Какво мислите за пазаруването за неродено бебе?

• 17 954
  • 327
  •   1
Отговори
# 270
  • Стара Загора
Аз с първата бременност нищо не бях купила предварително - абсолютно. Всичко си купих после. Но сега съм решила да е обратното - влезна ли в 9 месец започва голямото пазаруване

# 271
И с  двете бременности бях  подготвена с абсолютно всичко  Peace

И аз и двата пъти купих всичко необходимо за бебо още докато бях бременна!  Peace

# 272
Купих всичко преди раждането.

# 273
Първият път не бях купувала нищо, но сега смятам да се изкефя максимално по магазините.

# 274
Започнах с покупките за бебето едва в 9-я месецмот глупави суеверия.
Другия път няма да е така.

# 275
Купих си всичко предварително, защото много обичам да пазарувам особенно за сина си.

# 276
  • там където ме зове сърцето!!!
Първия път си бях купила само дрешките за изписването , втория път щом влязох в 9-тия месец  си купих  дрешки , количка ,легло  , шишета  Wink

# 277
  • област Софийска
Нищо не бях купувала. Сега като се замисля и аз не мога да отговоря защо. Може би от суеверие, не знам...
Имах само един пакет памперси и то, защото ни го искаха в родилното.

# 278
  • София
Засега имаме само количка, която купих преди месец.
На милото брат му ще ни дадат повечето неща, защото тяхната кукла е на 1,3 год. и дрешките са новички и още актуално-модни Mr. Green
Не смятам да прекалявам с покупките

# 279
Купих всичко месец-два преди термина.  Peace

# 280
Започнах да пазарувам през седмия месец и до термина бях купила абсолютно всичко - дрехи, лекарства като се ръководих от списъците публикувани тук. Само количката я бяхме капарирали и я взехме като се роди бебето.

# 281
Още в 7 мия месец всичко беше готово. Единствено коритцето се купи в последствие, тъй като беше подарък от майка ми, а тя изведнъж стана суеверна Simple Smile)

Свеки разправя, че при тях в седмия месец идват да ги проверяват дали имат всичко готово за малкия човек.

# 282
От 4-5я месец започнах полека да пазарувам.Не се въздържах и все разглеждах, а на следващия ден отивах да пазарува Laughingм.Количката стоя в магазина 3-и месеца Mr. Green.

# 283
Преди раждането бяхме купили само  количката и леглото.Нищо друго- грешка ,която 2-ия път няма да повторя!

# 284
да,абсолютно всичко бяхме купили

Общи условия

Активация на акаунт