Пу-пу! Жив и здрав да е!
Вст, милото Лори!
Наистина много ви се събра. Гушкаме ви и двечките!
Моята кума ме е предупреждавала, че на нейните по-големи деца и на двете се е случвало и то - като ги държи за ръчичката и тръгнат да падат, ги дръпва по-рязко и става белята
Но за преобличането даже не ми е и хрумвало, а понякога такава борба пада Ние нищо не направихме днес - д-рката я задържали в другата б-ца и не могла да дойде за нашия час.
Уж ми звънели, но съм дала грешен номер
Както и да е. Яд ме е, че не го оставих да се наспи спокойно, но тъкмо сега да заспи по-лесно
Дани, за очите - права си - не казват децата, знам от опит - нали съм късогледа. Не съм казвала нищо на нашите, те забелязали, че присвивам очи и ме завели на д-р. Няма как да знаят децата кой как вижда и дали начина, по който е при тях е нормален.
За времето - както казах - харесва ми
Мразя жегите, но няма да ми се разминат.
Но иначе самото наместване, въобще не го усети, стана буквално за две секунди. Татко й направо ми подкоси краката отвън пред кабинета като ми описа някаква ужасна ситуация, с връзване на детето, дърпане на ръчичката и какво ли още не 

, а аз отивам да гладя
, че таткото ни е на работа утре.
Нямам търпение в петък да си видя моето момче и да го чуя какви ще ми ги приказва.
на нас вече ни се случи на един РД), всички строго моралистично настроени баби и лели те гледат леко под вежди ( леле какво възпитание само