Плажният сезон дойде и АВГУСТИНЧЕТО се стяга за море!

• 12 881
  • 281
  •   1
Отговори
# 210
  • варненка от София
Ами то и Шушата попива всичко, което се говори около нея. Оня ден гледаше задълбочено Двама мъже и половина, където се обясняваха, че нямало секс и тя започна крещи и повтаря: "Няма сец, няма сец" и сега това си го знае и като я питаш какво няма, отговаря сец и се хили. А за класическото пеперудка, звучащо като п...ка няма и да споменавам  Embarassed

Сега се учат децата, попиват всичко и се получават големи смешки. Laughing

# 211
Ехххх, и мен ме разсмяхте днес  Joy Joy Joy Опасни са малките сладурчета  Heart Eyes Благодаря ви  Hug
Милички, не исках да ви плаша с поредната ни случка  Sad Просто се впечатлих от думите на доктора, че се случва много често и отчетох за себе си факта, че определено трябва да съм много по-внимателна, дори и в ситуации за които не съм и предполагала  Rolling Eyes

Ама нали казват, че през бременността се оглупява, а после не се възстановява   Mr. Green

Joy Joy Joy
Ето защо съм била толкова зле  hahaha

Ние пък сега ставаме и Лори вместо закуска ще си получи направо обяда  Laughing А незнам как сте вие, но от известно време започна да ми отказва следобедната закуска в 18 ч  Thinking

# 212
  • В ЛЮтеницата
Juliana,   bouquet   bouquet   bouquet! Да ви е здраво и много да ви радва синчето! Много е сладък!

Мадонка, тоя татко дето прави такива кокони - много трябва да е щастлив с три мацки  Heart Eyes!

Vst, даже няма да те успокоявам вече, че думи не намирам - просто стискай зъби - все ще дойде края и всичко пак ще е ОК! Дано да е дошъл даже!

Pouh, едно от предложенията за регламент за догодина е да имат предимство и тези, които вече са посещавали ясла (нищо, че не е ОДЗ). А като гледам накъде вървят нещата - майки с едно дете ще си го гледат сами като писано яйце  hahaha Само да са здрави децата - казвам аз, че не се знае кое е по-добре за малчуганите, а все ще ги отгледаме някак...

Блу, минахме го това с мамата, таткото и баба ти... Минахме и "Лорка, Лорка, Лорка". Сега е "АЗ, АЗ" и се тупа по гърдите. И иска всичко тя да направи - да реже хляба, да намаже "мангаинчето", да включи котлона, да пусне алармата, да спре водата и какво ли още не... Голяма борба за власт настана...

Elwing, да ви събера с майка ми да си мръзнете някъде заедно - като пекне слънце и почва да пъшка - ама пък е щастлива, че ще водим на морето с нас  newsm78

Дайде сега малко помощ - избирам отсега клуб за РД на Лора, че после нали ни няма, а и 29 е и Петровден и да запазя места. Иска ми се да има и градинка, че посред лято да ги затвориш децата само вътре е наказание. Засега "островът на съкровищата", един клуб в Света троица и барбароните при Дани и Адрианска съм открила. Ще ходим днес да разгледаме първите два, а третият ми е доста далече, но ако не открия друг и там ще отидем... Та ако се сещате за някой клуб с градинка в западната част на София - казвайте...

# 213
Pepper ето една тема за Клубовете в София,която Велмар е пуснала. А тя може да ти даде допълнително информация.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=250516.0

# 214
Кайли, точно това исках да напиша и аз на Pepper. Аз съм я пуснала тази тема на първата ни страница, защото там има много полезна информация и отзиви за всички клубове в София  Peace.
juliana, много е сладък Марто. Пу-пу!
Vst_80, отдавна ми се искаше да ти напиша да отидете да ви прочетат една очистителна молитва, но все си мислех, че отдавна си го направила  Rolling Eyes.

# 215
Vst_80,  Hug , дано това е последното ви такова премеждие.
Направо ми призля, като прочетох.И мен ме е страх, ама понякога и ние правим "фър", а с баща си каква борба правят.Край, повече няма. Rolling Eyes
Juliana, много ви е хубав малкия Мартин.Да ви е жив и здрав!
Блу,  Hug , дано Ния свикне с лепенките и да се оправи бързо.

Вики сега е на вълна бърборене безкрай.Направо ме заболяват ушите по някое време.Само че говори на някакъв си неин език.Имитира как й четем книжки, взима книжката и почва да боботи нещо и се смее като види, че я гледам. Simple Smile
 А от една седмица вика "Мамооо", аз и казвам "Да" и тя отговаря "Даа" и така повтаря докато и омръзне, после почва с "Татооо" и може с часове ако ние не спрем да й отговаряме.
Не знам като почне да говори, няма да млъква сигурно.Баба й казва, че мълчи само като спи. Grinning

И да ви питам давате ли от тези желираните бонбони - мечета, сърчица и разни други.Друго сладко не давам, но и дадохме няколко пъти и Вики сега се е научила и като види магазин ме дърпа и повтаря Бо-Бо, Бо-Бо.И всеки ден и даваме по няколко, уж да не е шоколад...ама дали и те са читави? newsm78

# 216
  • В ЛЮтеницата
Кайли, Адрианска, не се съмнявайте в мен - четох я  Peace, но има и линкове, които не се отварят, а коментарите не са за всички клубове...

# 217
  • София
Пепър, ние скоро бяхме на рд в Мики Маус, в Люлин 10 май се пада - срещу магазина на Пежо. Ново клубче е, приятно ми се видя и се замислих дали да не правя рд на Ивчо там. Ако искаш минете и през него. В темата на Велмар има линк към веригата им (те са 2 или 3 в СФ), но този май го няма на снимки. Но мисля, че няма градинка  newsm78
Ембър, не съм давала такива бонбони. Но пък Ивчо вече пробва шоколад и му е фен почти колкото мен  Confused Blush

# 218
  • София
ember на Яна купувам само от жълтите и розови мечета на Харибо, мого ги обича, а те не са точно желирани, и шоколад си хапва ,

и близалки.. все ме води и си иска. Един ден така си поиска шоколадово мече с играчка и аз се направих на разсеяна, че все едно съм й купила

като стигнахме вкъщи, тя отваря торбата и започва да рови "Мечо, мечо..?"  през хлип и сълзи и един такъв укорителен поглед Embarassed много се

разстрои Embarassed Въобще не ми се нрави да й купувам такива боклуци, не знам какво да правя Crossing Arms не се излиза на глава с нея.

Анди как е Гого? Разбвах, че си е ударил главата и Яна в неделя се сдоби с цицина.

Последна редакция: вт, 10 юни 2008, 15:57 от Нори

# 219
  • София
Нори, ние веднъж събрахме очите на опашката в Била, защото Ивчо рева страшно за едно шоколадово яйце.  ooooh! Срам ме хвана, че ще си кажат хората - тия пазарували сума ти неща, пък се стискат за 1лв Rolling Eyes

# 220
  • софия
пепър,аз също съм в чуденка от сега.даже от преди месец съм се замислила къде да го празнувам.хем да е с градина,хем да има кой да гледа децата.тази тема и аз съм я чела,но освен клубчетата за които си споменала ти май други няма.то всъщност клубове вече бол,но с читав двор-нъц  Crossing Arms!а да се забиеш лятото вътре,за мен е супер глупост.
аз съм доволна миналата година от барбарони-те,но ми се иска нещо друго  Thinking....а и със сигурност,ще се пазаря не за два часа,а за 4.те тези два докато ги посрещнеш гостите и вече ги изпращаш и нон стоп си си на вратата и покрай колите  Laughing.
найа ,също от известно време е на вълна "аз" и се сочи в гърдите.
ембър,аз мацка не давам такива бонбони,нито каквито и да било.и без това непрекъснато меля нещо,за да я тъпча и с допълнителни боклуци.докато някой път не открие сама разбирай да не я видя,или баба й да не ми е казала сладостта на шоколада  Heart Eyes,не мисля да я "отварям"   Grinning!

# 221
  • София
Elwing само ние си знаем, че не е за левчето. За това гледам да ходя на пазар без нея.

Снощи Яна упражняваше да казва "та тко", а ако ви кажа колко стихчета и песни ми реди?! Малко ги бърка и се получава много весело, не

мога да я издебна да й направя клипче, иначе голям смях ще пада след години. Много е инициативна и все иска да помага. Много е щастлива

като й възложа някоя задача. Към мен се обръща с "мамо!", към татко си "тати Оги, ела, ела" или само "Огиии" като я попитам коя е " Микова ",

по - рядко казва"Ляна Микова".

Блу знам , че това лесно се коригира, не се притеснявай, а елфчето е напълно права, че хората не знаят какво е "правилното "виждане.

Не само децата, аз имам голям астигматизъм  и с Оги някой път си правим изследвания .."ти какво виждаш сега...?" На5 годинки като са ми

сложили очила  и съм казала "Мамо, видам те цялата!" идея нямам какво съм виждала до тогава Shocked

# 222
Нори, вече и ние сме в клуб "Малките каскадьори", както си риташе топка в хола при нашите, се подхлъзна и си цепна главата в секцията. Потече доста кръв, но бързо спря и малко по-късно с много усилия успяхме малко да го пострижем и да му лепнем една лепенка. Още не сме я сваляли, а не ми се мисли как ще стане точно... newsm78

ЗА бонбоните - давам, защото се започват дивашки крясъци: мамммооо, икаааа бони! и така...

Блу, и мисля, че няма за какво да се притесняваш. Сега като се вземат мерки, скоро ще изчезне проблемът. Hug

Последна редакция: вт, 10 юни 2008, 17:25 от AndyB

# 223
Анди, много  Hug за новото геройче в отбора ни  Laughing Да го нацелуваш от нас  Heart Eyes
Ади, свършихме я вече тази работа, дано наистина скоро да се оправят нещата  Praynig
Ембър, на Лори един път й подариха желирани бонбони и аз й позволих да ги опита, но тя беше ужасена от тях само като си ги докосна до устата  hahaha Иначе за огромно мое съжаление вече от далече познава шоколадовите яйца и малките шоколадчета на Милка и Киндер, кутиите с шоколадови бонбони  ooooh! Баща й е маниак на сладкото и аз вече съм му забранила яденето през деня, само вечер като си легне Лори, но лошото е, че всички близки и познати непрекъснато й подаряват такива неща и борбата е жестока. Обикновено й давам да си хапне 1-2 хапки и веднага скривам останалото и обяснявам, че е  свършило. А то милото ми се връзва  Laughing
А в магазините обожава да й показвам различни неща и тя да ги носи в количката - лошото е, че обикновено на касата се оказва, че сме купили мнооооого повече неща от колкото имаме нужда  Mr. Green

# 224
  • София
Анди  Hug милият Гого. По-добре махнете лепенката - да видите е ако е нещо по-голямо като разрез да отидете при лекар - там нещо лепят да не остане белег ( това от наш опит с Миташки ти го казвам, на нас не ни се наложи тогава слава богу)

И аз не давам бонбони  Naughty, нито пък шоколад, абе не е опитвам за мое щастие нищо подобно. Знам, че като опита, и после назад - нъц. Добре, че около нас няма много деца и той не вижда такива работи. Ама вчера го водихме в един детски клуб Хвърчило - и там като видя едно детенце да ближе шоколадово яйце - почна да протяга ръка и да вика ам, ам....

Аз знам един хубав детски клуб с градина - то всъщност само градината му е хубава, вътре е много малък, но за сметка на това има голям двор с много детски занимавки - намира с в една пресечка на ул. Гео Милев. Ако се интересувате, ще потърся как точно се казваше.

А като почнахме в тази тема с това колко много са простаците в момента да ви кажа какво ми се случи вчера. По обед, на оживения бул. Тодор Александров малко преди Райфайзен банк ( до кръстовището с Мария Луиза) на тротоара с гръб ( слава богу) на минувачите един мъж си пикаеше... Shocked ( вярно - леко се беше сгушил в храстите) ама си беше на тротоара. Аз така се втрещих, че даже се обърнах да видя какъв е - не беше нито клошар, нито циганин, нормално облечен млад мъж. Обикновено щях да се развикам - ама предвид прочетеното - реших да не би и аз да отнеса някой удар, то няма как да си нормален и да правиш подобни неща.....не бях сама, имаше и други минувачи....

Общи условия

Активация на акаунт