сме в едни седмици , в Отчетни на ноемврийките защо не пишеш Rolling Eyes
Ако искаш ела и там , няма да ти е скучно  Hug
Все така да върви добре бебока , радвам се за теб Heart Eyes

# 118
Момичета, много се радвам за вас и ви  Hug Надявам се на есен и аз да съм при вас  Praynig

# 119
TALETO  Hug Добре дошла в "кореместата тема"! Ето че и Хриска си има другарче за месеца. Благодаря ви за положителната енергия, с която ме зареждате  Hug. А като стана дума за другарчета, моето не беше ли само за почивните дни на морето? Рита, чакаме те да разказваш...
Аз приключих с прането и гладенето и сака ми е готов. Макар да си мисля, че бебка търпеливо ще изчака да свърша още 2-3 дреболии в къщи, както и да й купим ваничка.
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт