Кореместа тема - хайде на големите шкембета

• 16 018
  • 328
  •   1
Отговори
# 225
Светле  Hugмного се радвам за добрите резултати и до края все така да е  Peace Praynig  а на края най добрия резултат  Heart Eyes Wink

Мале Хриска  Hug Heart Eyes браво ,как искам и аз скоро да започна да чувствам малкото човече ,сигурна съм че ще ми действа доста успокоително ,а не като сега да полудявам от преглед на преглед луда работа  Crazy

angels_zg   и ние сме така с финансите на едно място двете заплати и всеки граби ли граби   Whistling  Mr. Green неразбираме кога са изчезнали  Laughing аз рецепта нямам широки са ни пръстите и това е спасение няма.

# 226
Здравейте пак!
Марморанче ние небременните ще сме за кураж на мамките с турбачетата!
Лили радвам се че си намерила начин да се справиш с мрънкането на мАжо!
И аз прилагам този метод когато трябва!Моят хабер си няма от цени и все му се вижда
че много харча!Обаче като дойде с мен в магазина и бързо влиза в час!
Успешен ден на всички мамчета Hug Hug Hug!

# 227
Да се разпиша. Още сме си тук. Довечера съм на д-р и по-късно ще се отчета.
Май д-ра ми е знаел, че няма да родя преди 27-ми, защото като ми даде направлението ме попита има ли причина да се притеснявам и сякаш му се стори, че избързвам, но все пак ми го подготви.
А аз вече имам чувството, че трябва да се въоръжа с търпение и да си чакам термина. Явно рачето ми не е наследило моята припряност.
 Hug Hug Hug

# 228
Браво, Светълче! Само ако може едни седмици да споменеш, че ти загубих пак дирята на растежа.  Grinning
От утре в 30-та, днес ми е последният ден на 29-та. Ама бебечо си беше в 30-та по размери още онзи ден. Grinning

Лилинце, аз не познах датата - бях за 25-ти! Mr. Green Довечера след док непременно дай отчет. Hug

Хелена, а ти в коя седмица си, мила. Питам, за да се ориентирам кога ще започнеш да усещаш бебчо. Виждам, че и ти като мен преди нямаш търпение.

Хриска, радвам се, че преживяваш тази емоция. Толкова е хубаво да го усетиш. Още едно доказателство, че всичко е ок, нали? Hug

Гуш на всички! Впрочем Ритата що се губи? newsm78

# 229
Лиленце аз всеки ден броя дните и чакм хубавата вест от теб  Heart Eyes

Светле наистина ми дава поне мааааалко спокойствие ,  че всичко е наред Laughing

Момичета искам да ви кажа че утре ми е последния работен ден и няма да имам възможност да пиша вече  Cry
Много ще ми е мъчно за всички вас , макар и да не ви познавам , страшно близки ви чувствам.Този форум беше първия в който започнах да чета. Тогава ми беше много трудно и много болно , но тук срещнах истинска подкрепа от всички вас , тук прочетох най-окуражителните думи , за мен това значи много.
Вие ми вдъхнахте кураж , че ще успея , ВЯРВАМ ГО и се надявам да се случи.
Благодаря ви много момичета Hug
Желая ви много успех на всички тумбаци , и на родените ни вече бебенца.
Спомняйте си от време на време за мен , вие ще сте в мислите ми  Hug
Нека има по-малко сълзи в очите ви , и по-малко болка в сърцата ви  Hug
Прегръщам ви всички до една Hug Hug Hug

# 230
Hriska-piska  започвай да мърмориш на мъжа ти за компютър и интернет в къщи , а той сигурно знае че на бременна не се отказва  Laughing , че наистина много ще те мислим как си , отбивай се отвреме на време да ни казваш как си
П.П. и прати един телефон за връзка, да те проверяваме и ние отвреме на време и да те викнем на срещичка де  Laughing

# 231
Хриска, а няма ли начин от компа на някоя приятелка да ни драсваш от време на време? Да  знаем как си. Ще те мислим и ние, тъй да знаеш. Hug

П.С. Сега виждам, че и Нефертити е дала добра идея. Това с мрънкането определено дава резултата. Mr. Green

# 232
Абе аз че ще мрънкам то е ясно  Mr. Green
Аз съм,  почнала вече де , но милУтУ каза най-рано септември , октомври  Whistling

