Какво мислите за пазаруването за неродено бебе?

• 17 953
  • 327
  •   1
Отговори
# 240
  • Earth
Почти всичко  Peace

# 241
Всичко си купих като влезнах в деветия месец.Малко преди да влезна да раждам си бях подредила дрешките и всичко беше готово,само трябваше майка да облече леглото,защото не беше изсъхнало юрганчето.

# 242
Даааааааааааа , просто не мога да издържа като видя накави малки бебешорски чорапчета или дрешки,въпреки, че купувам в бяло, зелено и жълто, защото не знам пола, но ми е изключително приятно.Нищо не може да се сравни с усещането да купуваш за собственото си дете. Никой не може да избере по-добре от теб самата и да знае какво ще ти хареса и какво би предпочела.Не мога да причиня това на съпруга си ... като се има предвид , че дори гащите и чорапите му купувам аз

# 243
  • София - Дианабад
И двата пъти бях купила всичко Peace

И аз. Така бяхме спокойни всички.

# 244
Абсолютно всичко беше готово и купено преди появата на малчо!

# 245
  • София
Всичко до годинката! Още в 4-ти месец.

# 246
Купих абсолютно всичко, макар да не знаехме какво ще е бебчето.Дори  бях оправила и детското легло с чаршавчета ,обиколник пеещите играчките.Дрешките бях изпрала , изгладила и подредила в шкафчето.Бях купила няколко пакета с памперси и кърпички.Всичко ми беше готово и как да не е като очаквах най-скъпото същество в жвота си и всичко исках да е перфектно за появата му.Така че не се чуди и купувай каквото ти хареса това е най-голямото удоволствие!

# 247
Всичко, още в 4 месец.
Толкова бях щастлива, пропусках през ушите си коментарите, че било рано.
След раждането на слънчицето ми си имах абсолютно всичко дори и памперси, пък и всичко си беше избрано по мой вкус Peace

# 248
Като вляза в 9-я месец тогава Peace

# 249
Купих абсолютно всичко, макар да не знаехме какво ще е бебчето.Дори  бях оправила и детското легло с чаршавчета ,обиколник пеещите играчките.Дрешките бях изпрала , изгладила и подредила в шкафчето.Бях купила няколко пакета с памперси и кърпички.Всичко ми беше готово и как да не е като очаквах най-скъпото същество в жвота си и всичко исках да е перфектно за появата му.Така че не се чуди и купувай каквото ти хареса това е най-голямото удоволствие!

Peace - аз постъпих по същия начин, всичко си ми беше готово, подредено и само чакаше да ни изпишат Simple Smile. давай смело

# 250
Купих всичко  Peace

# 251
Здрасти, за Емата си купих вси4ко предварително./В БЯЛО/ До последно не се знае6е пола. И не се бях подстригвала, ходех като вампир в главата.Много се надявахме на мом4е,а то каква принцеса излезна.На вси4кото отгоре никак не виждах  маика ми да обикаля тука6ните магазини за бебета.
Скоро пак 6те хукна по 6опинг, 4е каквато едра вървя и сега ми е трудно ходенето, представям си се в 9 месец.И си ходя наи редовно на фризиор а 6те си имам малко мом4енце,4ак не ми се вярва6е, когато доктора ни показа мъжкото му достоинство на  видеозона.
И един съвет, каквото и се иска на бременната ,то е наи важно.
6том ти се пазарува, прави го.

# 252
  • Има много детски смях.
За каката- не.
Бях си набелязала какво от къде, но нищо не бях купувала. Не ми се занимаваше  Rolling Eyes
Сега за второто, живот и здраве, може би ще започна малко по- отрано, ще видим. Може пак да ме домързи...

# 253
  • Бургас
Почти нищо.След като родих си накупихме всичко.Не ми беше въобще проблем.

# 254
  • Сливен
не,в последствие се купи всичко Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт