Кореместа тема - хайде на големите шкембета

• 16 050
  • 328
  •   1
Отговори
# 135
Ритка добре си се завърнала от моренцето Hug И ние в неделя бяхме , но то голям дъжд , голямо чудо , така че другата седмица пак Crazy

Лили датата 4-ти юли звучи чудесно , ха дано тогава да е , че и фоерверки да си имате и то чак от американско Mr. Green Heart Eyes

Ти момиченце ли чакаш , че аз нещо не съм разбрала   Rolling Eyes

# 136
  • София
Хриси,честита ти синя новина! Hug

Лили,споко бе душа,ще разбереш не се притеснявай.Аз също мислех,че няма да разбера,защото като ходех на запис за тоновете и апарата отчиташе доста силни контракции през 3-4 мин. ,а аз почти не ги усещах.Обаче при мен раждането започна с пукане на мехура и изтичане на водите,едва около час по-късно започнаха контракциите.Така че в,всяко раждане е различно и няма смисъл да се тормозиш от сега.
 А за датата - аз все си мислех,че ще е Март.Знаех,че няма да изчакам чак до термин (22.03),но мислех че ще е Март.Майка ми даже беше сигурна,че ще е на 9-ти,а то тогава вече погача направихме. Mr. GreenИзненада ме диването на 25.02.Та те тези нашите сметки,все не излизат както си решаваме.
 Важното е всичко с теб и бебинка да е наред,пък раждането ще мине и замине! Heart Eyes

# 137
Ти момиченце ли чакаш , че аз нещо не съм разбрала   Rolling Eyes
Момиченце, което си няма нищо в розово, защото всички ми викат: "не се настройвай предварително". И защото само веднъж, когато бях в 19-20 седмица позволи за малко да я видят. Иначе все се криеше и едва последния път на 10-ти доктора ми каза - момиче (твърдо).
НО, да са ни живи и здрави, пък пола няма значение.

Рита, вие как изкарахте?-нищо не казваш. Поне чипоноска се надиша с йодни пари, които ще са ви отполза през зимата...

Последна редакция: вт, 17 юни 2008, 12:39 от Lili_X

# 138
НО, да са ни живи и здрави, пък пола няма значение.

Ето това е най-важното  Hug
А това че нямате нищо розово не е страшно , после като тръгнат да ти подаряват , че и ти да си купуваш ще си наваксаш  Laughing

# 139
  • София
Лили, на нас в последно време разни хора ни казват да си мислим
и име за момче, това че корема ми е по-ниско разположен ги кара
да се заблуждатват, че може да е момче... .  Mr. Green
Ама аз на Марков, Илиева и Попов си вярвам. Тримата са единодушни все пак.
Резултата е в полза на розовите гащи.  Joy

# 140
  • Стара Загора
Лили само ще ти кажа, че аз съм такава заблудена патка, че не разбрах, че раждам Crazy мислех си, че имам газове...ахахах Ей газовете вече на 1,9г. станаха Mr. Green Но повечето жени казват, че няма как да се объркат родилните контракции. Ама явно съм си говедо де Mr. Green
Хриске честити ти сини гащи Hug
Рито добре дошла. А ти като миткаш по туй Черноморие не минаваш ли случайно покрай мен. Смей да кажеш ДА и да не си се обадила Twisted Evil

# 141
Херка, само ти ме разбираш. Точно за тази водоплаваща птица си мислех и аз. Mr. Green ама виж как ме скастриха всички.
Рита и моят корем е ниско и в тази връзка чела ли си нещо по въпроса: Като е ниско през цялата бременност, усеща ли се смъкване преди раждането?

# 142
  • Стара Загора
Лили като цяло носех корема си ниско аз...ами аз не разбрах да пада де Mr. Green ама както споменах по-горе...аз съм говедо Mr. Green
Значи доста се бях подпухнала деня преди да родя Слави. Ако това се брои за признак. И ми изтекоха водите...ама газовете бяха после след изтичането.....та не разбрах де. То трябваше да е секцио в 8,30ч. сутринта а газовете ги получих в 05ч......не трябваше да раждам тогава Mr. Green

# 143
  • София
Херко, ни мЪ бИй .  Hug
Минаваме ние, ама не се отбиваме
в градо, по заобиколния сме. Но обещавам
при следващо пътуване да звънна, само трябва
някакви координати да имам.  Heart Eyes
Лили, не съм чела да ти кажа честно нищо
по този въпрос, и мен ме интересува.

# 144
  • Стара Загора
щИ ПРОСТЯ ТОЯ...ПАК СЕ РАЗМИНА С БАНН-А Mr. Green
Пращам ти тИлИфонЯ си на ЛС Sunglasses
Не се стърпях и сега търсих една култува дебела снимка Mr. Green

Това е просто няколко часа преди да родя. /не ми забелязвайте косата...просто бях Робинзон Крузо/

Последна редакция: вт, 17 юни 2008, 19:28 от Хера

# 145
  • София
Ама си ми пухеста и сладинка, да те намачка и нагуши човек.
Аз бременни снимки не мога да показвам, оставям се на другите да ме снимат.
пфууу, размина ми се банн-чето. Heart Eyes

# 146
То маникюри, то красота ... Пу-пу-пу.

# 147
  • Стара Загора
То маникюри, то красота ... Пу-пу-пу.

Да ми беше видяла педикюра Mr. Green

# 148
Имах желание, но не е кадърът е виновен - не си в цял ръст.  smile3534

# 149
  • Стара Загора
Имах желание, но не е кадърът е виновен - не си в цял ръст.  smile3534