Какво мислите за пазаруването за неродено бебе?

• 17 967
  • 327
  •   1
Отговори
# 150
Какво мисля ли? Мисля,че е страхотно. Мене от сега ме сърбят ръчичките,едвам се спирам. Но мисля към 4 месец вече да не се удържам.

# 151
Минавам само да споделя, че авторката вече роди. Hug

# 152
  • Пловдив
Да е живо и здраво   bouquet  bouquet  bouquet!Честитоооо  Hug  bouquet!

# 153
не съм суеверна,но мисля,че трябва да се пазарува след като се роди детето-аз така направих

# 154

Да Ви е живо и здраво детенцето и много да Ви радва !

# 155
  • ул. "Мечтание"
Честито бебче на авторката!   bouquet

Иначе за портокола: голям кеф ми беше да си напазаруваме с мъжа им всичко за бебчето преди да се роди. Когато влязах в деветия месец всичко вече беше готово, изпрано, изгладено подредено!  Heart Eyes Страхотни мигове на очаквани!

Иначе всички се надпреварваха да предлагат, докато съм в болницата че ще накупят всичко необходимо... И само като си представех как примерно мъжа ми ще иде със списъка в магазина, ще накупи куп буклуци, как (няма да) ги изпере и изглади, как (не)ще ги подреди където и както трябва... и ме втрисаше в каква кочина ще се прибера от болницата... И всъщност се оказах права. Имаше две-три съвсем елементарни задачки, но той не ги свърши... понеже не знаеше на кой свят се намира... А пък аз да пазарувам след като се беше родил сина ми... Абсурд, беше ми такава лудница...

# 156
Здравейте настоящи и бъдещи мами. Много ме вълнува един въпрос относно закупуването на принадлежности за бъдещия бебок преди раждането. Чувала съм, че не било хубаво, но не мога да разбера какава е логиката. Вие как постъпихте. Питам защото днес си харесах страхотно креватче и нямам търпение да го купя, но бебо ще се появи в началото на Май 2008г.

# 157
Нищо не бях купила. Суеверие+мързел=скъсани нерви на таткото, докато лежах в родилното Simple Smile

Моят съвет е да купуваш, каквото ти хареса, още повече щом изгаряш от нетърпение. Естествено, ако не те налегне суеверието. Тогава и на вашия татко яка му душа Simple Smile

# 158
Накупих всичко, дрешки, количка, легло и т.н. когато наближи раждането. На теб ти е раничко още да раждаш. Лека бременност и лесно раждане накрая!

# 159
Всичко без количката беше купено предварително!

# 160
За сега ти е малко раничко за пазаруване,но не оставяй нещата за последния момент.Поне месец по-рано си харесай и си купи нещата за родилното и за изписването и това,което ще ти е от първа необходимост.Пригответе си стаята,защото не е приятно с новородино бебе и миришеща на боя стая

# 161
Почти всичко си бяхме купили предварително, с изключение на количката. Но ми се струва е доста рано за пазураване, но ти си решаваш. Лека бременност!

# 162
Не купих абсолютно нищо. Набелязах доста неща. Най-важните за първите дни, като легло, ваничка, козметика и дрешки, инструктирах мъжа ми точно кои и от кой магазин, и той ги взе докато бях в родилното.

# 163
Здравейте настоящи и бъдещи мами. Много ме вълнува един въпрос относно закупуването на принадлежности за бъдещия бебок преди раждането. Чувала съм, че не било хубаво, но не мога да разбера какава е логиката. Вие как постъпихте. Питам защото днес си харесах страхотно креватче и нямам търпение да го купя, но бебо ще се появи в началото на Май 2008г.

2009.

Логиката е ако недай с боже нещо стане, много по-трудно е да се преживее после. Набелязвай неща, няма да избягат.

# 164
Мен вече ме сърбят ръцете и мисля да започвам с дребните неща, като ми хареса нещо.  Heart Eyes
За легло чак е раничко, според мен. Ще изчакам до към 7-ми месец.
Лека бременност!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт