Какво мислите за пазаруването за неродено бебе?

• 17 957
  • 327
  •   1
Отговори
# 105
Ти представяш ли си какво удоволствие е да се любуваш на миниатюрните дрешки и да си представяш как ще ги облечеш на своето слънчице съвсем скоро...Неописуемо е!

# 106
Купихме всичко предварително. Не се лишавай от такова несравнимо удовлоствие заради глупави суеверия.

# 107
Всичко бях си купила предварително.Леглото беше сглобено още в средата на 9 месец,стаята оправена,дрешките изпрани и изгладени.Удоволствието не може да се сравни с нищо друго!

# 108
купих си всичко сама и предварително и добре че си го бях купила,защото иначе нямаше какво да облека като ни изписаха,а и родих доста по-рано.така че недей да вярваш на тия суеверия Peace

# 109
  • Бургас
Купихме си всичко. Нека бебчо знае, че го чакаме!

# 110
И двата пъти си купих всичко преди мъниците да се появят. Не вярвам на бабини деветини!  Naughty

# 111
Мисля, че това е най-естественото нещо на света - да се подготвиш за появяването на бебето си. Бабини глупости и суеверия не слушай. Вече се дразня от такива бабини глупости, достави си тази радост без да се притесняваш. Емоцията да пазаруваш за бебето си е нещо несравнимо. Всяко чорапче ти доставя такава радост и вълнение, че не се лишавай от него. Аз си купувах каквото ми харесваше още в първите месеци като разбрах, че съм бременна.

# 112
  • Някъде на път....
И двата пъти си купих всичко предварително! И после бях супер спокойна!  Peace

# 113
jojovik, и за трите ми дечица съм купувала веднага след като разбирах, че съм бременна  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Просто имах огромно желание да купувам нещица за малкото човече, което расте в мен и да си го представям облечено в тях Heart Eyes 
Чувството за мен (а и за съпруга ми също) е неописуемо!
Не се лишавай от това  Hug

Лека и изпълнена с радости бременност ти желая!  Hug

# 114
Като ти се пазарува купи нещо,за да си доставиш удоволствие...аз първите дрешки ги купих в 6 месец...и то защото и мен като теб ме обзе желания да купя нещо за бебчо,вярно ,че покупките от тогава си ги носим чак сега в 3 месец,но няма лошо ,винаги ще помня момента в който ги прибрах в гардероба като най -скъпата и ценна вещ там и как тайничко ги вадех и  разглеждах.Дъщеря ми има вече мнооого дрехи,но тези първите са някак на особена почит.А сега от позицията на времето осъзнавам,че пазаруването в 9 месец по списък ...не е толкова приятно като импулсивното.

# 115
  • На планетата Земя
Не съм се водила от суеверия. Няма нищо по-приятно от това, една бременна жена да си ходи по магазините и с удоволствие да си избира дрехи и принадлежности за бебчето. Никога няма да забравя тези моменти, толкова са чаровни.

А и така спестих ужасния стрес на таткото, ако трябва в 3-те дни след раждането да тича със списък в ръка по магазините.

# 116
по-добре да се пазарува преди раждането, когато си по-подвижна и не се уморяваш бързо

# 117
Започнах да пазарувам лека полека в началото на 7 месец.Предпочитам аз да си свърша работата,за да съм спокойна.Като влязох да раждам,нямах взети само 2-3 неща.Противник съм на суеверията,та чак от инат правя всичко наопаки.

# 118
  • Smallville
Мисля, че това е най-естественото нещо на света - да се подготвиш за появяването на бебето си. Бабини глупости и суеверия не слушай. Вече се дразня от такива бабини глупости, достави си тази радост без да се притесняваш. Емоцията да пазаруваш за бебето си е нещо несравнимо. Всяко чорапче ти доставя такава радост и вълнение, че не се лишавай от него. Аз си купувах каквото ми харесваше още в първите месеци като разбрах, че съм бременна.
Това все едно съм го написала аз Peace

Само ще добавя,че ако не бях напазарувала,представете си ,когато родих беше зима -15 градуса и имах страхотни усложнения  и трябваше да лежа 1 месец в къщи,за да се възстановя.Та посред зима и отмаляла,добре,че не вярвам в тези суеверия и си напазарувах всичко преди това,за да мога да се радвам на детенцето си,без да мисля,че нещо ми липсва.

# 119
с влизането в 9 месец купихме всичко, дори сглобихме кошарката. предпочетох този вариант пред това таткото да пазарува, докато аз съм в болницата!

Общи условия

Активация на акаунт