Кореместа тема - хайде на големите шкембета

• 16 018
  • 328
  •   1
Отговори
# 240
Хайде на отчет: Тежим 3100, плацентата ми започнала да се калцира и била 2-ра към трета степен, но не е нищо обезпокоително, просто момента наближава, а този път се оказва че сме седмица напред 39 с +2дни.  ooooh! Друго не помня. Ужасно ми се доспа. Незнам защо им беше кръвчицата ми, та ми спукаха веничките и на двете ръце.
До утре момичета  Hug Ще ви изчета и ще пиша по-обстойно.

# 241
Лилинце,браво за хубавите новини.Май,май не остана много.
хайде чакаме малкото раче с нетърпение. Hug
Рита нещо ни изчезна  newsm78  Моля за отчет  Hug

# 242
Хриска, включвай се от време на време. Все ще намериш откъде. Че  ще ми липсваш и на мен  .Hug

# 243
Добро утро!
Снощи не успях, но тази сутрин видях и другите хубави новини.
АлинаHug Добре дошла! - Пожелавам ти леко бременеене и спокойствие в оставащите 6-7 месеца!
Талето, поздравления за хубавите новини! - И в сряда, и в петък, и в оставащите месеци всичко ще бъде наред и ще се гушкате накрая с бебо.

Рита нещо ни изчезна  newsm78  Моля за отчет  Hug
Дано е свързано с приятни емоции около годишнината им fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Лили, айде вече се разтоварвай.  Hug
Искааааам вече. Навита съм това да се случи идната седмица (защото май почивните дни ще си ги караме 2 в1  Mr. Green) -  newsm78 Що ли се бъркам и аз в Божиите дела?!

Хубав уикенд на всички!

# 244
Може и не само с годишнината им да са свързани приятните емоции, тя нали вече е в 9-тия, така че може и да си имаме още една чипоноса форумска принцеса  Hug

# 245
Радвам се и аз на прекрасните ви коремски новини.  Grinning

Хриска, пусни и на мен един тел№ на ЛС. Като прескачаме до Бургас минаваме през Айтос, та може да звънна да се видим.

Лили, чакаме сладката вест, когато реши - тогава. Ние пък сме търпеливи  Hug

Алина  Hug Помня те от септемврийската отчетна `06. Радвам се много за теб, целувки на малката кукла  Heart Eyes

# 246
Голяма скука е "Сам в къщи" и без съфорумки в почивните дни. Надявам се поне си изкарвате добре там, където сте и после да снесете някоя клюкина. Mr. Green

# 247
И аз се радвам за вас момичета Hug!

Лили желая ти леко раждане  Hug!

На всички мамки весел и усмихнат ден! Hug

# 248
Лили желая ти леко раждане  Hug!

Благодаря Ичони, да ти се връща в скоро време.

Аз се разписах с днешна дата в месечната темичка, ама я и тук да си кажа, че сме си още 2 в 1. И на всичкото отгоре времето минава мноооооооооого бавно.
 Hug

# 249
  • София
Берни, тук съм миличка.  Grinning  За мен има още време, Лили е преди мен в родилното.  Mr. Green
Да ви кажа така ме болят костите на ръцете , че едвам си сгъвам и разгъвам пръстите. 

# 250
Ох, Рита, на мен това ми е познато. Много ме боляха китките мен, нищо не можех да държа и да направя, че и още ме наболяват. Това е от липсата на калции сигурно.

# 251
  • на дъното
rita_zita ,Lili_X и Светлето нямам търпение и аз като вас вече  да раждате и да гушкате малките бебковци.А на другите които имат още време до щастливия момент им желая лека бременност. Hug за всички

# 252
Добро утро от нас!

На вас пожелавам лека и приятна седмица, а на себе си "разтоварване" и приятна среща! Peace

Хайде да наминат и другите тумбачета през темичката, че доста се позагубихте...

# 253
Хей, Лили, хайде тази седмица да ни зарадваш:)

# 254
Лиленце и аз викам тази седмица вече да се срещнеш с бебка Hug
Днес ми е за последно и да ви кажа на всички подред по нещичко Laughing

Лиленце на теб като първа  сред чакащите искам да ти пожелая всичко най-хубаво , леко раждане и много да си гушкаш малката кукла Heart Eyes

Ритке ти си втора  Laughing и на теб леко раждане ти желая и много приятни мигове с твоята чипоноска Hug

Светленце мило , знам че ти се струва толкова далеч твоята среща с юнака , но тя ще дойде , знам го , септември ще се гушкате и с усмивка ще си спомняш за всичките паранои , които са те тревожили. Heart Eyes

Всичко най-хубаво момичета , леко раждане и приятни мигове с бебоците ви желая. Нека има само сълзи от радост в очите ви и много усмивки  Hug Hug Hug

На всички , които още не са се включили в бременните редици , желая час по-скоро да го направят , ВЯРВАЙТЕ момичета , чудеса стават  Heart Eyes

С вас съм в мислите си , много ви гушкам всички Hug Hug Hug

П.п. Аз ще ви пращам новонки по Нефертити , да не вземете да ме забравите де Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт