Сега се учат децата, попиват всичко и се получават големи смешки.
Опасни са малките сладурчета
Благодаря ви 
Просто се впечатлих от думите на доктора, че се случва много често и отчетох за себе си факта, че определено трябва да съм много по-внимателна, дори и в ситуации за които не съм и предполагала

! Да ви е здраво и много да ви радва синчето! Много е сладък!
!
Само да са здрави децата - казвам аз, че не се знае кое е по-добре за малчуганите, а все ще ги отгледаме някак...
.
, дано това е последното ви такова премеждие.
, дано Ния свикне с лепенките и да се оправи бързо.

не се излиза на глава с нея.
!а да се забиеш лятото вътре,за мен е супер глупост.
....а и със сигурност,ще се пазаря не за два часа,а за 4.те тези два докато ги посрещнеш гостите и вече ги изпращаш и нон стоп си си на вратата и покрай колите
,не мисля да я "отварям"
!

за новото геройче в отбора ни 

Иначе за огромно мое съжаление вече от далече познава шоколадовите яйца и малките шоколадчета на Милка и Киндер, кутиите с шоколадови бонбони
Баща й е маниак на сладкото и аз вече съм му забранила яденето през деня, само вечер като си легне Лори, но лошото е, че всички близки и познати непрекъснато й подаряват такива неща и борбата е жестока. Обикновено й давам да си хапне 1-2 хапки и веднага скривам останалото и обяснявам, че е свършило. А то милото ми се връзва
милият Гого. По-добре махнете лепенката - да видите е ако е нещо по-голямо като разрез да отидете при лекар - там нещо лепят да не остане белег ( това от наш опит с Миташки ти го казвам, на нас не ни се наложи тогава слава богу)
, нито пък шоколад, абе не е опитвам за мое щастие нищо подобно. Знам, че като опита, и после назад - нъц. Добре, че около нас няма много деца и той не вижда такива работи. Ама вчера го водихме в един детски клуб Хвърчило - и там като видя едно детенце да ближе шоколадово яйце - почна да протяга ръка и да вика ам, ам....Препоръчани теми