Какво мислите за пазаруването за неродено бебе?

• 17 956
  • 327
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Купих си абсолютно всичко преди раждането,но когато бях влезнала в 9-тия месец.

# 226
Ще взема да изчакам още, но определено не мисля да се лиша от удоволствието по пазаруването на нещица за бебчо. Simple Smile

# 227
А като съм тръгнала да разпитвам за суеверия, някой би ли ми обяснил това с подстригването, че и там не виждам логика Simple Smile

# 228
  • София
не се подстригва - защото ще му отрежеш я пишката, я късмета, я ума и силата...разни такива неща....може би от библейските Самсон и Далила идва - дето му отрязала косата и му изчезнала силата на героя...

# 229
Абсолютно всички дрешки и принадлежности за бебето ги купихме преди раждането. Детската стая също беше готова предварително.

Чувала съм, че не било хубаво, но не мога да разбера какава е логиката.

Няма логика, това си е суеверие. Пазаруването за бебе е страшно приятно нещо. Peace
И за двете си деца бях купила всичко предварително Peace

# 230
Купих си почти всичко необходимо преди раждането, но беше някъде към края на 7 месец от бременността.

# 231
Аз си купих само за изписването дрешките.Но всичко друго съм си избрала.Има магазин до нас,В който има всичко необходимо за бебоци от А до Я.Отидох, избрах си, те ми заделиха нещата.Когато дойде момента таткото ще отиде и ще ги вземе.МИсля, че това е най- хубавия вариант.Така хем не си ги купила, хем си си ги избрала.Само не знам дали всички магазини правят тази услуга.

# 232
Не съм суеверна. Всичко си бях купила предварително. Направихме ремонт на детската стая. Купихме обзавеждане, кошарка, чаршафчета, дрешки, количка и някои дреболии.
Приготвих си багажа за болницата 1 месец и половина преди термина и с голямо нетърпение вече чаках.

Няма по - приятно удоволствие от това да пазаруваш за бебчо.

# 233
Купих необходимите неща предварително. Количката трябваше да е удобна на мен, а не на бабите. Същото важи и за кошарата. Ако бях оставила на свекърва ми, щях да има лимонадено шише с каучуков биберон.

# 234
Купих всичко необходимо за първите му дни вкъщи предварително, още като влязох в последния месец. Само количката взехме след раждането. Исках всичко сама да му избера.  Peace

# 235
  • София
не се подстригва - защото ще му отрежеш я пишката...

И на мен така ми казваха....Ако искаш момиче -иди се подстрижи!Не вярвам на тези неща,но съзнателно отидох да се подстрижа,за да имам момичета.Обачееее  Crossing Arms Нещо не й е била остра ножицата на фризьорката - и двамата бандити.

# 236
както се вижда от лентичката и на мен ми предстои шопинг тръпка, но аз основните неща ги имам от баткото, а останалите искам да си избера сама, така че скоро тръгвам по магазините.

# 237
Купихме всичко когато бях в деветият месец(суеверна съм)·
А за креватчето знам че може да се закупи, но да не се сглобява преди раждането на бебо·

# 238
  • София
Купих всичко необходимо преди раждането; започнах пазаруването, когато излязох в първия болничен. Пак бих постъпила така, защото е много по-лесно и приятно да се напазарува преди, а не след раждането на бебето.
Имай предвид, че някои по-големи бебешки стоки (напр. легълце, количка) може да не се намират на склад и да трябва да се почака за доставката Peace
(...) А за креватчето знам че може да се закупи, но да не се сглобява преди раждането на бебо·
Нашето го сглобихме много бързо с мъжа ми, но някои са се занимавали и по цял ден, така че и за сглобяването бих препоръчала да е предварително, ако е дървено креватчето Simple Smile

# 239
Всичко без коритото (не остана време Grinning) Wink

Общи условия

Активация на акаунт