Отговори
# 255
Хехе тя тонеса се пак ги е преброила  Simple Smile верно повече мъже има ... трябва да се въведе баланс да може да ги сватосаме  Mr. Green Joy hahaha

# 256
  • София
Мисля, че превеса на мъжките ни рожби е преди всичко, защото по-лесно се разпознават  Wink
Има още 76 мамчета дето не са си декларирали бебоците Joy
А и май има доста, които са се записали и явно или са загубили интерес, или просто нямам време да се отчетат  newsm78

# 257
Мисля, че превеса на мъжките ни рожби е преди всичко, защото по-лесно се разпознават  Wink
А и май има доста, които са се записали и явно или са загубили интерес, или просто нямам време да се отчетат  newsm78

ами аз съм с момче също, видя се на морфологията преди седмица, но като цяло не че съм загубила особен интерес, просто се шашнах и поразочаровах, че ми се държи сметка тук в тази тема за нещата, които пиша в другите теми и за мненията ми по различни въпроси. чак взеха и да ми налагат мнения кое било правилно и кое не.  Laughing Laughing
иначе съм насреща ако на някой мога да съм полезна с информация или каквото и да било. от време на време, когато съм по-свободна следя темата, въпреки, че е невъзможно да се изчита всичко.
лека бременност и успешна на всички  Grinning

# 258
  • София
Yanoren  честити ти сини гащи и на теб тогава!  Mr. Green

А относно различните мнения - неможе да се очаква 101 бременни жени да са на едно мнение. Не си го слагай на сърцето  Hug

# 259
Хайде да внеса баланс в сметките - пишете ме с розови гащи Simple Smile

# 260

честито

# 261

Честито!
Аз утре съм на фетална морфология. Надявам се да ни кажат какво ще е бебето!  Praynig

# 262
Мисля, че превеса на мъжките ни рожби е преди всичко, защото по-лесно се разпознават  Wink
А и май има доста, които са се записали и явно или са загубили интерес, или просто нямам време да се отчетат  newsm78

ами аз съм с момче също, видя се на морфологията преди седмица, но като цяло не че съм загубила особен интерес, просто се шашнах и поразочаровах, че ми се държи сметка тук в тази тема за нещата, които пиша в другите теми и за мненията ми по различни въпроси. чак взеха и да ми налагат мнения кое било правилно и кое не.  Laughing Laughing
иначе съм насреща ако на някой мога да съм полезна с информация или каквото и да било. от време на време, когато съм по-свободна следя темата, въпреки, че е невъзможно да се изчита всичко.
лека бременност и успешна на всички  Grinning
Честити сини гащи
 Hug ти още ли си сърдита  newsm78    bouquet

# 263
 sophiepp  струва ми се че ще трябва да правиш нова тема  Mr. Green

# 264
Честити гащи - кой каквито е видял Laughing
Янорен, мисля, че е редно като големи хора да си стиснем ръцете, всеки да си направи съответните изводи за бъдещето и да продължим напред Simple Smile
Аз няма да се разсърдя много, ако пишеш по-често. Надявам се дрязгите да останат в миналото.  Peace

Между другото, днес имах ужасно тежък ден в работата, свързан с един куп недоразумения, напрежение и т.н. Но в крайна сметка си поговорихме с една от колежките, разбрахме се, че няма сърдити и обидени и загърбихме целият стрес, който си причинихме една на друга. Хората не бива да се обременяват излишно с негативни емоции Peace

# 265
Татко Барба, а ти кво правиш тук, а не си се прибрал при жената, а?! Crossing Arms Laughing

# 266
Татко Барба, а ти кво правиш тук, а не си се прибрал при жената, а?! Crossing Arms Laughing
Mr. Green аз съм в нас  Hug само дето нея я няма още е на работа, чакам я да се обади да ходим на пица Blush

# 267
Ми като се прибере, вземи я пусни и нея малко на компа, да се запознаем, да си побъбрим по женски Laughing Flutter

# 268
Ми като се прибере, вземи я пусни и нея малко на компа, да се запознаем, да си побъбрим по женски Laughing Flutter

Ами да ти кажа честно тя секи ден чете, само че от моята регистрация Simple Smile така че ако искаш да си брбрите просто напиши и тя ще ти пише  Mr. Green ще и кажа да си направи нейна регистрация да на различавате

# 269

Ами да ти кажа честно тя секи ден чете, само че от моята регистрация Simple Smile така че ако искаш да си брбрите просто напиши и тя ще ти пише  Mr. Green ще и кажа да си направи нейна регистрация да на различавате

Ами айде де.Нейния ник може да е мама Барбарела Joy
Гледам сини, розови гащи се развяват-ЧЕСТИТО

Софи ти четеш ли че не слизаш от балкона

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 20:58 от valcheva_elica

Общи условия

Активация на акаунт