Какво мислите за пазаруването за неродено бебе?

• 17 970
  • 327
  •   1
Отговори
# 210
  • Разград
Нищо не бях купила освен памперсите и козметиката за болницата. Мъж ми имаше подробен списък с картинки и напазарува всичко за един ден. Бяхме обсъдили предварително всичко до най-малката подробност. Може би се поддадох на суеверието, но бебетата бяха толкова чакани, че не ми се рискуваше. За третото мисля да напазарувам предварително  Peace

# 211
започнах с покупките към края на 6-тия месец, вече имам почти всичко ...идната седмица ще набавя и това което още не съм взела. Не вярвям в такива измишльотини Peace

# 212
Мда, всичко купих преди раждането.
Логиката е - да не дърпаш дявола за опашката....Суеверия.
За мен така беше по-удобно и по-спокойно.
и за мен въпреки че имах малко спречквания с моя свекър но така или иначе бях взела всичко  Laughing Mr. Green Peace

# 213
Не съм купувала нищо , но не аз бях суеверна .. а мъжа ми. Simple Smile

# 214
Аз ще раждам януари месец началото , но още нищо не съм купувала. Само ходя по магазините, ровя се в нета и си набелязвам това онова. С мъжа ми мислим да поизчакаме поне докато вляза в деветия месец тогава да пазаруваме. Но то си е до човека. Щом изгаряш от нетърпение - дерзай. Ходи си купувай каквото искаш. Никой не може да те спре. А това за суеверията... хем го вярвам , хем не. Късмет и леко раждане ти желая.

# 215
Всичко купихме предварително, без количката.

# 216
Почти всичко купихме преди раждането на Иво.

# 217
Купихме всичко предварително.

# 218
  • Пловдив
Купихме почти всичко, с много малки изключения. Изпрах всичките му дрешки, изгладих ги, подготвих легълцето. Общо взето всички беше готово за пристигането на бебчо вкъщи  Simple Smile. Не мога да си представя обратния вариант.

# 219
Освен леглото, нищо прдварително не сме вземали. Докато бях в родилния дом майка ми и съпруга ми напазаруваха всичко необходимо.

# 220
Бях си купила почити всичко.

# 221
  • кв.Изток
Купих дрешки, чаршафи, изпрах ги и изгладих.Ползвах леглото и количката от първото ми дете.

# 222
  • София
За големия всичко беше купено предварително.
И аз не ги харесвам суеверията. Confused

За малкия пък вече всичко се имахме...и така.
Единствено количките съм купувала след раждането.
Купувай смело. Party

Често съм засичала по бебешките магазини стреснати татковци,придружавани от тъщите си или майките си...суетящи се над 1001 дрешки.В постоянна чуденка какво да купят или дали мама ще го хареса. Съжалявала съм ги хората. Представям си мама лежи в болницата и издала команда да ходят да пазаруват. ooooh! Не бих подложила съпруга си на това. Предпочитам да се крижи за мен,да ми идва на свиждане,да се вижда с приятели...както всъщност и правеше.

Последна редакция: нд, 12 окт 2008, 14:35 от Gwen

# 223
Купихме леглото и системата ....

# 224
Абсолютно всичко, иzпрах, иzгладих, подредих и zачаках. И двата пъти.

Общи условия

Активация на акаунт