Плажният сезон дойде и АВГУСТИНЧЕТО се стяга за море!

• 12 886
  • 281
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте  Hug
Блу дано малката сладурка да търпи лепенките  Hug Ще чакам да се похвалиш с подобрение при следващия преглед  Hug Hug Hug
juliana, Ади, как са сладурките?  Hug Елфче, и теб ще чакам с новини  Peace ДАно да сте намерили лесно клиниката  Laughing
Блу, тортата е разкошна, аз не обичам желирани плодове, но към снимките ти вече се връщам сигурно пет пъти и май ще търсим торта тази вечер  Embarassed
Пух, в Слънчево зайче съм  Laughing, Дриймсчето говори за друга градина  Laughing

Ние пък днес на погребението на вуйна извадихме ръчичката на Лори  Cry Та търчахме до пирогов  Sad Слава богу доктора й я намести само за 2 сек и нито тя нито ние усетихме кога е свършил. Каза че, майките на момиченца трябва да са по-внимателни, че при тях се случвало често. Обясни ми, че може да се случи дори при едно преобличане. Лорката 5 мин. след това търчеше из спешния център все едно нищо не се е случило  Laughing, а аз още треперя и не мога да се успокоя  ooooh!

За срещичката - Блан, като че ли и за нас е по-добре към края на седмицата, че Лори нещо ми се сополи - дано да не е нещо сериозно и да се оправим, че да не изпускаме срещичката  Praynig

# 181
  • софия
блу,нашия батко, също беше с едно мързеливо оченце.носи известно време очила,като на "работливото"око имаше калъфка на стъклото,а друго мързеливото беше открито.него много късно са го завели .майка му била на преглед и решила да провери и него и се оказало,че с дясното,или лявото не помня виждал размазано.сложиха му 4 д.но той беше на 9г. тогава и можеш да си кажеш...да го пита човек,защо до тогава не е споделил,че не вижда....всъщност стамен го пита,а той милия обясни,че мислел,че всички хора са така-с едното виждат по-добре  Sad..,абе дечковци...,но се чудя как на толкова малки мишки като нашите разбират има ли проблем,освен ,ако не се вижда,защото нали не може да ги попиташ,"провериш"  Thinking...
дано всичко е о.к с малката и се оправите без да е нужна операция.
в това гадно време полудяваме с найа вкъщи  smile3516,ако не вали то пък не е изсъхнало достатъчно,а на найа локвите са и любими.днес ходихме до барбарони,за малко преди обяд,но сега какво ще правим до лягане направо не знам...
писна ми да обикаляме по моловете,а то друго няма за правене.ако цялото лято е такова дъждовно,направо се плаша.

# 182
  • софия
лелее вст,миличка,вярно много ви се струпа  Confused.
как се случи?

# 183
Ами, Дани, по най-тъпия и смотан начин - играта фъррр  ooooh! Аз хич не я обичам, мен ме е страх от такива работи, че имах едно детенце в градината, което често му се вадеше ръчичката и направо си бях наплашена. Ама Лори си пада по всякакви такива щуротии. Сега така съм се стреснала ,че не смея даже да я съблека  Sad

А за Моловете - то май татковците ще се плашат повече  Mr. Green

# 184
  • софия
Ами, Дани, по най-тъпия и смотан начин - играта фъррр  ooooh! Аз хич не я обичам, мен ме е страх от такива работи, че имах едно детенце в градината, което често му се вадеше ръчичката и направо си бях наплашена. Ама Лори си пада по всякакви такива щуротии. Сега така съм се стреснала ,че не смея даже да я съблека  Sad

А за Моловете - то май татковците ще се плашат повече  Mr. Green
охххх,ние също най-редовно люшкаме найа така като се замисля не е май толкова редовно,като се има предвид с мошето колко се виждаме през седмицата  Wink,но много често,като слизаме по стълби и тя,като ми се лиготи и се отпусне я хващам при китката и я свалям набързо.сега и ти ме изкорка.
а,за моловете си права  Joy]

# 185
  • софия
при вас вали ли  Rolling Eyes?

# 186
Дани, и ние сме така, а като се замисля и като тръгне да ми бяга някъде по улиците или да ми се тръшка как си е увисвала на ръчичката  ooooh! Доктора ми обясни да я хващам ръчичката под лакътя а не за пръстчетата, като я вдигам или като се преобличаме  Peace Каза също много да внимаваме при преобличане, че най-често се случвало  Sad особено ако детенцето шава повечко. Не исках да те шашкам  Embarassed Hug
При нас не вали още, ама задуха  Rolling Eyes

# 187
  • варненка от София
Ами момичета заповядайте във Варна, тук е слънчево, напича и аз съм пуснала дори климатика.

Вст, думи нямам, толкова "емоции" имате, че направо настръхвам.

Толкова исках да пиша, а сега гледам в една точка, направо съм изперкала.

Елфче, чакам да споделиш и ти резултатите от гастрото.

За Ния, Блу и семейството им едно голямо гуш и кураж! Hug Hug Hug Hug

# 188
Вали, вали!!!  hahaha
Vst_80, браво на Лорката, че така геройската е изтърпяла всичко. Дано не ви се случва повече  Peace  Hug.
Блу, дано Ния търпи лепенката и й се оправи оченцето.
Марулка, в петък и събота мъжът ми беше във Варна командировка и е успял даже и на плаж да отиде, а тука ни спука от дъжд. Като си дойде и като ми разказа и го избъзиках да си купиме едно местенце на морето, а той ми каза, че трябва да спечеля около 10 големи джакпота  hahaha. Та днес същата работа, на морето си е друго, замечтах сеRolling Eyes

# 189
Днес Виктор беше на ясла. В петък със симптоми като нашите окапали общо 4 деца ooooh!
Лоша работа, съчетахме го това боледуване с никнене на кучешки зъби. Бивни да бяха по- лесно щяха да изникнат.  #Cussing out
Днес ми се събират не повече от 4 часа сън, сутринта имах чувството, че докато се наведа ще  ми опадат чарковете от главата  Crazy
Виктор е бесен както винаги. Реве-е-е-е... Тръшка се- познати сценарии...
Vst_80, ужас  ooooh! важното е, че детенцето се е оправило. И добре, че ни предупреждаваш- на всеки може да се случи  Sick
Блу, стискам палци Ния да се оправи, дано не маха лепенката.  Praynig Чакаме ви с добри резултати

# 190
  • по света
Благодаря ви за поздравите,наистина сте много мили  HugОт обяд каката е без температура,но сега май пак се опитва да вдига ще видим.Разделили сме се на два лагера с таткото,той гуши Прес аз храня малкия после размяна на бебетата че каката плаче за мен а малчо да се оригва,голяма забава ми се очертава Laughing
Vst_80 много неприятно,но ноща е най-тъмна преди зазоряване така че чакай скоро да се променят нещата Peace

Ето линк към снимка на Марто,ако искате да го видите Grinning http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=6059576

Последна редакция: пн, 09 юни 2008, 19:00 от juliana

# 191
juliana искам, ИСКАМ, много да го видя, ама нищо не се вижда  Sad Зарежда се началната страничка. Ще чакам с нетърпение да пуснеш снимчицата  Hug
И аз вече чакам с огромно нетърпение зазоряването  Hug Дано да ми стигнат силите до тогава. А Лоринка наистина се държа много геройски, милата - кой знае колко много я е боляло щом заспа в колата на път за болницата  Cry

# 192
  • по света
http://images26.snimka.bg/006059576.jpg сега би трябвало да излезе

# 193
  • софия
излезе,излезе  Hug
много е човече .да е жив и здрав.добър син и брат  Hug!

# 194
Охххх, прекрасен е  Heart Eyes Пу-пу-пу, да ти е жив и здрав и много усмихнат. Благодаря ти, мила   bouquet Нямате си представа колко щастлива ме правят тези слънчица  Hug

Общи условия

Активация на акаунт