Какво мислите за пазаруването за неродено бебе?

• 17 947
  • 327
  •   1
Отговори
# 90
  • в илюзия
Пазарувай си спокойно , аз всичко си бях купила предварително Peace

# 91
Всичко за бебето си бях купила предварително-в края на  8 месец . Peace

# 92
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аз купувах по малко през цялата бременност. Накрая преди да се роди си имах всичко. И по- добре така, си мисля, защото като се роди бебчето, най- малко за покупки ще имаш да мислиш.  Simple Smile

# 93
  • София
Всичко купих предварително. Само количката купихме в последствие, но не от суеверие.

Аз родих през януари в петък следобяд и в понеделник сутринта ме изписаха. Не виждам как мъжът ми и бабите биха се справили с целия пазар, пране, сушене и гладене за това време. А и не мисля, че е трябвало да го правят, не исках да оставям избора на друг!

Звучи гадно, но ако има нещо да се случва, то ще се случи с или без твоето предварително пазаруване.

# 94
  • Тук и сега
Здравей! Няма нищо лошо в това да купиш нещо, което ти харесва, още повече, че след раждането не сез нае как ще си и дали ще имаш физическата възможност да излезнеш. Аз си понапазарувах някои неща, други оставих за майка ми и свекърва ми. Изобщо не съжалявам. Не робувай на някакви бабини приказки и не се лишавай от това огромно удоволствие.

# 95
Като влязох в 6-ти месец започнах с покупките за бебо.Това е стряхотно удоволствие.Не бих се лишила от него заради суеверия  Peace

# 96
И на мен ми казваха,че не е хубаво да се взима нищо предварително,но аз си напазарувах ВСИЧКО  Crossing Arms от количката и креватчето до памперсите  Laughing Сега съм спокойна,че всичко ми е подготвено и само чакам появата на бебока  Heart Eyes

# 97
  • на странно място ......
Пазарувай спокойно с много ентусиазъм и удоволствие, само това бих те посъветвала аз, всичко друго си е БОЖА РАБОТА!!!!

# 98
  • София
Аз мисля скоро да започна с покупките Simple Smile
Мен много ме притеснява идеята, да дойде момента и да нямам каквото ми е необходимо.
Така съм свикнала, да се подготвям от по-рано, за да съм спокойна.
Предпочитам да съм напазарувала всичко предварително, че не знам, живот и здраве, когато се роди малкия човек,
дали ще имам време да търся каквото ми е необходимо Simple Smile
Мисля, че е по-добре да има всичко купено предварително.

Да не говорим за удоволствието, с което са пазаруват такива неща - нямам желание да си го спестя  Wink
Така съм пазарувала и подаръци за все още неродени бебоци на приятели Simple Smile

# 99
Не съм суеверна,не съм и връзвала червени конци по детето си.....Напазарувах всичко-легло,количка,дрехи-всичко още в 8-мият месец бях готова.Не виждам как ще оставиш бащата с бабата да тичат и да избират и ти после да не си доволна от избраното-аз поне съм такава-ти ако позволяваш друг да избира това,което трябва ти да си избереш ,като майка,добре-но аз не мога просто...Отделно,дето у нас няма кой да се занимава с моите работи-да тича и да купува,пък и аз не исках да товаря друг с това,понеже таткото(а и всички други татковци)не разбират от бебешки дрехи и работи,а на свеките покупките не ги харесвам до една.Все едно ги избира от 19 век.... Rolling EyesТа мисълта ми е-доволна ли ще си,ако друг ти накупи работите?То така е най-лесно,ама аз винаги се учудвам на такива майки....Суеверието за мен лично е вид оправдание да оставиш на друг да ти свърши твоята работа-да не говорим,че тя всъщност е едно от най-приятните занимания на майката преди да роди,а ти ще се лишиш от нея.... newsm78

# 100
Въпреки суеверията, които бабите ми набиваха в главата, не издържах и започнах да пазарувам разни дребни неща през 8-ми месец, а основното пазаруване оставих за по-късно. Уви, сметките ми излязоха криви - беборанка прояви претенции да се появи спешно и доста предсрочно на бял свят и... сто пъти съжалих че не съм напазарувала по-рано, за да си изпера, изгладя и подредя всичко спокойно. Добре че поне бях подготвила списък и си бях набелязла в разни магазини някои неща, та дадох указания. Ако има повторение, бих започнала да пазарувам още по-рано.

# 101
Мисля, че това е най-правилното нещо на света.  Grinning Пазарувах даже преди да забременея  Grinning Купувайте и не страдайте от подобни глупави и нищонезначещи суеверия  Peace

# 102
 Какво мисля относно суеверията в този аспект ли- мисля, че са не дотам реални, амисляни и подплътени със смисъл приумици! Crazy

# 103
Абсолютно всичко купих предварително, започнах от края на 4 месец. Peace В началото на 9 месец бях готова - дрешките подредени в скрина, бебешката стая обзаведена и готова. Количката, играчки, дреболийки, козметика... всичко, за което се сетиш, беше набавено.
Пазаруването за нероденото ми бебе беше едно от най-страхотните неща, които съм правила досега! Heart Eyes
Точно , все едно аз съм го писала това . Дрешките даже бях ги изгладила и подредила по камарки- ритънки , блузки , гащички.....абсолютно всичко .

# 104
Всичко си бях купила...легло,количка ,дори козметика за бебето Grinning

Общи условия

Активация на акаунт