....................................................................................
Редактирано от модератор!

,подкрепям мнението ти изцяло!Уважаема Юлияна,струва ми се твърде неуместна „лекцията“ ти,както и начина, по който ни я представяш ! 

Лека вечер!
.
А когато нещо е живо, то се променя по законите на живота днес (не съществува друго време), ние не сме като стрела, която някой е изстрелял преди години в една посока и се изчислява къде ще падне. Човек е по-скоро като птица, която всеки миг си избира посоката.
Животът е извън материята, идва и си отива. Може да я оживотвори, когато влезе в нея, а когато я напусне, тя е мъртва. Тогава какво значение има материята за живота? Нима Животът се интересува от това кой се е стреснал, спънал, паднал? Това ли са важните неща, които определят съдбата ми, да ме е страх какво ще ям, кога ще ям, да не видя змия, да не ме потупа някой по рамото? Така, както искрата на живота е нематериална, така й причините за съдбата ни са такива. А с това, че никоя душа не искала да влезе в мъртвия плод направи такъв гаф...
чета и препрочитам страниците в тази тема и съм все така лутаща се и объркана ?!Исках само да ви кажа,че ви обичам и се прекланям пред силата на всяка от нас!

Препоръчани теми