М & БИ - 71

• 29 165
  • 291
  •   2
Отговори
# 120

Бибиии, ама този Кристиан Хюсейн е страхотен разбивач на сърца  Heart Eyes

катенце,мило къде ти е къдравата главица  newsm78,за Барак Обама става въпрос/за бащиното име/,не за син4ето на БИБИ  Laughing Joy Joy Joy
хаяти отгоре на доло,а дреби с една гъба ми вратата
сега  отива да 4ета
 Катето ще става кръстница на малкия Кристиан Joy
  Оле , чета и направо не мога да си намеря място- отивам да си сипя едно питие Naughty
  Искате ли да се обзаложим че нито една от тези най- компетентни дами по въпроса за нравите на арабите не е била по- далече от сянката на носа  си, а да не говорим в някоя от Арабските страни , но иначе....

# 121
  Упс , докато съм писала , ти сама си пое ролята на Кръстница Hug  Sorry Peace

# 122
  • Монреал
Момичета, призовавам ви да не пишете в онази тема - явно е, че някой си прави майтап и седи и гледа сеири  ooooh!, а за коментарите на някои от писателките  Rolling Eyes - само мога да кажа, че сами се излагат с невежие и незнание  ooooh! Jasmin е отговорила точно на място и на ниво - то класата си личи отдалече.

# 123
съжалявам ама аз им писах не се сдържах просто Embarassed Embarassed Embarassed

# 124
 Аз също точно това си мислех- някой се опитва да провокира или просто да се позабавлява на чужд гръб...А от включване в темата смисъл няма- то е нужно мнооого повече за да се промени мирогледа на такива хора... интелигентност например ooooh!

# 125
лелее, как се събрахме в почти пълен състав във въпросната тема  Joy 

# 126
  • Монреал
Секси, не се притеснявай - мисля, че си им отговорила на ниво - момиче от класа си ти Hug. И мене как ме сърбят пръстчетата не е истина, но не си заслужват времето да си губя с тях - който иска да се просветли, може да чете книги, в интернет да търси, на екскурзия да отиде - да си отворят малко очите и тогава да пишат глупости по форумите.

# 127
 Честит Рожден Ден на Ивка ! Да расте здрава и щастлива !

Кате  личи си че още не си се разсънила след дългия сън  Joy   душице  Hug

Биби чудесен е малкия, голям сладур  Heart Eyes  Хайде, живот и здраве по нататък ти пожелавам и една принцеска   bouquet

Дина сетих се за хремата, аз понеже много мразя да си слагам капки, и сега като бяха болни малките и аз бях леко хремава , но се оправих много бързо със сребърна вода, чула ли си? има я в аптеките, ако искаш я потърси  Peace

# 128
Деси, то главицата ми е къдрава, щото мозъка ми е прав, та така са в хармония  Embarassed 

Е, аз си му станах кръстница на детенцето на Биби, трябва да ме черпи , колко готино стана Кристиан Хюсейн  bowuu
emi Катенце ,що само внука на царя да е Симеон Хасан newsm78,пък и комбинацията много готино зву4и bowuu
аз оба4е ще пусна 2реда

# 129
лелее, как се събрахме в почти пълен състав във въпросната тема  Joy 
Joy Joy Joy
 Деси , май много станаха марсианците скоро ще трябва да ги признаят за самостоятелна "порода" newsm78- (Това  във връзка с поста на Деси в "оная" тема) hahaha
  Bliznacite- чувала съм за сребърна вода, но не знаех за какво се използва- ще опитам- благодаря  bouquet

# 130

Деси , май много станахме марсианките- скоро ще трябва да ни признаят за самостоятелна "порода" newsm78- (Това  във връзка с поста на Деси в "оная" тема) hahaha
 :

Дина имам по добра идея-направо да ни дадът Марс-нали и ледници има там-така 4е и с водата няма да има проблем ,пък и редовна линия може да пуснаТ скоро  Joy Joy Joy

# 131
  • Монреал
Момичета, ние отиваме до парка да си пързаляме дупетата  Joy Лека нощ на вас и на всички малки сладури  Hug

Хахахах, пуснах търсене на картинка на тема "лека нощ" и ето какво ми излезе, тъй че .... hahaha hahaha hahaha

# 132

Деси , май много станахме марсианките- скоро ще трябва да ни признаят за самостоятелна "порода" newsm78- (Това  във връзка с поста на Деси в "оная" тема) hahaha
 :

Дина имам по добра идея-направо да ни дадът Марс-нали и ледници има там-така 4е и с водата няма да има проблем ,пък и редовна линия може да пуснаТ скоро  Joy Joy Joy
Хайде- кой идва с нас? afwitch

# 133
az  взимам Катето и мом4ето и-така ще се по дале4 от Хасаке  Mr. Green-Кате кво ще кажеш newsm78
моми4ета лека от мен 4е ве4е ме заболяха някой 4асти от седене пред компа
тони
приятно пързаляне  Heart Eyes

# 134
Момичета ,в другата тема ми иде най-неинтелигентно да напиша -"хи - хи - хи", лудница драги зрители ей. Сега Галиии да беше на линия,че да им понапише впечатления от екскурзията си ,нали ние сме се объркали нещо и явно с марсиянци живеем ,явно .Някоя от вас ако знае идиялна раса или общност, да им препоръча,че са се запритиснили пак много. Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт