Какво мислите за пазаруването за неродено бебе?

• 17 969
  • 327
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Всеки както го чуства, но според мен, това е удоволствие, което не трябва да оставяш на някой друг  Peace
А и бебчо ще усети, колко чакан и желан е  Hug
Имаш време, не е нужно да бързаш, но пък ако си решила лошо няма  Peace

# 166
започнах пазаруването 6 месец от бременността.

# 167
Много неща накупих - почто всичко!!!

# 168
Почти всичко накупих след 7ия месец. Peace

# 169
Купи си всичко когато ти се прииска!Няма значение в кой месец си.Не оставяй това удоволствие на таткото,свекървата или други роднини.Избери си неща ,които ти ще си харесаш а не някой друг.Изпери си дрешките,изглади ги....За мен това беше огромно удоволствие - да простирам малките блузки,чорапки и ританки и после с часове си ги гладех и ги сгъвах.......А докато родя колко пъти ги вадих от шкафа и ги гушках..........Ех.....  bouquet

# 170
Всичко необходимо му купихме преди раждането.

# 171
и аз си набелязах всичко преди раждането, но го купих след това, въпрос на виждане  Peace леко бременеене от мен, и направи това което чувстваш   bouquet

# 172
всичко купих преди да родя. според мен тези суеверия са глупости!!!
ами ако няма кой да ти помага кога ще купиш,изпереш,изгладиш и подредиш всичко.
нали все пак когато се пробереш от родилното трябва да сложиш бебчо някаде, а дори и новите мебели имат нужда от почистване

# 173
Аз купих няколко дрешки и шапка, когато бях в 9 месец. Но ги прибрах веднага, в този случай бях суеверна. Започнах от шапчицата защото така се правело за леко раждане.

# 174
Още след 6-ия месец започнах да се подготвям по малко за появата на бебо. До началото на 9-ия бях купила почти всичко необходимо. Единствено количката взехме след като излязохме от болницата. Не съжалявам, даже напротив - така приготвих всичко, както на мен ми харесва.

# 175
  • Пловдив
Почти всичко накупих след 7ия месец. Peace

И  аз така.  Peace

# 176
Бях купила всичкооо Simple Smile
след раждането нямах и без т'ва време

# 177
  • на село
И за двете бяхме купили всичко преди да родя.

# 178
чувала съм че първото нещо което трябва да се купи на бебчо е шапка-за да се роди нормално(с главата) но и това са само суеверия

# 179
всичко и добре че направих така че мъжа ми едвам намери храна за бебето а си представям че ако трябваше да купува всичко сам-олееее

Общи условия

Активация на акаунт