Плажният сезон дойде и АВГУСТИНЧЕТО се стяга за море!

• 12 892
  • 281
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Юлиана, прекрасен е и твоят син!  Hug Heart Eyes  bouquet Пу-пу! Жив и здрав да е!  Heart Eyes
Вст, милото Лори!  Sad Наистина много ви се събра. Гушкаме ви и двечките!  Hug Моята кума ме е предупреждавала, че на нейните по-големи деца и на двете се е случвало и то - като ги държи за ръчичката и тръгнат да падат, ги дръпва по-рязко и става белята  ooooh! Но за преобличането даже не ми е и хрумвало, а понякога такава борба пада  Rolling Eyes Ще го имам предвид.
Ние нищо не направихме днес - д-рката я задържали в другата б-ца и не могла да дойде за нашия час.  Tired Уж ми звънели, но съм дала грешен номер newsm78 Както и да е. Яд ме е, че не го оставих да се наспи спокойно, но тъкмо сега да заспи по-лесно  Wink
Дани, за очите - права си - не казват децата, знам от опит - нали съм късогледа. Не съм казвала нищо на нашите, те забелязали, че присвивам очи и ме завели на д-р. Няма как да знаят децата кой как вижда и дали начина, по който е при тях е нормален.  Rolling Eyes
За времето - както казах - харесва ми Blush Мразя жегите, но няма да ми се разминат.  Laughing

# 196
  • гр.София
 Много е сладък Марто Heart Eyes (Мартин ли е?Нещо съм пропуснала.)

Вст,слава богу,че е добре Лори.Това изваждане не боли ли много? Винаги ми светва лампичката да хващам децата под мишниците.Ама няма гаранция,че не може да ни се случи лошото.

Както ще е валежно,може и другата седмица да се видим.

# 197
  • София
juliana честит ти Мартин! Да е жив и здрав и много да ви радва!   bouquet Hug
Междудругото като гледам чаршафчетата ти в Окръжна болница ли ражда? А при кого, ако не е тайна?

Ние с Кало сме сами. Досега се борихме да извадя сополите. Ей хич не обича да му се пипа носа. Все едно го коля, така реве.
Ох ставам че и съседите от 8.-ия етаж разбраха, че иска МАКОООООООООО  Mr. Green

# 198
  • София
Ивчо му вика мекце  Laughing Аз май не съм ви се оплакала, че вече не ме нарича мама  Rolling Eyes , а само подвиква по мен - Ани! На татко си вика баста (демек - баща Mr. Green) Баби и дядовци също по име зове.   Crazy

# 199
Блан, и аз си мисля, че я боля доста, защото заспа в колата на път за болницата и милата проплакваше на всяка дупчица, която баща й не успяваше да избегне  Cry Но иначе самото наместване, въобще не го усети, стана буквално за две секунди. Татко й направо ми подкоси краката отвън пред кабинета като ми описа някаква ужасна ситуация, с връзване на детето, дърпане на ръчичката и какво ли още не  ooooh! И когато доктора каза готови сте тръгвайте, аз не можах да повярвам. Буквално за 1-2 минути Лори вече можеше да си вдига ръчичката - доктора я накара да я вдигне преди да си тръгнем, за да се увери, че всичко е ок. А като се замисля наистина и за паданията навън, умирам от страх - тя непрекъснато ми увисва на ръцете  Sad Ох, важното е, че мина и това чудо  Rolling Eyes.
 Peace
За другата седмица -  Peace Когато кажете, стига да сме здравички.

Елфче, това с бастата ми хареса  Laughing
А Лори, от както баща й си е вкъщи е като залепена за него - само го търси и не му дава да отиде и до тоалетната  Laughing

# 200
  • София
Аз май не съм ви се оплакала, че вече не ме нарича мама  Rolling Eyes , а само подвиква по мен - Ани!

И Марти ми казва "Ели", не винаги, но го прави, много ми е смешно, а на баща си казва "тати, бата ти" (баща ти)

vst_80  Hug

# 201
  • София
Аз май не съм ви се оплакала, че вече не ме нарича мама  Rolling Eyes , а само подвиква по мен - Ани!

И Марти ми казва "Ели", не винаги, но го прави, много ми е смешно, а на баща си казва "тати, бата ти" (баща ти)

и на мен ми беше смешно в началото, но ми липсва мамосването  Blush

# 202
juliana, честито ви синче! Много радости и да ви е здравичко! Иначе за организираността, жените са управни
чакаме всички болнички да оздравяват
утре отивам да запиша Дани на ясла, дано уцелим с тая, в която са ни приели

Пух, за тези, които не са се записали, ако е така и за другата година не се кандидатства наново, можете да се организирате само за ясли и в началото на годината, за да имате шанс
гушки за лека нощ

# 203
ВСТ, прегръдки за Лори Hug Добре, че бързо е минала процедурата, дано не ви се случва повече Praynig
Блу, късмет и на вас с лепенките на оченцето на Ния Peace
Новите ни попълнения са много сладки Hug спомних си когато Деница беше новородена Grinning
Блан, ти вече не си бяла?
Деница си ми казма мамо и мами, но често след като е чула баща си почва да вика след мен Албенче и се подсмихва, защото знае, че не е редно Laughing Вчера покрай братовчедка си за първи път опита бонбони  и тая вечер ми идеше да я нашляпам, защото само искаше бони, а аз исках да й огранича сладкото за по-нататък във времето.
От два-три дни има нова мода у нас - всички кукли са абсолютно голи, открили сме летния сезон, въпреки всекидневните дъждове Laughing
Лека нощ на всички и спокойни сънища smile3524, а аз отивам да гладя 1ironing, че таткото ни е на работа утре.

# 204
  • у дома
vstизправиха ми се косите  Crazy а само като си помисля, че ния непрекъснато ми виси на ръце  ooooh!  Hug Hug
juliana, прекрасен е  Hug  bouquet

ние пък сме на вълна пълен член  Mr. Green и аз съм мамата в повечето случаи  Mr. Green
ох, следобед ще вземем лепенките и мисля от утре сутринта да започнем  ooooh!  Praynig ако пък успеем и за срещичката ще ни видите  Simple Smile

Благодаря ВИ   bouquet

# 205
  • София
VST  Hug добре, че всичко е наред с Лори. И аз като си помисля как се извива Миташки.......
Извинявай, запомнила съм "слънчево" и до там.....Ама нали казват, че през бременността се оглупява, а после не се възстановява   Mr. Green

Pepejeans  - ох, извинявай ама не разбрах,  Sad Embarassed, всъщност аз не искам да го записвам за ясла, а догодина да си кандадатстваме за детска градина и си мислех, дали тези, които да речем са кандидаствали миналата година -директно си минават за детската това естествено за ОДЗ ( дето са смесени с ясла, просто да преминават в следваща група, без да кандидатстват)....не знам дали е аз въобще се разбрах  ooooh!

И ние сме на пълен член  Mr. Green " маматаааа" ( особено след като му пях мама ми купи днес и тн....) не знам откъде но взе да си тананика "мамата" вместо "мама ми".....

# 206
Добро утро от мен.

Juliana много е сладък Марти. Нещо ме размечтавате с тези бебчета. Hug

вст наистина много ви се събра. И аз все се притеснявам от такива инциденти.  Hug за вас. Може би е добра идея да отидете на църква и да ви четат една молитва.
Блу дано Ния да не маха лепенката и оченцето да се оправи.

Разсмяхте ме с приказките на децата. Joy Нямам търпение в петък да си видя моето момче и да го чуя какви ще ми ги приказва. Simple Smile

# 207
  • варненка от София
Мацкиииии и вие ме разсмяхте сутринта и ме наведохте на еротични мисли с този ваш пълен член. Пълен член има само в мъжки род, а с тази мама и пълния член, сещайте се за какво си помислих, дай Боже всекиму!  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Добро утро от нас, сега се излюпваме и първата ми работа беше да проконтролирам какво става тук и попадам на пълния член и ме разсънихте Shocked. Сега ще се оправяме тепърва и ще поемаме на разходка, но като гледам как се приготвяме бавно и как напича, може да го отложим за следобяд  newsm78 Blush

Ставам, че Иванова ми вдига блузата и вика макоооооооо  Embarassed

# 208
  • София
Ставам, че Иванова ми вдига блузата и вика макоооооооо  Embarassed[/color]

smile3532 smile3532 smile3532

Pouh децата, които са записани сега на ясла, догодина автоматично преминават в 1 група в детската градина. То всъщност затова е голямата борба сега за места в яслата. Естествено има и ЦДГ-та, които нямат ясли и там приемът си е за пълни 70-80 места.

Кало пак кашля през нощта, добре поне, че баща му си дойде в 3 часа от работа - нямало локомотиви, та да не се притеснявам как ще стигна навреме на работа. А и съм дежурна днес.  Sick

# 209
  • София
Нана - мерси  Hug, аз всъщност останах с впечатление, че ако не са класирани за ясла ( тези класираните - са ясни), догодина влизат в списъците за първа група ( нали са повече групите от тези на яслите) автоматично, а не кандидатстват наново - ей май този път с помощта на Нана стана по-ясно... newsm78, и така всъщност се намалят местата ....ох, голямо занимаване ви занимавам, ама вече едва ли не съм решила, че трябва да търся частни, без още да кандидатстваме.....

Абе смешно, смешно с този пълнен член, ама я си представете насред улицата детето ти се е развикало МАМАТАААА, МАМАТААА  Joyhahahaна нас вече ни се случи на един РД), всички строго моралистично настроени баби и лели те гледат леко под вежди ( леле какво възпитание само  Crazy )

Общи условия

Активация на акаунт