И аз ще ви мисля да знаете Heart Eyes Ще гледам да се включвам от време на време , все ще намеря от къде  Laughing

Нефертити ей сега ще ти драсна телефона си на ЛС , и за среща и за други работи , да го знаете де Laughing

# 233
Хриска, пожелавам ти едно хубаво и спокойно лято и компютър с интернет в най-скоро време.  Hug
Като си се събрала с такива досадни клюкарки, как очакваш да я караме без вести от теб Mr. Green
Светле, 25-ти беше хубава дата. Едната ми сестра имаше рожден ден и щеше да е хубаво да стане леля. Още повече, че има дребосък на 1.5 г. и пресни спомени за  гледане на бебок, а е и мед.сестра, затова ще се преселва у нас когато бебка се роди. Трябваше да й направя този подарък, ама... раче. Simple Smile ще си има собствено мнение.

П.П. Имах един приятел зодия рак, който казваше "Всички наопаки, аз наобратно" и че девиза им бил: "Дойдох на този свят неразбран, отидох си неразбран, един ме разбра и то погрешно".

Откакто разбрах, че ще си имам раче, често се сещам за думите му.
 Hug Hug Hug и лек ден!

# 234
Хелена, а ти в коя седмица си, мила. Питам, за да се ориентирам кога ще започнеш да усещаш бебчо. Виждам, че и ти като мен преди нямаш търпение.

Сега съм в 14г.с. мила ,а това че нямам търпение е меко казано  Wink Rolling Eyes ужас паника съм  Whistling

Хриска наистина ще ни липсваш Hug ,измисли нещо така периодично по малко информация да ни идва от някъде .

# 235
  • Бургас
Ехоо, ще ме приемете ли във вашите редици  Heart Eyes
Виждам, че на някои им е време вече да се обебват, та да не се губи бройката...  Wink
" По-старите" може би ме помнят, историята ми е дълга и неприятна, дано на никой да не се случва.
Но този път съм настроена много спокойно и оптимистично, все пак след дъжда изгрява слънце  Hug
Сега съм в 10 г.с. и когато намеря време , може и лентичка да сложа.
Поздрави на всички   bouquet

# 236
Алина,  Hug Hug Hug Разбира се, че те помним.
Не ни бягай така за дълго. Ще чакаме хубави вести. Цун на Мария.  Heart Eyes

Светле, браво на теб. Оправиха ти кирилиците.  Laughing
Хриси, ще намериш цаката - по-чести срещи с бургаските майчета (и Алина е от вашата група, че и Фанта, нищо че не се е разписала в коремската тема  Wink) и ще ни се носят пресни клюки за ритниците, които получаваш.  Grinning

Лили, айде вече се разтоварвай.  Hug

# 237
Алина,  Hug Hug Hug Разбира се, че те помним.
Не ни бягай така за дълго. Ще чакаме хубави вести.
Peace  Помним те. Hug  Хубаво е, че се завръщаш с такава хубава вест.

Рончо, не са ми оправили кирилицата, ама нали неволята учи. Та ползвам едно бутонче тук във форума - вероятно това, на което викат Кредор. Поне бременната ми тиква това изумува. Embarassed

# 238
Здравейте днес съм  щастлива излязоха изследванията ми-генетични кръвни бях се наплашила за кръвната захар предразположена съм към диабет уф славо богу всичко е ок.Бебето е здраво риска за увреждания е 1 от 4508-нищо никакъв.В сряда съм пак на преглед обаче този път и гинекологичен-ООжас Embarassed а в петък пак на фетална морфология.Вече по-малко ме е страх сега остава само да износа бебо до термина

# 239
  • София
Алина,много хубава новина,стискам палци всичко да е наред! Hug

TALETO ,радвам се,че изследванията са добри.Препоръчвам ти обаче,по-често да правиш изследвания за гестационен диабет.Мен ми правиха към 20-та г.с.(и аз съм предразположена) и имах леко завишен резултат,после ми правиха едно по-обширно изследване и всичко беше ок.Просле дойдохме да живеем тук в Белгия и никой  не намери за нужно да ми следи захарта.Явно по-късно ми се е отключил все пак този гестационен диабет,защото бебето се роди 1м по-рано(това стана заради кръвното по-скоро),а беше 4045гр. и беше с много ниска кръвна захар,а околоплодните ми води бяха бая.А аз за 2 месеца качих 22кг.
 За това се следи често.

Общи условия

Активация на акаунт