Какво мислите за пазаруването за неродено бебе?

• 17 951
  • 327
  •   1
Отговори
# 255
  • СВИЩОВ
Нищо не бях купила,но добре че майка ми се беше презастраховала и беше накупила всичко необходимо ,защото родих 15 дена по рано и тогава стана тя една...............................

# 256
И двата пъти приготвих всичко.Така бях по-спокойна.

# 257
С първата ми бременност купихме всичко след като влязох в седмия месец.
А с втората малко късничко,бях в деветия.
Мисля,че няма нищо лошо в това да си напълно готова за появата на малкия човек,но всеки решава за себе си.
Пазаруването е изключително приятно нещо!

# 258
Аз още от 6 г.с си купувам всичко за бебко..първо гледах цветовете да са неутрални,но сега си купувам за момченце.Носи ми такава радост и не смятам че искам да се лиша от това и мъжа ми сам да купува докато съм в болницата.Всичко е въпрос на лично мнение.Важно е бебета да са ни живи и здрави..аз голи бебета по улиците не съм виждала Joy

# 259
Всичко купих преди раждането.
Суматохата след раждането, прибирането с бебето у дома, адаптирането, гарнирана с покупки щеше да ми дойде в повече  Laughing

# 260
и аз си бях подготвила доста неща преди да родя и то с такова желание. PeaceНа подобни изказнания не съм обръщала никакво внимание. Naughty

# 261
Да, и трите пъти си бях подготвила повечето (най-важните) неща.
Не се вслушвай в суеверия - каквото е писано, то ще стане, независимо дали си купила нещо предварително, или не.
Успех и леко раждане.

# 262
  • Пловдив
Всичко купих преди раждането.
Суматохата след раждането, прибирането с бебето у дома, адаптирането, гарнирана с покупки щеше да ми дойде в повече  Laughing
И при мен беше така,дори бях застлала кошарката с чаршафче още в края на 8-я месец.

# 263
Купих дрешките за изписването. И леглото бях приготвила и застлала. Останалите неща - след раждането.

# 264
  • хасково
Купих всичко основно,когато влязох в 8-мия месец.Нямкох неща мъжа ми ги купуваше докато бях в болницата.

# 265
  • into the blue
И с  двете бременности бях  подготвена с абсолютно всичко  Peace

# 266
С изключение на количката всичко бях купила в 8-мия месец.

# 267
всичко (с изключение на коритото) купихме преди раждането  Peace пазаруването за бебето е едно от най-хубавите неща на бременността  Grinning

# 268
Това са само суеверия.
Аз вси4ко си купувам 6том го видя и ми харесва!

# 269
купила  съм си почти всичко вече  Laughing започнах сериозното пазарене като влезнах в седмия месец а преди това купувах само инцидентно ако харесах нещо Wink
не мога да си представя че ще оставя на мъжа ми който неможе сам да си намери чорапите да пазари или пък на свекърва ми имайка ми защото после ще има  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт